Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

hadi kız fazlası ishal mı yapıyor ilk defa senden duydum 1 su bardağı kadar kuru üzüm fındık karışımı yicem canım oda ölçüyle

ishal yapar tabiki ama fındıkla ve ölçülü yersen sorun yok çünkü fındık da kabız yaptıgı için birbirini dengeler

sen doktorunu değiştirdin mi bakim bu ay senden hayırlı haber bekliyorum ablanı örnek al tabiki canım beni takip et

bebem değiştirmedim çünkü henüz doktora gitmedim adet zamanımı bekliyorum bakıcam noldu diye

kızzz hayırlı olsun da adamın iliğinide kurutma sonra bi daha ki aya ikna edemiyon

heee bu arada bende 90 lı görünüyorum yeni haberim oldu

Kuzum sordğm herkes 90lı görünüp demekki genel sorun var bende 90 lı görünüyorum oysaki 87liyim yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha olsun bebem umut umuttur

bulunca banada söyle o çözümcüğü bende arama çalışmalarına başlarım bu arada ben bugün folicasit aldım ama folik plus bulamadım nedense o ithal dediler bulunmuyo dediler başka verdiler bu ondan daha iyi ondan 3tane içeceğine bundan 1tane içiyosun yeterli oluyo dediler aldım bende napim :44:

Resmini yolla bakim bana olmadı banadeseydin alır kargo yapardm canm

hiç aklıma gelmedi ki koca yerde nasıl bulunmaz anlamadım Eki Görüntüle 1050019 bu işte aldığım

Ltfn bunu kullnma lütfen bunyüzdn sana tembih ettim eşdeğer ilaç deseler bile alma diye dimi ben ne dedim sana dün sölermisin?eczacılar bunu hep yapıor çnki folbilden prim alıyorlar balım

yerli olduğu için mi prim alıyolar peki bunun yan etkileri vs olabilir mi

Evet ithal bi ilaç ve özel bir ilaç plus tabolan hiçbirşey folbiolda yok senn aldğn 5mcg plus ise 40 mcg içinde herşey var folbiolde yok ne organ işlev türev vitaminleri ne d3 plusta hepsi mevcut folbiol devlete ait ve çok ucuz hatta onun olabilrni bilmiorm ama asla faydası olmayacağını ii biliorm özellikle resmi göster iste olmadımı netten sipariş ber kuzum ya ama kullanmamanı isterim plussss kullan içeriği inan çok farklıı

Devletin olduğu için alıyorlar tatlm hamile iken banada bunu yazdılar ben dedim plus kullıncam oo zaman daha ii dedi dktrm.Ayrıca folic asitin ilk yapan firmada folic asid plus firmasıdır.anemi/b12 d3 vitaminleri/kalsiyum/kan yapıcı organ vucüd işlev harketleri bunda mevcut

onun bide çok pahalı olduğunu ondan bulunmadığını söylediler şimdi baktım fiyatına 8tl demi doğru bu

onun bide çok pahalı olduğunu ondan bulunmadığını söylediler şimdi baktım fiyatına 8tl demi doğru bu

8 tl idi evet senn alacağın pembe kutu canm resim attm ben sana hatta o işte.Ayrıcada aman ne pahalı sanki bana ferrari parası kız taze fasulye ile aynı para ayrıca 3 aylık 90 tablet var günde 1 adet yani 3 aya böl kutusu 2,75 tl gibi komik bir rakam oluyo canm hatta ucu bile okiş bebeğim özelden sana yaZcam oku

tamam yazda daha diceklerim de var sana gel yamacıma hele :)))

tamam yazda daha diceklerim de var sana gel yamacıma hele :)))

Gelirim annemm sen iste yeterki ama kızımı uyuttm 2 saat oldu sana yazcam die yatmadm malum bebek zırt pırt kalıo yavrum

Gelirim annemm sen iste yeterki ama kızımı uyuttm 2 saat oldu sana yazcam die yatmadm malum bebek zırt pırt kalıo yavrum

heee anladım bu özelde 5dakka dolmadan başka mesaj attırmıyo neyse kullanmıcam onuda sen bana kaç miliigramlık alayım onu de netten bakınca 400 mg çıkıyo sonrada usulca git yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…