Allah hepimize tez zamanda hayirlisiyla saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins.benimde yaş im 31 ne yazikki bir yildir korunmuyoruz.1.5 yildir evliyiz...ve öncesinde de hap kullanmadim.doktor rahim in ters oldugunu soyledi.napcam arkadaşlar cok uzuluyorum.adetime birkaç gun kaldi tekrar doktora gitcem hormon testi icin...kanla mi yapiliuo o test ve adetin 2. yada 3. gunumu olcak kizlar...
Meraba bende anne olmak istiyorum ama Zamanı gelmemiş anlaşılan 3 yıldır evliyim ama anne olamadım adetlerim düzensiz arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevınırım doktora gittim herşey normal dedi napicagım bilmıyorum bu ay sogan kürü yapıcam bakalım nolucak arkadaşlar dua edin lütfen (ALLAH'ıM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rica ederım ogrendıgım ne var sa buradan paylasmaya calısıyorum elımden geldıgınce.Mantar durumunuza doktora gıderek hemen cozumlemelısınız bence ,fıtıl verıyorlar bıldıgım kadarı ıle ve kısa surede gecıyor bu rahatsızlık ıcınızde temızlenıyor.Doktorunuz neden folık asıt vermedı acaba cunku hamılelık dusunmeye baslanıldıgında ıcmeye baslanıyor hatta korunömayı bırakmadan 3 ay oncesınden baslanıyormus
kızlarrr ben geldim burdamısınız
Buradayım canım yeni okuyorum topiginizi:) basil gidiyor çalısmalar var mı gelişme
canım konuyu baştan okumadım...bebek düşünmeye başladığın andan itibaren folik asit kullan ben folik-1 kullandım..vitamin zaten...fazlası atılıyor idrarla..bebek olmasa da kullan bir zararı yok yani..çünkü bebeğin esas beyin gelişimi ilk 1.5 ay içinde oluyo yani sen hamileliğini öğrenene kadar beyni baya gelişiyor folik asitte buna destek oluyor..
ben bir de ovulasyon testi kullandım...kullanmasam yumurtlamayı kaçırıcaktım çünkü...doktor bana adetin ilk gününü 1. günü say 10-12-14-16. günlerde ilişki olsun dedi..ama benim yumurtlamam 18. günde oldu 19. günde hamile kaldım...ovu. testiyle öğrendim bunu da..29 günde bir adet oluyodum düzenliydi..
onun dışında beslenmeni düzene koymaya çalış abur cubur yeme ve bol su iç..meyve tüket özellikle bu mevsimde portakal kivi ayva...aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme..
Canim kan testi yaptırdım dun akşam sonuc negatif cikti((((( sen nasılsın bakalım
canım ılk olarak en onemlısı yumurtlama tarıhı takıbı.ben evlendıgımden berı hap kullanıyordum cok sukur bıraktıgım ay hamıle kaldım. stres yapma ve mutlaka yumurtlama tarıhını cıkar ılısıkıden sonra yarım saat kalkma ıns hamıle kalırsın Allah yardımcın olsun....
inşallah rabbım muradını versın canım hep brlıkte hepımıze ınsallah. senın bı sorunun var mı tedavı goruyormusun yoksa dogal yolla gebelık ıcın mı arastırıyorsun ?
Canm zaten normalde söylemiyorlar vermiyorlar çnki eğer olmağnda başına üşüşme diyesir belki.Bunu bana tavsiye eden doktor doçent ti ve gerçekten çok etkili oldu.Doktoruna sorp kızdğnda belki saçma da diebilir sana.senn gibi isteyen bir arkadaşımada sölemiştim oda şuan 5 aylık hamile dene derim zararı olmayan birşey o hatta hamile kaldğnda 3-4 ay kullanıcaaksn bebeğin ve kendin için dene hiç zaman kaybetmeden:)zaten normalde insan vücudunn alması gereken vitamınler var o ilaçta ve yumurtalıkları çok iyi çalıştırıyor.kuzum inşallah olur sağlıkla kucağına alırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy ağzından bal damlamış valla amin inşallahen kısa zamanda folik asit alıp kullanmaya başlıyorum inşallah dediğin gibi olur sana hep dua ederim
Hadi bakalım hayırlısı olsun:) allahım gönlüne göre versin bebisini. Okuduğum kadarıyla arkadaslar doğru söylemiş bebek düşünmeye başladığın an cocuk gelişimi zeka gelişimi icin ilk haftalar çok önemli oldugundan folik asit mutlaka ama mutlaka kullanman gerekiyor o kadar çok şey okudum o kadar doktora gittim ki her sorun hakkında bilgim var hatta artık koca karı ilaçlarına bile geçtim :)
yeter kız yeter adamın iliğini kuruttunolmazsa gelecek ay denersin bu kadar çok üstüne düşme
adamın değil benim iliğim kuruyo heyecan stresten besen nerelerdesin aysemm neler yapıyon
bende bu bilgileri burdaki arkadaşlardan öğrendim allah hepsinden razı olsun :) folik asit en kısa zamanda almayı düşünüyorum da biraz panik atak gibi bişeyim ilaç kullanırken yan etki yapar mı şu olur mu vs deyip psikolojimi bozuyorum hatta hiçbir ilaca gece başlayamam bişey olursa uyuyorum sanarlar diye
Şey bende bi yerde okumuştum meryem suresi salat-ı tefriciye yunus as ve musa as in sureleri bide kenzul ars (kenzul ars suresini okumafan once 3 fatiha 3 ihlas 3 kafirun suresini okuyup sonra bu sure okunup hacet soylenmeliymis sureler ve dualar kitabinda okumustum) suresini okumakda hamile kalmaya yardımcıymis yer gök dua üstüne kurulu umarim isteyen herkezin sağlıklı ve hayırlı bebisleri olur..Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?