Valla ne olsn kuzu kZımla uğrşama hayat ancak ondan ibaret😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zamanları bizzde görürüz inşallah canım..bende hep öğrencilerimle uğraşmakla mesgulümm sıra kendi çocuğumuza ne zaman gelcek bakalım
Aminnn canm inşallah rabbim zamanını bilyor üzülme.inşşalh o günlerde gelir tatlm
henüz yumurtlamayı takip etmeye çalışıyorum ama test sonucu negatif daha canım..bugün yumurtlama günümdü ama daha yumurta yok ortada
Aman nusece duymasn kırıverir valla yumurtaları bence sabret nusecede öyle erken test yapıosnz psikolijk olark ypranıosnz aynı yaşadklarınızı yaşadm en o yoldan geçtiğim için sölüorm sadece zmana bırakın akışına nezaman takıntıdan çıkarsanız bence ikinizde ozman hamile kalıcaksınız 🙏🙏🙏🙏😉😉😉😉
nusece nin haberi var bir sey olmazhem o benden daha erkenci maşallah.. ama benimkinin neresi erken, bugün yumurtlama günü diye gösteriyor takvim bende test yaptım napim ...
Oooo o senden fena canm onu kabul ediyorum😃😃😃yapma bekle canm valla zamana bırak ben öyle yapmştm umudu kestiğim an bi baktm göbişte bebiş var😃😃😃
neyse ben 23 üne kadar test yapayım yumurta oluşup oluşmadığını çok merak ediyorum çünkü...yumurta olusmussa zaten zamana bırakıcam
Kızlar bana yardımcı olun bıturşu tutduramadık
canım ben bu işlerin içindeyim sana bir tavsiye vereyimmi burda hepinizi görüyorum yumurtlama günü sayıyorsunuz takip ediyorsunuz ve ona göre cinsel ilişkiye giriyorsunuz bu yüzden psikolojiniz etkilenıyor ve bir propleminiz yokken hamile kalamıyorsunuz.. eğer tüm tahlillerini yaptırdıysan ve sonuclar iyiyse bence hemen folik aside basla ve kesinlikle takip etme unut yani ilişkiye kaygılı girme. aceba tutucakmı olucakmı diye olma yanı. en büyük hatayı burda yapıyor insanlar :)
doğru söylüyorsunuz ama diğer türlü de meraktan strese giriyor insanacaba ne gün yumurtlama günüm acaba yumurtladım mı vb... folik aside başladım ama ovulasyon testinde çitf çizgiyi görmeden içim rahat etmeyecek
canım yapma o testleri sen gel beni dinle bende yeni mezun jinekoloji doktoruyum biliyorum bu işleri tahlil yaptırdın mı ?
aa iyi olcak hastanın doktor ayağına gelirmiş desenecanım ben 1,5 ay önce vajinal mantardan dolayı doktora gittiğimde pko olduğunu söyledi bebek yapmaya calıs dedi hormon testi yapmadı..benim adetlerim düzenli ve tüylenmem de olmamasına rağmen pko dedi işte..bende doktor pko dediği ay soğan kürü uyguladım ve yine zamanında adet gördüm .ama adetimin 2ve 3 . günü hafta sonuna denk geldiği için hormon testi yaptıramadım ve bu merak beni kemirip bitirdi resmen.bende o yüzden ovulasyon testi aldım yumurtlama olup olmadığını görmek için
POLİKİSTİK OVER SENDROMU olan hastalarda doktor bunu tahlilsiz asla karar veremez tatlım bunlar tahlille ve ultrason görüntülenmesiyle olur ama tek basına tanı konmaz hem tahlil hemde ultrason yapması lazımdı sana. ayrıca adetlerin düzenliyse tüylenmen yoksa ve çok asırı kilo almadıysan son zamanlarda senın pko gibi bir proplemin olamaz. ama unutma düzenlide adet görsen adetinin geldiğinden ilk günden itibaren 14. gün senin yumurtlaman sayılır ama bu 2 gün önceside olabilir 3 gün sonrasıda canım. ama sen böyle hazır bekleyip test yaparsan psikolojik olarak yumurtlamanı engellersin. herhangi baska bir proplemin varmı ? ne kadar süredir evlisin ve ne kadar süredir cocuk düşünüyorsun ?
canım benimde arastıralarım da tek basına tanı konamayacağını öğrendim ondan çokta takmadım .benim boyum 1,67 kilomda 66 suan .doktor pko var deyince 2,5 kg verdim 1 ayda hem de hamilelik öncesi kilo vermek iyidir dedim.evlendikten sonra 1 yıl 2 aylık sürede 5 kilo aldım ama bu durup dururken olmadı tabi.yeni evli olmanın verdiği rehavetle ne bulduysak yedik pastalar börekler kekler eksik olmazdı...doğru söylüyorsun ben bu yumurtlama olup olmamasına çok taktım...daha öncede dediğim gibi 1 yıl 2 aylık evliyim daha önce bebek denememiz olmadı düşünmüyorduk çünkü.
kilon gayet iyi canım yani pko olduğu zaman kilon 98 civarı olmalıydı su anda ayrıca 1 senede 5 kilo hiçte fazls değil. peki tatlım sana yardımcı olmak için soruyorum umarım yalnıs anlayıp canın sıkılmaz cünkü bende anne olmak istiyorum ve bunlar için bazı seyler önemli bende yeni evliyim benim içinde daha zaman var ama önceden 1 yıl nasıl korundun esinmi korundu yoksa herhangi bir ilaçmı içtin ? bunlar cok önemli korunmayı ne zaman bıraktın ? özelden konuşma yeri varsa ordanda konusabiliriz burdan rahatsızlık duyucaksan :)
tamam ben sana özelden mesaj atayım canım
evet canım malesef bu gün üye oldum daha keske onceden olsaydım hep takıp ederdim ama üyelik aklıma gelmiyordu. tatlım senin boy oranına göre 55- 60 arası kilolarda olman en iyisi bence . sen hiç korunmadıysan proplem yok ama korunmayı yeni bıraktınız 6 ay yumurtalıklarına kendini tanıma sansını vermelisin. ben daha 6 aylık evliyim canım
canım özelden cevap yazamıyor musun :44: evet 60 kiloya düşsem çok iyi olcakbenim hormon testi normal çıkarsa o zaman rahatlayıp bırakcam yumurtlama testini sende daha yeni evlisin ben 1 yıl 2 aylık evliyim ama ağustosta oldu benim düğünümde ...sen kaç yasındasın erken değil mi bebek için
yok canım yazabilmem için 225 mesajı gecmem lazım daha 11 kez mesaj yazdım bu sitede yarınada kadar gecersem ben sana özelden her türlü yardım edicem. benim düğünümde bu yaz temmuzda olacak canım 24 yasındayım ama biliyormusun okulda o kadar güzel seyler gördümki hemen hamile kalmak istiyorum gerci 6 aya daha ihtiyacım var bende 42 kiloyum biz jinekoloklar zayıfken hamile kalmayı pek tavsiye etmiyoruz diye benimde en az 50 ye cıkmam lazım bu yuzden simdiden folik aside ve vitaminlere basladım ama cok zor kilo almak canım boyumda 1.69 45 kiloyu ben iyi buluyorum ama hocalarım en az 50 olmamı söylüyorlar ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?