Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

çok teşekkür ederim bebe aspirinini bilmiyodum onun nasıl bi etkisi var biliyosanız söylermisiniz mutlaka denerim onuda

Tatlım ağzından bal damliyor valla ins oyledir bu ay hepimizde seviniriz. Adet gunume 6 gün kaldi ay sonunda yani 1nisan sakasi gibi gelecek artik kirmizimi bebismi :))) sende ins yakalarsin yumurtlamayi buay sende annis olursun :)

canım benimmmm inşallah hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz iyiki benden öncesin he senin heyecanından kendimin kni unutuyorum stres kalmıyo seviyom kız sen ummaahhh

eğer rabbim sana bu ay bebek nasip edecekse o bir haftalık denemede de olur merak etme en azından pert olana kadar denemişsin pertliği boşver sanayi ye gidersin de yeterki bebek olsun hhe

canım tetikleyen bir şey vardır mutlaka. sürekli ilaç kullanmak da doğru değil ki Kimisine uğramaz kimisinden de hiç gitmez bu illet..

bu arada benim doktorum bana suya bir çay bardağı sirke koy içine otur demişti de hiç yapmadım belkide işe yarıyodur

canım bana da doktorum sirkeli suda oturmamı söylemiştii ama hiç denemedim çekindiğimden sen üzüm sirkesiyle sadece dış dudakları mı siliyosun onu bana bi anlatan olur mu

içimden hamile olduğun geçiyo nedense hadi hayırlısı folik asiti de doktorum vermedi ki zaten bilmiyodum burda öğrendim bakalım bu ay nelr olacak ona göre yönlendiririm kendimi

içimden hamile olduğun geçiyo nedense hadi hayırlısı folik asiti de doktorum vermedi ki zaten bilmiyodum burda öğrendim bakalım bu ay nelr olacak ona göre yönlendiririm kendimi

inşallah içine doğan olur. sabah yapıcam test dayanamıycam daha fazla :)

soğan kürünü deneyin derim.ben 6 ay uğraştım olmadı ama kürü uyguladığım ay hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin

soğan kürünü deneyin derim.ben 6 ay uğraştım olmadı ama kürü uyguladığım ay hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin

bu herkesin bildiği soğan kürü mü bide adetiniz bitince mi denediniz onun da bilgisini verebilirmisiniz teşekkürler

hsg ve stres yapmayın derim hsg den sonraki ay hamile kaldım ve bu ay hiç mi hiç olucağını zannetmiyodum çünkü sonraki ay aşılamam vardı aşılama olucam diye hiç stres yapmadım akışına bıraktım oldu rabbim verdi en büyük önerim rabbime dua etmek

çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza lamanızı nasip etsin bizlerede nasip etsin inşallah amin

evet cnm adetten 7 gün sonra başladm.15 gün içtim.sabah akşam taze yaptım içtim.

teşekkürler bu ay olmaz sa ki inşallah olur hayırlısıyla soğan kürüne başlarım sizde aklınıza geldikçe bize dua edin :)

anestezi yapılmadan nasıl kürtaj oldunuz. çok merak ettim. nasıl dayandınız.

canım eşinde veya sende kısırlık sorunu yoksa ki inşallah yoktur çözümü sık sık ilişkidir.3 günde 1 kez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…