hadi kız fazlası ishal mı yapıyor ilk defa senden duydum1 su bardağı kadar kuru üzüm fındık karışımı yicem canım oda ölçüyle
sen doktorunu değiştirdin mi bakim bu ay senden hayırlı haber bekliyorumablanı örnek al tabiki canım beni takip et
kıızlar bu arada soğan suyu ne harika şeymiş yahuu. ne adet olduğumu anladım nede bittiğini. Ay harika bir adet süreci yaşadım normalde de 3 gün süren adetin 5 gün sürdü. velhasıl bu ay denemelere baslıyoz takvime göre ayın 6 sında start vericem
nisan 6 sında insallah Rabbin emirleri ile böyle olurum
heee bu arada bende 90 lı görünüyorum yeni haberim oldu
Kizlarrrr gun gectikce etraftan bebek yok mu kac ay oldu evleneli sunu denedin mi oraya gittn mi bir suru kocakari lafi neyse gecen gittigimiz yerde 3tane hamile benle ayni sene icinde kz vardi neyse biriyle yakinim muhabbetimiz var kiz elimden su ic hamilelik sana bulassin dedi gidene kadar kac bardak su ictim siz dusununama ne demisler fala inanma falsz kalma hahahhytt )
Admini eklemeden msj atılmıo ekliom yine atılmıyo delircem kuzum ama mesleğimi filan düzelttim şifremide sadce doğum teihim skntı neyse bulcam bi çözümcük
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum sordğm herkes 90lı görünüp demekki genel sorun var bende 90 lı görünüyorum oysaki 87liyim yahu
bulunca banada söyle o çözümcüğü bende arama çalışmalarına başlarımbu arada ben bugün folicasit aldım ama folik plus bulamadım nedense o ithal dediler bulunmuyo dediler başka verdiler bu ondan daha iyi ondan 3tane içeceğine bundan 1tane içiyosun yeterli oluyo dediler aldım bende napim :44:
al benden de okadar
Çözüm bulim hemen yetiştrem sana kızzz
hiç aklıma gelmedi ki koca yerde nasıl bulunmaz anlamadım Eki Görüntüle 1050019 bu işte aldığım
Ltfn bunu kullnma lütfen bunyüzdn sana tembih ettim eşdeğer ilaç deseler bile alma diye dimi ben ne dedim sana dün sölermisin?eczacılar bunu hep yapıor çnki folbilden prim alıyorlar balım
Evet ithal bi ilaç ve özel bir ilaç plus tabolan hiçbirşey folbiolda yok senn aldğn 5mcg plus ise 40 mcg içinde herşey var folbiolde yok ne organ işlev türev vitaminleri ne d3 plusta hepsi mevcut folbiol devlete ait ve çok ucuz hatta onun olabilrni bilmiorm ama asla faydası olmayacağını ii biliorm özellikle resmi göster iste olmadımı netten sipariş ber kuzum ya ama kullanmamanı isterim plussss kullan içeriği inan çok farklııyerli olduğu için mi prim alıyolar peki bunun yan etkileri vs olabilir mi
Devletin olduğu için alıyorlar tatlm hamile iken banada bunu yazdılar ben dedim plus kullıncam oo zaman daha ii dedi dktrm.Ayrıca folic asitin ilk yapan firmada folic asid plus firmasıdır.anemi/b12 d3 vitaminleri/kalsiyum/kan yapıcı organ vucüd işlev harketleri bunda mevcutyerli olduğu için mi prim alıyolar peki bunun yan etkileri vs olabilir mi
Evet ithal bi ilaç ve özel bir ilaç plus tabolan hiçbirşey folbiolda yok senn aldğn 5mcg plus ise 40 mcg içinde herşey var folbiolde yok ne organ işlev türev vitaminleri ne d3 plusta hepsi mevcut folbiol devlete ait ve çok ucuz hatta onun olabilrni bilmiorm ama asla faydası olmayacağını ii biliorm özellikle resmi göster iste olmadımı netten sipariş ber kuzum ya ama kullanmamanı isterim plussss kullan içeriği inan çok farklıı
onun bide çok pahalı olduğunu ondan bulunmadığını söylediler şimdi baktım fiyatına 8tl demi doğru bu
8 tl idi evet senn alacağın pembe kutu canm resim attm ben sana hatta o işte.Ayrıcada aman ne pahalı sanki bana ferrari parası kız taze fasulye ile aynı para ayrıca 3 aylık 90 tablet var günde 1 adet yani 3 aya böl kutusu 2,75 tl gibi komik bir rakam oluyo canm hatta ucu bile okiş bebeğim özelden sana yaZcam oku
tamam yazda daha diceklerim de var sana gel yamacıma hele :)))
Gelirim annemm sen iste yeterki ama kızımı uyuttm 2 saat oldu sana yazcam die yatmadm malum bebek zırt pırt kalıo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?