Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

ayyy maşallah bende bu ay hamile kalmazsam gideyim diyom

Başvur çünkü çok yöntem var bende günde 2bardak su ancak içtiğim için lazım oluyor bana :)

naptın kız sen 2 bardak mı aşırı susuz kalmanın vücuda etkilerini bir arastırda su içmeye baslarsın artık bende zorla içiyorum canım sende zorla kendini

koca zaten isyanlarda kalmadan önce ayrı dert, kalırsın ayrı dert, doğurursun ayrı dert, Hepsi de bana patlar zaten diye isyeaaaan etti evde Haklısın galiba hatuncum

sen bu provokasyonlara gelme bebem yıpratmaya çalışıyolar seni ezdirme kendini bebek yapcam diye sen ez sen yıprat hehe

Benim gecikmedi adet günüm7nisan ama varya tek bir belirti yok haha bir dahaki ay yine adamın basının belası olacam galiba oda ne çekti be yazık

hadi ya ben seninkinin günü benden önce diye biliyordum...bakalım 7 nisanı görmeden yorum yapma iyi düşün iyi olsun benim karın ve bel ağrılarım başladı yani bugün hastalık start verdi ama aklıma bir soru takıldı hormon testi adetin 3.günü yapılıyor ya benim bügün başladı 3.gün pazara denk geliyor ..pazartesi gitsem geç mi olur acaba:44:

peki folik asiti her doktor yazıyor mu acaba? dahiliye doktoruna söylesem yazar mı bir bilgin var mı canım:44:

naptın kız sen 2 bardak mı aşırı susuz kalmanın vücuda etkilerini bir arastırda su içmeye baslarsın artık bende zorla içiyorum canım sende zorla kendini

bebem biliyom da içemiyom üşeniyom öyle işte

vallahi ayşem o konuda bi bilgim yok ama doktorunu ara sor ben napıyom biliyomusun dışarı çıkmak istemeyince bi özel hastane bakıyom kadın doğumcularına bakıyom sonra arıyorum baglatıyoum doktora diyorum sizin hastanızım bunu böyle şunu şöyle yapabilirmiyim hehe

peki folik asiti her doktor yazıyor mu acaba? dahiliye doktoruna söylesem yazar mı bir bilgin var mı canım:44:

canım yazdırmaya gerek yok ki ayrıca doktorların yazdığı folbial diye bi folik asit oda 3tl sanırım hatta daha az ben onu aldım masalduruaydın onu kullanma dedi plus olanı daha iyi ithal olduğu için dedi diğerini hiç kullanmadan gittim plus olanı aldım oda 20tl ama zaten onu doktor yazmıyo çünkü ödenmiyo parayla alabiliyosun ancak

bencede bazen en basit sorunlar gözden kaçabilir.herşey naasip kısmet.Doktor ayrıntılı tahlil yapsın.Allahın izniyle herşey güzel olacak

ayyy amin inşallahhh sende dualarını eksik etme bizden hamile duası kabulolurmuş

aman oymus buymus boş rabbim ne zmaan nasip ederse ozman olucak sonucta.rabbim hayırlısını nasip etsin inşaallah.kimseye aratmasın

benımde 8 inde olmam lazım bakalım .gerçi bu ay pek kafaya takmıyorum ama yaklaştıkcADA oldumu omadımı dıye dusunuyo ınsan:18:

Çakallığın yolu nusece'den geçer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay valla seninle aynı durumdayım şu an 7sinde adet günüm takmadım çok ama yaklaşıncada heyecanlanıyorum test bile yaptım zamanı gelmeden düşün

bebem biliyom da içemiyom üşeniyom öyle işte

Bende aklıma geldikçe içerdim.hatta uyanır uyanmaz su içenlere çok sasırırdım...şimdi zorla su içe içe bende uyanır uyanmaz su içer oldum
biliyor musun gebelik için bile su içmen lazım

tamam canım teşekkürler bende alıp başlayayım en kısa zamanda

hayatımda ilk defa kadın doğumcuya gittim onu da doktorluğumdan men ettim ya seytanın aklına gelmez su varya sen neymişsin öyle
senin bir avantajında istanbulda olman burda ki kadın doğumcuların basını kaşıyacak vakti yokki telefona baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…