kızlar 11 yaşında oğlumdan sonra 7 sene önce zorunlu kürtaj oldum sonrada hiç hamile kalmadım.Geçen sene ağustos ayında dr.a gittim durumumu anlattım.Doktor benden tahliller istedi sonucunda bende insulin direnci olduğunu söyledi Glifor ilacını verdi 3 ayda hamile kalırsın dedi dediği gibi 3-4 ay sonra hamile kaldım hemde ikizlere
Artistim benim kim tutar senisanada mucxx
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başvur çünkü çok yöntem var bende günde 2bardak su ancak içtiğim için lazım oluyor bana :)
koca zaten isyanlarda kalmadan önce ayrı dert, kalırsın ayrı dert, doğurursun ayrı dert, Hepsi de bana patlar zaten diye isyeaaaan etti evdeHaklısın galiba hatuncum
Benim gecikmedi adet günüm7nisan ama varya tek bir belirti yok haha bir dahaki ay yine adamın basının belası olacam galiba oda ne çekti be yazık
Canim yan etkisi yokmuş zaten ama plus olanın içeriği daha zengin onun daha çok yararını görürsün senin kullandığın ilaç devlet tarafından karşılandığı için ondan prim alindigi için onu veriyorlar bunları bana öğreten masal duru aydın a da çok Muck :)
naptın kız sen 2 bardak mıaşırı susuz kalmanın vücuda etkilerini bir arastırda su içmeye baslarsın artık bende zorla içiyorum canım sende zorla kendini
ayyy maşallah bende bu ay hamile kalmazsam gideyim diyom
He valla yapıştrmışssınyavrummm ben artistin adını o mesajın sonunda yazdıydım masalduruaydın yirim seniii
hadi ya ben seninkinin günü benden önce diye biliyordum...bakalım 7 nisanı görmeden yorum yapma iyi düşün iyi olsunbenim karın ve bel ağrılarım başladı yani bugün hastalık start verdi ama aklıma bir soru takıldı hormon testi adetin 3.günü yapılıyor ya benim bügün başladı 3.gün pazara denk geliyor ..pazartesi gitsem geç mi olur acaba:44:
peki folik asiti her doktor yazıyor mu acaba? dahiliye doktoruna söylesem yazar mı bir bilgin var mı canım:44:
bencede bazen en basit sorunlar gözden kaçabilir.herşey naasip kısmet.Doktor ayrıntılı tahlil yapsın.Allahın izniyle herşey güzel olacak
He valla yapıştrmışssınmuah muah kokulusundan
Bende bu ay öyle yaptım canım ama bak sayfaları oku ben burdaki arkadaşlardan çok şeyler öğrendim mesela sadece doktorun verdiği günlere takılı kalma öncesinde sonrasında da gir ilişkiye burdaki arkadaşlardan yumurtlama günü dışında hamile kalan da var çünkü Rabbim sana da annelik duygusunu yaşatsin amin
vallahi ayşem o konuda bi bilgim yok ama doktorunu ara sor ben napıyom biliyomusun dışarı çıkmak istemeyince bi özel hastane bakıyom kadın doğumcularına bakıyom sonra arıyorum baglatıyoum doktora diyorum sizin hastanızım bunu böyle şunu şöyle yapabilirmiyim hehe
aman oymus buymus boş rabbim ne zmaan nasip ederse ozman olucak sonucta.rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah.kimseye aratmasın
benımde 8 inde olmam lazım bakalım .gerçi bu ay pek kafaya takmıyorum ama yaklaştıkcADA oldumu omadımı dıye dusunuyo ınsan:18:
Çakallığın yolu nusece'den geçer
bebem biliyom da içemiyom üşeniyom öyle işte
canım yazdırmaya gerek yok ki ayrıca doktorların yazdığı folbial diye bi folik asit oda 3tl sanırım hatta daha az ben onu aldım masalduruaydın onu kullanma dedi plus olanı daha iyi ithal olduğu için dedi diğerini hiç kullanmadan gittim plus olanı aldım oda 20tl ama zaten onu doktor yazmıyo çünkü ödenmiyo parayla alabiliyosun ancak
vallahi ayşem o konuda bi bilgim yok ama doktorunu ara sor ben napıyom biliyomusun dışarı çıkmak istemeyince bi özel hastane bakıyom kadın doğumcularına bakıyom sonra arıyorum baglatıyoum doktora diyorum sizin hastanızım bunu böyle şunu şöyle yapabilirmiyim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?