Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

ayyy sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten şu an ilaç kullandığım için sakinleşmiş durumda ama mutlaka ayda iki defa oluyo muhakkak denicem dediğini allah razı olsun bebek çalışmalarında yım ve mantarın olması şişlik kaşıntı acı olması beni cinsellikten uzaklaştırıyor

NERELERDESİNNN biliyor musun bugün 1 kişi daha inşallah ikizlerin olur sen her seyin en iyisini hak ediyorsun dedi ya bu ikiz olayı duamı bedduamı daha anlamış değilim

geldim geldim burdayımmm ahaha nasıl kahkaha attım anlatamam kız dua tabiki beddua değil merak etme birinin daha böyle demesi hayırlı bişey rabbim ikiz mi vercek acaba

ne çektik biz su doktorlardan yaaa bence doktoru değiştir kökten kesin çözüm :) 1 tane ilaçla tedavimi olur o zaman senin tedavinde yarım kalır

geldim geldim burdayımmm ahaha nasıl kahkaha attım anlatamam kız dua tabiki beddua değil merak etme birinin daha böyle demesi hayırlı bişey rabbim ikiz mi vercek acaba

ne bilim bende anlamadım eşimde ikiz istiyor :) bu zamanda 2 çocuğa birden bakanları tebrik etmek lazım zor iş biri uyusa biri uyanır biri hasta olsa diğeri de olur ayyyy eğer ikiz olursa benim imajda böyle olur heralde

1 ayda 2 defa olması hiç normal değil canım...mantarda erkekler genelde taşıyıcı oluyor gidip bayana bulaştırıyor...ne çektik biz bu erkeklerden bee
zaten böyle bir durumda hamile kalırsan büyük mucize çünkü hamileliği engelliyor hem o acıyla insan bebeğe nasıl konsatre olcak ...canım ilaçlarını kullanırken cinsellikten de uzak dur onunda etkisi vardır ben 1 hafta sadece ilaçlarımı kullandım ve ağırdı benim mantarım ....1 ay oluyor daha sesi yok dünya varmış diyorum

İnşallahhhhhh nasip eecek biliyorum her zaman okurum ayetel kursiyi aminn insallah cumlemizi sevindirsin rabbim isteyen herkeee versin.

ben bunu hep duyuyorum yapmaya da çalışıyorum ama yumurtlama günümü de mi takip etmesem diye düşünüyorum onu takip etmesem ya yumurtladığım dönemde ilişkiye girmezsem diye düşünüyorum hep sonra diyorum en iyisi yumurtlamayı takip edeyim gerisini koyvereyim düşünmeyeyim

bebeğim zaten bak hamile olan herkes ilk ay çok ağrılar olduğunu adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı olduğunu söylüyo hiç belli olmaz sakin olmana çok sevindim adet günün ne zaman geçiyo bende durumlar stabil yumurtlama günlerim adamı buldukça bebek yapmaya çalışıyorum :)))

ne çektik biz su doktorlardan yaaa bence doktoru değiştir kökten kesin çözüm :) 1 tane ilaçla tedavimi olur o zaman senin tedavinde yarım kalır

bence doktorun önce saçını yolayım sora değiştireyim nolur yolmadan değiştir deme nolurrrr D

hahaha ay yerim imajını senin sen kaç çocuğa birden bakmış kadınsın ya iki çocuk mu seni alaşağı edecek inanmam

canım yumutlama zamanını kadına haber veren mucize gibi bir belirti var. iki parmak arasında uzayan yumurta beyazına benzer akıntı. o akıntı ya yumurtlamanın çok kısa süre bir süre önce gerçekleştiğini ya da gerçekleşmek üzere olduğunu gösteriyor. onu takip etmen yeterli. ovülasyon testlerini yapmak bence çok zahmetli ve insanı strese sokuyor. ben bu ay almıştım ama beceremedim sonra yine bu yöntemi kullandım. aslında şansa bırakmadım bu ay nonstop çalıştık ama ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklarımı yatağın başına dikip yatıyordum. folik asit kullanmıyorsan başlamalısın gebelik planladığına göre.birde saraçoğlunun çok etkili olduğu söylenen kürleri var. ben bu ay yumurtlama zamanında yumurta çatlatmak için incir kürü var onu uyguladım . bol bol dua et. ben sanırım hamileyim daha kesin değil ama günüm geçti bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

İnşallahhhhhh nasip eecek biliyorum her zaman okurum ayetel kursiyi aminn insallah cumlemizi sevindirsin rabbim isteyen herkeee versin.

amin canım inşallah ayetel kürsiyi 40 gün boyunca aksatmadan her gün 133 tane okuyup öyle dua edersen rabbim kabul edermiş bide öyle oku istersen

canım galiba hamileyim demen bile beni heyecanlandırdı ya inşallah hamilesindir allahım hayırlısıyla naip etsin birde ben o akıntıyı 2hafta önce öğrendim fakat ne tür akıntı olduğunu bilmiyodum şimdi senden öğreniyorum akıntının nasıl olduğunu bunun için de ayrıca teşekkür ederim folik asite gelince doktoruma korunmadığımı söyledim fakat hiç bişey vermedi bu ay hamile kalmazsam doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve olmazsa ki inşallah olur dediğin incir kürünü de kullanırım ama sende beni haberdar et olur mu kaç gün geçti günün inşallah gelip te ben hamileyimmmm diye yazarsın :)))

Canim yumurtlama gununude takip etme hic takma kafana bende cok takip ettim yumurtlama gunlerimi ama olmadi 10 ay dan sonra hic bisey yaomadim dusunmedim umudu kestim tam doktorumdan randevu aldim asilama icin randevuye gitmeden hamile kaldigimi ogrendim gerek kalmadi. Dedigim gibi hic dusunme yumurtlama gununu felan akisina birak insallah tez zamanda hamile kalirsin:)

ayyy canım benimmm ağzından bal damlıyo valla bu dediklerini unutmicam allah razı olsun mucxxx

Kızlar merak ettiğim bişey var. Bilen kimse var mı,cevap verilirse çok sevinirim. İdrar testi için illa adeti mi beklemek lazım. Benim adetim düzensiz oldu geçen ay, bende meraklanıp idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ama bunu adetim bitince hemen yaptım.şimdi ne yapmalıyım bilemedim ya :-(

bu testi ne için yapıyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…