Keçi boynuzu yemenizi veya pekmezini tüketmenizi öneririm. Adetinizin 10-17 günleri arası gün aşırı birliktelik ve folik asit ile günde 1 tane bebe asprini kullanmanızı öneririm. Tabii sağlıklı (protein ağırlıklı) beslenme de önemli.
Tatlım ağzından bal damliyor valla ins oyledir bu ay hepimizde seviniriz. Adet gunume 6 gün kaldi ay sonunda yani 1nisan sakasi gibi gelecek artik kirmizimi bebismi :))) sende ins yakalarsin yumurtlamayi buay sende annis olursun :)
canım insan acı çektiği şeyden hoşlanması garip olur zaten :) Tabi ki soğuman normal. İnşallah tekrarlamaz da yapmaya gerek kalmaz. Benim bu ay doktor o kadar yumurta takibi yaptı 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi. 1 hafta sonra ben pertBaktım yanma hissim var bıraktım denemeyi. İnşallah yaptıklarımız tutmuştur Bat 31 mart. Allahımdan hayırlısı olsun inşallah hepicimize
canım tetikleyen bir şey vardır mutlaka. sürekli ilaç kullanmak da doğru değil kiKimisine uğramaz kimisinden de hiç gitmez bu illet..
eee womanlog indirdim onda öyle görünüyo birkaç gün yumurtlama günü görünüyo sadece bir gun çok önemli onu gösteriyo ondan sonraki 2günde az önemli anlatamadım ama öyle işteburdan araçlardan bak burdada öyle diyo bir gün hamile kalmak için en yüksek gün diyo
biliyorum canım onu o yumurtma gününü gösteren çizelge
Ben ne zamn ağrı kesici icsem hemen birden mantar cikiyo eşimden bulasmiyoda mantar cikincada iki uc gun üzüm sirkesiilesiliyom geciyo cok şükür su an yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
23 ünde olmam gerekiyordu. normalde 28 günde bir oluyorum düzenli ama kürtajdan sonra 31. gün oldu o yüzden düzen bozulmuştur belki diye bikaç gün daha beklemek istiyorum. sağol güzel dileklerin için :) ama folik asit gebe kalmadan en az 3 önce kullanılmaya başlanmalı ki belki ilk aydan gebe kalırsın o yüzden bi an önce başlamanı tavsiye ederim...
biliyorum canım onu o yumurtma gününü gösteren çizelge
ne bilim sayende bişi daha öğrendim allah razı olsun mucxx
abooo adam defolu mal almış desene sana 4üz şart oldu
aaaaaainşallah sende beşiz doğurursun
içimden hamile olduğun geçiyo nedense hadi hayırlısıfolik asiti de doktorum vermedi ki zaten bilmiyodum burda öğrendim bakalım bu ay nelr olacak ona göre yönlendiririm kendimi
aaaaaainşallah sende beşiz doğurursun
kız uçma 5iz doğurup da bakmayı bi tarafa bırak onları nasıl taşıyıp doğurayım nasıl çıksın onlar benden
inşallah içine doğan olur. sabah yapıcam test dayanamıycam daha fazla :)
soğan kürünü deneyin derim.ben 6 ay uğraştım olmadı ama kürü uyguladığım ay hamile kaldım.Allah herkese nasip etsin
bu herkesin bildiği soğan kürü mü bide adetiniz bitince mi denediniz onun da bilgisini verebilirmisiniz teşekkürler
hsg ve stres yapmayın derim hsg den sonraki ay hamile kaldım ve bu ay hiç mi hiç olucağını zannetmiyodum çünkü sonraki ay aşılamam vardı aşılama olucam diye hiç stres yapmadım akışına bıraktım oldu rabbim verdi en büyük önerim rabbime dua etmek
evet cnm adetten 7 gün sonra başladm.15 gün içtim.sabah akşam taze yaptım içtim.
Ben de 22 subatta 8 haftalik bebegimi kaybettim, kalp atislari durmustu. Anestesi bile yapilmadan kurtaj oldum dusun. O yuzden canini sıkma hic. Hayirlisi ile olur insallah. Daha ilk ayın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?