canım yumurtanın daha fazla catlaması icin yani daha hızlı gebelik olsun diye yapılıyormus ama bende olmadı 1 kere iğne oldum sadece
daha fazla çatlaması derken canım...zamanında çatlamasını kast ediyorsun galiba..ilk denemeyse üzülme genelde iğneyle iyi sonuçlar alanlar var.eşinde de her sey normal mi?
ikimizdede bi sorun yok ama bilmiyorum doktorum öyle söyledi
ne kadar süredir pko var canım..ilaç tedavisi felan oldun mu ya da kürlerden denedin mi?
8 yildir pko var 4 yil dogum kontrol hapi kullandim insilun direncinden dolayi seker hapi kullandim 6 ay 86 kilodan 64 e indim fakat bir sene sonra yine kilo aldim 8 aydir duphaston kullaniyordum onuda ocakta biraktim simdi hic bisey kullanmiyorum ve 91 kiloyumtedavim bu kadar
uzun süredir pko var yani.tedavi aşaman da güzel kilo vermişsin ama neden o kilonu korumadın ki.bence de ara vermen iyi olmuş peki hiç mi gebelik oluşmadı...tekrar kilo vermeye başlaman gerekiyor
Yardmci olduysam ne mutlu bna cnmadetlerin hep duzenlimidir doktora filan gittinmi hiç
merhaba hanımlar iyi pazarlar
bende folikasit kullanıyorum klemen kullandım bide catlama iğnesi yaptılar gectiğimiz ay
hadi bakalım neler olcak gelecek ay merakla bekliyoruztamam bende çatlak oluyorum artıkkk
onu yap dile benden ne dilersenn
Kizlar benide alin araniza bende uzun zamandir bebis bekliyorum ama olmadi pco luyumda adetlerim duzensiz ilk defa bugun bisi yasadim cok acik kahva rengi krem rengi gibi bi akinti geldi regl oldum sandim ama devami gelmedi ara ara sol kasigimda batma oluyor onun disinda birsey yok sizce bu yasadgim ne olabilir bilginiz varmi ?
Kızlaaar ben de hamile kalmak istiyoruuummmm 9 aylık evliyim 6 aydır istiorm olmuo((
🙏👼👶
çatlatma iğnesini yapma sebebleri ne peki sordun mu canım.bende gelecek ay ilk denemeye başlayacağım kısmetse
canım ilk defa olmuşsa ve regl zamanına denk gelmişse ya adet öncesi akıntıdır yada yerleşme kanamasıdır belkide hamilesindir inşallahhhh :))) bana da haber ver her ne olursa merak ederim
canım yumurtanın daha fazla catlaması icin yani daha hızlı gebelik olsun diye yapılıyormus ama bende olmadı 1 kere iğne oldum sadece
canım tedavi görüyomusun ve folic asit kullanıyomusun
adetlerim hep düzenlidir ama doktora bu konu için hiç gitmedim mantarım olduğunda gidiyorum sadece çünkü gidipte doktora desem çocuğum olmuyo tedavi yüzüme tükürür 2ay oldu bebek isteyeli
Umarim guzel haber veririm :) bi gun daha bekliycem sonra test yapicam :)
Ben doktora gitmiştim düşük olduğu ay sonrasında geçen ay yine gittim doktor tedavi uygulamaya gerek olmadığını çnkü önceden hamile kalabildiğimi yine kalabilcgmi söyledi.yumurtalıklarn çalışıo eşinde bi sorun yok ki hamile kalabilmişsn ddi sadece vitamn desteği verdi.bi dahaki ay reglin ikinci günü yapmam için bi takım tahliller verdi şimdi gidip onları yaptırcm sonra da saat 16.40da randevum var tahlilleri doktora götrcm bakalm ne diycksen hamile misn su an canmm ??
💕✨
eğer olmadıysa bebeğin daha hayırlı bi zamanda gelmeyi bekliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?