toprakcım tekrar hayırlı olsun senın degerlerın nasıl geldı...Sevgili arkadaşım , biliyorum sende benim gibi umutta yaptırdın.Benim tedavim esnasında ben her ihtimali göze alarak embriyolarımın 5. güne gitmesini istedim ve hatta bu konuda çok ısrarcı oldum.Netice olarak 3. güne başarı ile gelen 22 embriyodan 15 tanesi zayi oldu ve geriye yani 5. ve 6. güne 7 embriyom kaldı.Bu embriyolardan bana 2 tanesi bana transfer edildi ve ben şu anda Allaha şükür belki de ikizlere hamileyim.Anlayacağın 5. Gün embriyosunun tutma oranı daha fazla oluyor.Benim de sana tavsiyem sen de riski alıp embriyoların 5. güne gitmesini iste ve embriyolarına güven.Allah yardımcın olsun...
Sevgili arkadaşım , biliyorum sende benim gibi umutta yaptırdın.Benim tedavim esnasında ben her ihtimali göze alarak embriyolarımın 5. güne gitmesini istedim ve hatta bu konuda çok ısrarcı oldum.Netice olarak 3. güne başarı ile gelen 22 embriyodan 15 tanesi zayi oldu ve geriye yani 5. ve 6. güne 7 embriyom kaldı.Bu embriyolardan bana 2 tanesi bana transfer edildi ve ben şu anda Allaha şükür belki de ikizlere hamileyim.Anlayacağın 5. Gün embriyosunun tutma oranı daha fazla oluyor.Benim de sana tavsiyem sen de riski alıp embriyoların 5. güne gitmesini iste ve embriyolarına güven.Allah yardımcın olsun...
canım bende çok isterdim en baştan blast yapılmasını en azından 5 tane bile 5.güne gitseydi korkmaz nasılsa 2 tane daha var derdim..ama bu durum çok farklı diyelimki 3 tanesi sağlam bi şekilde gitti peki oda olmazsa bi daha deniycek yumurtam yok .....herşeye en baştan başlamam gerekicek bunun için endişeleniyorum... yoksa bende biliyorumki 5.gün transferi 3.güne nazaran daha yüksek tutunma şansı var...heni eğer tekrar dondurulmuş olsa hemen kabul edicem.......gerçekten çok zor ve sıkıntılı günler.....allah yardımcımız olsun......benim isteyipte bulamadığım bir durum.doktorumdan ısrarla istemiştim blastokist evresini.ama bana 4.gün transfer ettiler.malesef olmadı.neyse şimdi 2.denememe start verdik.....ALLAHTAN HAYIRLISI ARTIK...canım bence sende blast transferi yaptır.ama diğer durum nasıl oluyo bilemiyorum
canım zaten toplam 16 tane vardı..6 sı çözülmüş 3 ünü bana transfer ettiler kalan 3 ü ölmüş....şidi 5 +5 ayrı tüplerde ....sana katılıyorum kısmet işi ...... ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum........zaten o sorulan soruların karşılığı olmuyo işte oda ayrı üzüntü.....bende dondurulmuşlarla denedim. zaten emriyolar 1. kalitede ise donduruyorlar benim merkez öle söyledi bana. aslında 10 tane yumurtayı 5 + 5 olacak şekilde 2 ayrı tüpte dondurulsa 2 defa hakkın olurdu ama tabi doktor kalitesini iyi göremediği için mi böle hepsini dondurlmuş yoksa para almak için mi bilmiyorum. benimki de 13 tane di 2 si tranfer edildi kalan 11 tanesi 5+6 olacak şeklide 2 tüpde donduruldu. 1, tüpdekini 3 gün tranferi yapıldı sonuç negatif kalan 2. tüpdekini de blastosist e gidilerek yapıldı o da tutmadı. blastosisite gidilmeseyedi 3. gün transferdi tutar mıydı doktorum da bu soruya net bişi söyleyemedi bu soruyu hep araştırıyorum bi türlü cevabını bulamadım. kısmet işi allah isterse olacak ben artık o kanıya vardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?