- 2 Aralık 2016
- 98
- 31
- 8
- Konu Sahibi gevezemelek
-
Bence hata yapmışsın. Sonuçta eşin arkadaşına haber vermiştir ve eşi hazırlık yapmıştır. Madem halangile ayıp olsun istemedim yarın gelin deseydin.Merhaba kizlar
Benim sorum şu aslinda biz bugün eşimin arkadasina bebek bakmaya gidicektik
Fakat sabah halam aradi esi ile birlikte bize geliceklerini söyledi bende daha önce hep nasil bir şans varsa disardayken.yada biyere gidicegimiz zamana denk gelmisti ve bende hep reddetmistim
Bu sefer reddetmek istemedim çünkü sanki bilerek yaparmis gibi oluyodu cünkü esime söyledim bana biraz kizdi tabi haksizmiyim ben bu yaptigim icin esimden özür diledim ama yinede canim sikildi hata mi yaptim diye
Cevaplariniz icin tesekkür ederim şimdiden
Haksızsın.Evet öyle haklisinizda bende farkettim sonradan bebegi var bide.3 araba mesafesinde annemede ugruyor bu tarafa gecince o yüzden kiramadim dedigim gibi esime hak verdim özür de diledimde is isten gecti
Benim sorum şu aslinda biz bugün eşimin arkadasina bebek bakmaya gidicektik
Gercekten bende planlari bozmaktan nedret ederim aslinda ama dedigim gibi birkac defa gelmek istedikleri zaman hep reddettimBen de haksız olduğunuzu düşünüyorum. Yapılan planların son gün değiştirilmesinden hiç hoşlanmam şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?