Aşılama Kizlar hamile kalabilecek miyim yardim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bu ayın 15.de vuruldum bakalım ocak 2nde normalde reglı gunum sabırsızlıkla beklıyorum :)

çatlama iğnesi nasıl oluyor,neden boyle bı yonteme basvurdunz bıde kacıcı denemenız :)cok mu soru sordummm :)
Yumurta kendiliğinden çatlamıyorsa yada acele ediyorsanız bebek konusunda doktor çatlatma iğnesi yapıyor. ben 13 sene önce çatlatma iğnesi yaptırmıştım ikizlerim oldu :) o gün bugün korunmadım ve hiç hamile kalmadım 13 sene sonra şimdi kendiliğinden hamile kaldım 17 haftalık hamileyim allah size de nasip etsin arkadaşım

ay maşallaaah gozunuz aydın :) ya bı yandan ıcım kıpır kıpır cok ıstıyorum.bı yandan da akısına bırak olur dıyorum.Bır ay ıcerısınde bır kere denedık onu da adetımın 6. gunu denedık olmadı :( baya bı uzuldm ama smdı arastrnca baya bı ayrıntısı varmıs.ınsallah allahm bıze de nasıp eder

benimde allaha sukur sorunum yoktu genel kntrole gitmistim yumurtan yterince buyumus hemen istiyosan vuralim dedi bnde gobegimden vuruldum bakalim ilk denemem 5aydir korunmadik olmadi ins.bu ay olur ocak 2yi bekliyorum :)

TM cnm verelim bnde çok merak ediyorum bnm tek tupum kapali tek sorun bu iki yumurtam vardi bu ay bakalim nasip 1 senedr istiorm bnde

kizlar varmi guzel haberlerr hicbisey hissetmiyorum ben goguslerimin agrisida azaldi sanki yada ignenin etkisi gecti artik gogslerde normal regli sisligi gerilmesi var ayin 2sine biseh kalmadi surda ama acaba pazartesi test alsam mi cikarmiki

Bnce bekle cnm iğne vuruldkdan 12 gün sonra ckio dio doktor BN beklemedeym sn ne zamandır istiosn

bu ayın 15.de vuruldum ıgnemı bugun 15 gun oluyo adetıme 5 gun var daha bilemedım bende yapsam çıkarmıkı :S 5 aydır korunmuyoruz 1.5 senelık evlıyım ben

Back
X