Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım yumurtanın daha fazla catlaması icin yani daha hızlı gebelik olsun diye yapılıyormus ama bende olmadı 1 kere iğne oldum sadece

daha fazla çatlaması derken canım...zamanında çatlamasını kast ediyorsun galiba..ilk denemeyse üzülme genelde iğneyle iyi sonuçlar alanlar var.eşinde de her sey normal mi?

daha fazla çatlaması derken canım...zamanında çatlamasını kast ediyorsun galiba..ilk denemeyse üzülme genelde iğneyle iyi sonuçlar alanlar var.eşinde de her sey normal mi?

ikimizdede bi sorun yok ama bilmiyorum doktorum öyle söyledi

ikimizdede bi sorun yok ama bilmiyorum doktorum öyle söyledi

doktorun söylediklerine bakma sen her zaman..aklında soru varsa sor bence..birde çatlatma iğnesi yaptırmadan doğal bitkisel kürleri denedin mi hiç

ne kadar süredir pko var canım..ilaç tedavisi felan oldun mu ya da kürlerden denedin mi?

8 yildir pko var 4 yil dogum kontrol hapi kullandim insilun direncinden dolayi seker hapi kullandim 6 ay 86 kilodan 64 e indim fakat bir sene sonra yine kilo aldim 8 aydir duphaston kullaniyordum onuda ocakta biraktim simdi hic bisey kullanmiyorum ve 91 kiloyum tedavim bu kadar

uzun süredir pko var yani.tedavi aşaman da güzel kilo vermişsin ama neden o kilonu korumadın ki.bence de ara vermen iyi olmuş peki hiç mi gebelik oluşmadı...tekrar kilo vermeye başlaman gerekiyor

uzun süredir pko var yani.tedavi aşaman da güzel kilo vermişsin ama neden o kilonu korumadın ki.bence de ara vermen iyi olmuş peki hiç mi gebelik oluşmadı...tekrar kilo vermeye başlaman gerekiyor

Hic olmadi ama benim gibi durumu olupta dusuk yapanlarda cok var ve ayni seyi yasamaktanda cok korkuyorum..tekrar spora ve diete basladim 93 ten 91 e indim 1 haftada umarim hersey yoluna girer..

Yardmci olduysam ne mutlu bna cnm adetlerin hep duzenlimidir doktora filan gittinmi hiç

adetlerim hep düzenlidir ama doktora bu konu için hiç gitmedim mantarım olduğunda gidiyorum sadece çünkü gidipte doktora desem çocuğum olmuyo tedavi yüzüme tükürür 2ay oldu bebek isteyeli

merhaba hanımlar iyi pazarlar
bende folikasit kullanıyorum klemen kullandım bide catlama iğnesi yaptılar gectiğimiz ay

eğer olmadıysa bebeğin daha hayırlı bi zamanda gelmeyi bekliyor canım

canım ilk defa olmuşsa ve regl zamanına denk gelmişse ya adet öncesi akıntıdır yada yerleşme kanamasıdır belkide hamilesindir inşallahhhh :))) bana da haber ver her ne olursa merak ederim

canım ilk defa olmuşsa ve regl zamanına denk gelmişse ya adet öncesi akıntıdır yada yerleşme kanamasıdır belkide hamilesindir inşallahhhh :))) bana da haber ver her ne olursa merak ederim

Umarim guzel haber veririm :) bi gun daha bekliycem sonra test yapicam :)

canım yumurtanın daha fazla catlaması icin yani daha hızlı gebelik olsun diye yapılıyormus ama bende olmadı 1 kere iğne oldum sadece

Ben doktora gitmiştim düşük olduğu ay sonrasında geçen ay yine gittim doktor tedavi uygulamaya gerek olmadığını çnkü önceden hamile kalabildiğimi yine kalabilcgmi söyledi.yumurtalıklarn çalışıo eşinde bi sorun yok ki hamile kalabilmişsn ddi sadece vitamn desteği verdi.bi dahaki ay reglin ikinci günü yapmam için bi takım tahliller verdi şimdi gidip onları yaptırcm sonra da saat 16.40da randevum var tahlilleri doktora götrcm bakalm ne diyck sen hamile misn su an canmm ??

💕✨

adetlerim hep düzenlidir ama doktora bu konu için hiç gitmedim mantarım olduğunda gidiyorum sadece çünkü gidipte doktora desem çocuğum olmuyo tedavi yüzüme tükürür 2ay oldu bebek isteyeli

Bencede boş yere gidipte doktor fırçası yeme yani adetlerin duzenliyse olur yha gununu denk getirmen lazım mesela ben 26 gunde adet oluorum 26 - 14 =12. Gun yumurtlama gunumu buldum ve ovulasyonlada ispatldm bu şekilde hesapla tmm bulursun

Umarim guzel haber veririm :) bi gun daha bekliycem sonra test yapicam :)

Cnm bak bnm bi arkadas pko luydu iki sene çocu olmadı kilo aldı insulin direncinden filan sonra zayıfladı baska bidoktora gitti denizlide doktor lazerle ameliyat olman lazım demiş boyle çocun olur olanlar var ama çok ugrasırsın demiş ve kuçuk bi operasyonla ameliyat bile sayılmz kistlerini bu yontemle temizletti stten dolayı rahmide çok pismiş rahmide temizlnmiş doktor uç ay içinde yuzde 90 olur demiş ve uç ay doldu suanda yirmi gunluk hamile bnce sende bi dusun bu yontemi ugrasıp durma 8 senen gitmiş

Değilim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…