Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canlarım biri bana tavsiye verebilir mi ?? erkek arkadaşımla evlenmek üzereyiz ve daha önce bir çok kez ilişkiye girdik, korunmasız !

ama hiç hamile kalamadım sorun bende mi diye merak ediyorum. evlenince ya cocugum olmazsa :2:

Bende iyiyim cok sukur bebisle uğraşıyorum cok zorluyor beni agri falan bugun de bulantı basladi sende bisey yokmu :)))

alışıcan mecburen bulantılara rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde gerisi önemli değil ben son hız çalışmalara devam ediyorum sen ovulasyon testi kullan dın mı hamile kalduığın ay

kız yok 14. gün yumurtanın olgunlaşmış olma tarihi çatlamış olma değil

hayatım neden öyle bişey yapıyosun adamıda strese sokuyosun bak bu günler çok önemli bugün yarın mutlaka ilişkiye gir esinede deme bugünler yumurtlama günlerim kaçırmayalım vs oda strese girer tartışıp boşuna üzülürsünüz hiç eşine söyleme günlerini o günler geldiğinde giyin süslen püslen makyaj yap anlarsın ya işte sen yaklaş eşine sonra eşine işte yumurta günleri hadi sen bana yaklaş diye bekleme git yanaş adama baştan çıkar onuda ben mi öğretim hehe hem bak böyle yaparsan sırf bebek için ilişkiye giriyorum değil de seni sevdiğim için giriyorum sinyalini verir daha stressiz geçirirsiniz önemli günleri tamam mı bu gün mutlaka böyle yap

geçen ay kullandım ovulasyon testini ama kısmet değilmiş bu ay devam ediyorum çalışmalara rabbim kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et

canım sorun sende veya erkek arkadaşında olabilir hatta sorun hiç olmayabilir de bunu anlamanın tek bi yolu var adetinin 3. günü hormon testi yaptır erkek arkadaşında sperm testi yaptırsın bu sorularda aklından çıkmış olur daha sağlıklı düşünürsün

daha önce hiç test yaptırmamıştık, teşekkürler

Artik yapcaz bişeyler dun bulantı vardi bugun yok :)) rabbim herkes e nasip etsin sağlıkla sıhhatle ins. Çalışmalarda allah kolaylık versi canim ben hicbisey kullanmadim hatta o ay cok fazla calisamadik bile toplasan 4-5 defa falan oldu bide kafana takma sakın benim hic umudum yoktu hatta :))) yataktan kalkmamaya calis ayaklarini yukari kaldir bisiklet cevirir gibi yap ben öyle yapmistim :)

Saol canım benim.moral verdim bana.evt bugünü kaçırmamam lazım ama söyledim bile çoktan o yüzden kızgın bana.bakalim aksam ne olur. Akıntı catladigina mi işaret yoksa yumurta oluştuğuna mu canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki haber veririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım. Dun kontrole gittim ama hormonlara bakmıyor bende direk yumurtalıklara bakıyor. Günde 3 klomen , incirler , hayıt tohumuna rağmen hiç bi gelişme olmamış bu ilaca yanıt vermiyo dedi. Önümüzdeki ay iğneye geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…