Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

esselamualykum hanım kardeşlerim. yaşım 23. 17 ay oldu evleneli ve ikimizde ne hap kullandık ne de korunduk bu zamana kadar. ve bebiş olmuyo. üzülmüyo değilim. eşim hiç takmıyo hayırlısı deyip duruyo. etrafımızdaki bebekleri çooook seviyo . dışarda görünce baksana ne tatlı filan diyo. ben de hıı diyorum. biliyo önceden ne kadar çok sevdiğimide. acaba bi problem mi var doktora gitsekmi diyorum yanaşmıyo acele etme diyo. aileme kesinlikle bu konuyu açmam daha doğrusu kimseylee konuşmam. soramıyolarda bebe var mı diye. bi kere laf açılmıştı lafla karışık soracak gibi olmuşlardı . olunca 9 aya belli olur diyorum. üstelemediler de. adet günlerim çok düzensiz o yüzden de her ay acabayla yaşıyorum. karnımda acayip şişlik oluyo adet günlerimden önce. gecikiyo ya belki diyorum ama sonuç hüsran... bi de evlendikten sonra 20 den fazla kilo aldım etrafımdakilerden densizlik edip bebe var mı diyolar. ama nasıl üzülüyorum içten belli etmiyorum. kün feyekün. Allah ol der o da oluverir. olursa Allahtan olmazsa da Allahtan. kalpte asilik isyan yok ama belirsizlik de beni tüketiyo. burada o kadar çok yazı okudum ki kaç gündür yorumları okuyorum. daha da panikledim tedavi süreci uzun sürüyomuş vs... bana bi yolllll

arkadaşlar mesajıma yorum yazdığınız için ve ilginiz için çok teşekkür ederim.açıkcası bu kadar içten konuşmanızı beklemiyordum.yeni olduğum için tek tek mesaj yazmayı daha bilmiyorum.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.gerçekten çok moral oldu yazdıklarınız.inşallah güzel haberler vermek ve sizden güzel haberler duymak nasip olur bana.şimdilik beklemedeyim adet günüme az kaldı :)

Son düzenleme:
Allah hepimize tez zamanda hayirlisiyla saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins.benimde yaş im 31 ne yazikki bir yildir korunmuyoruz.1.5 yildir evliyiz...ve öncesinde de hap kullanmadim.doktor rahim in ters oldugunu soyledi.napcam arkadaşlar cok uzuluyorum.adetime birkaç gun kaldi tekrar doktora gitcem hormon testi icin...kanla mi yapiliuo o test ve adetin 2. yada 3. gunumu olcak kizlar...

Evet test kanla yapıyorlar adetin 3. günü oluyor tam sonuçlar o zaman çıkıyormuş doktorum öyle demişti :) İnş sizin için hayırlısı olur üzülmeyin

kızlarrr ben geldim burdamısınız

Hoş geldin aramıza öncelikle ve duan içinde aminnn diyorum. Bebeğinin demekki daha zamanı gelmemiş rabbim en doğru zamanda gönderir inşallah onu sana

mantar sorunum için fitil ve hap vermişti çok şükür geçti şimdilik ama folik asit neden vermedi henüz anlamış değilim

Buradayım canım yeni okuyorum topiginizi:) basil gidiyor çalısmalar var mı gelişme

valla çalışmalar başarılı geçti adamı rahat bırakmadım ovulasyon tarihini kendim hesapladım hatta ondan sonraki 2gün bile nolur nolmaz diye boş geçirmedim adet tarihim ayın 7si du bakalım turnayı gözünden vurdum mu

öncelikle verdiğin çok değerli bilgiler için teşekkür ederim :) ben bu ay ovulasyon tarihini kendim hesapladım senin dediğin tarihler gibiydi ama ben nolur nolmaz diye sonraki iki gün daha devam ettim inşallah olmuştur bu arada ben meyve sevmediğim için çok nadir tüketiyorum malesef folik asitte kullanmıyorum bilmiyorum olur mu

Hadi bakalım hayırlısı olsun:) allahım gönlüne göre versin bebisini. Okuduğum kadarıyla arkadaslar doğru söylemiş bebek düşünmeye başladığın an cocuk gelişimi zeka gelişimi icin ilk haftalar çok önemli oldugundan folik asit mutlaka ama mutlaka kullanman gerekiyor o kadar çok şey okudum o kadar doktora gittim ki her sorun hakkında bilgim var hatta artık koca karı ilaçlarına bile geçtim :)

Canim kan testi yaptırdım dun akşam sonuc negatif cikti ((((( sen nasılsın bakalım

canımmmm üzülme sakın demekki bu ay hayırlısı değil miş kısmet değilmiş bi daha ki ay çok çalış bolca da dua et ayetel kürsüye başla inşallah rabbim güldürür seni balım üzülme hiç

canım çok teşekkür ederim rabbim bebeğini sana bağışlasın bizlere de nasip etsin inşallah amin ben yumurtlama takibini burdaki arkadaşlardan öğrendim ama kendim bulmaya çalıştım inşallah olmuştur bu ay

inşallah rabbım muradını versın canım hep brlıkte hepımıze ınsallah. senın bı sorunun var mı tedavı goruyormusun yoksa dogal yolla gebelık ıcın mı arastırıyorsun ?

iyi dileklerin ve duan için çok teşekkür ederim canım allah hepimizi güldürsün inşallah bi sorunum yotur inşallah daha yeni bebek istiyorum bu ikinci ayım ama sabırsızım işte

ayy ağzından bal damlamış valla amin inşallah en kısa zamanda folik asit alıp kullanmaya başlıyorum inşallah dediğin gibi olur sana hep dua ederim

ayy ağzından bal damlamış valla amin inşallah en kısa zamanda folik asit alıp kullanmaya başlıyorum inşallah dediğin gibi olur sana hep dua ederim

İnşallh tatlm bnm gönlünü ferah tut aş hemn kahvaltıdan sonra bir tane iç ama bak resim atıorm onu al aynısının benzeri filan deselerde alma bundaki içerik çok farklı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bu bilgileri burdaki arkadaşlardan öğrendim allah hepsinden razı olsun :) folik asit en kısa zamanda almayı düşünüyorum da biraz panik atak gibi bişeyim ilaç kullanırken yan etki yapar mı şu olur mu vs deyip psikolojimi bozuyorum hatta hiçbir ilaca gece başlayamam bişey olursa uyuyorum sanarlar diye

Canm bu ilacı 70 yaşndaki yaşlılara bile doktor verio bu bi multivitamin kemiklere iyi gelio ve biçok faydası vsr bu ilaç değil tammn zararsız hamile iken doktrlar ilk 3 ay bunu kullandrıyor snce zarrı olabilirmi asla bu konuda bana güvenin inan böle hamile kaldım ve biçok arkadaşıma tavsiye ettim oldu tabiki allah bilir ama inan çook etkisi var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa ben bu duaları bilmiyodum çok teşekkür ederim rabbimden istemenin yolu duadan geçiyo duayla isteyebiliriz rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…