kizlar haksizmiyim

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
:KK43:Merhaba kizlar
Benim sorum şu aslinda biz bugün eşimin arkadasina bebek bakmaya gidicektik

Fakat sabah halam aradi esi ile birlikte bize geliceklerini söyledi bende daha önce hep nasil bir şans varsa disardayken.yada biyere gidicegimiz zamana denk gelmisti ve bende hep reddetmistim

Bu sefer reddetmek istemedim çünkü sanki bilerek yaparmis gibi oluyodu cünkü esime söyledim bana biraz kizdi tabi haksizmiyim ben bu yaptigim icin esimden özür diledim ama yinede canim sikildi hata mi yaptim diye

Cevaplariniz icin tesekkür ederim şimdiden

:KK43:Merhaba kizlar

Fakat sabah halam aradi esi ile birlikte bize geliceklerini söyledi bende daha önce hep nasil bir şans varsa disardayken.yada biyere gidicegimiz zamana denk gelmisti ve bende hep reddetmistim

Bu sefer reddetmek istemedim çünkü sanki bilerek yaparmis gibi oluyodu cünkü esime söyledim bana biraz kizdi tabi haksizmiyim ben bu yaptigim icin esimden özür diledim ama yinede canim sikildi hata mi yaptim diye

Cevaplariniz icin tesekkür ederim şimdiden
Bence hata yapmışsın. Sonuçta eşin arkadaşına haber vermiştir ve eşi hazırlık yapmıştır. Madem halangile ayıp olsun istemedim yarın gelin deseydin.

Halanizin yaptigi ayip bazi durumlar disinda sabah arayip aksam geliyoruz denmez.Onceden haber vermeliydi.
Sizde bir daha hazir plani bozmayin bunu esiniz yapsa ne hissederdiniz diye dusunun birde.

Evet öyle haklisinizda bende farkettim sonradan bebegi var bide.3 araba mesafesinde annemede ugruyor bu tarafa gecince o yüzden kiramadim dedigim gibi esime hak verdim özür de diledimde is isten gecti

eşinizin arkadaşı geleceğinizi biliyor muydu? eğer biliyosa haksızsınız. hazırlık yapıp bekliyolardır sonuçta ayıp olmuş.

haksızsınız. önceden verilmiş sözünüz varken çok hayati bişey olmadıkça planı bozmak ayıptır.

Eşinin arkadaşına olmuş asıl ayıp.Eşini de zor durumda bırakmışsın kızmakta haklı,haksızsın

Canim hala yabancı değil bence esin arkadaşına haber vermişse geleceğinizi ve iptal etmemişsin hala hala ni ara haber ver böyle böyle de yarın gelir olurmu diye rica et.... bu durum için geç değilse tabi

Ben de haksız olduğunuzu düşünüyorum. Yapılan planların son gün değiştirilmesinden hiç hoşlanmam şahsen.

Haksızsınız. Halanıza bu akşam planımız var yarın akşam gelseniz olur mu gibi bir teklif sunabilirdiniz.

Geleceginizden haberleri var miydi. Bir iptal durumu oldu mu yani.

Sabah arayan kisiye yarin kahvaltiya gelin diye teklif sunabilirdiniz.

Sen ve esin. Esini de cok hakli bulmadim. Haksizlik olan taraf, haberleri varsa esinin arkadasi. Haberleri yoksa da yarin telafi edersiniz.

Ben de haksız olduğunuzu düşünüyorum. Yapılan planların son gün değiştirilmesinden hiç hoşlanmam şahsen.
Gercekten bende planlari bozmaktan nedret ederim aslinda ama dedigim gibi birkac defa gelmek istedikleri zaman hep reddettim
Yine ayni sey olunca reddetmek istemedim. Çünkü sanki bilerek yapiliyomus gibi düşünmelerini istemedim baskasi olsa aninda reddederdim. Hemen

Hala ya hep böyle denk geldi bizde aksama söyle bir programimiz vardi. Siz yarin musaitseniz sizi güzelce agirlayim yada hafta sonuna nasil arzu ederseniz deseydiniz iki tarafi da gönüllerdiniz.
Olabilir böyle yanlisliklar. Öbür sefere kriz yönetimini ogrenmis oldunuz.

Back
X