canım avcılardayım atlamışım orayı kusura bakma sen nerdesin ki[/QUOTE. Dolapdere taksmin alti oluyo alisamadn bi turlu
neyine alışamadın sen ben yavaş yavaş alıştım
Tmm o zmn :) sen ovulasyon aldnmi ne zmnmis?
Bende iyiyim cok sukur bebisle uğraşıyorum cok zorluyor beni agri falan bugun de bulantı basladi sende bisey yokmu :)))
yok kız yok gariplik yokmuşşimdi pozitifi ben 12. günü sen 13. günü gördün ya işte o pozitifi gördükten 24 saat ya da 36-48 saat sonra yumurta çatlayacak demek yani 14. güne denk geliyor .üzgünüm normalmişizzzz
neyse bu söylediklerimi unutsan iyi olcak canım
Canim adetin 13.gunundeyim yumurta oluştu sanki akıntıdan hissediyorum.artik bir daha ki aya alırım inşallah gerek kalmaz.ama bu ay umudum az çünkü eşim benim stres yapmadan dolayı kızıyor ve sürekli tartışıyoruz.günleri kacirabilirim sanırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlama günü herkeste farklı o yüzden otomatik hesaplayıcı kullanma. Ya ovulasyon testi kullan yada doktora git yumurtalıklarını kontrol edip sana söyler.
2 günde 1 ilişkiye gir ve hiç kalkmadan uyu.
Ben bu ay bu şekilde hamile kaldım canım
canlarım biri bana tavsiye verebilir mi ?? erkek arkadaşımla evlenmek üzereyiz ve daha önce bir çok kez ilişkiye girdik, korunmasız !
ama hiç hamile kalamadım sorun bende mi diye merak ediyorum. evlenince ya cocugum olmazsa:2:
neyine alışamadın sen ben yavaş yavaş alıştım
Cok tuhaf bi yer burasi sewemedm bi turlu
ben dün başladım ovulasyona canım sen
Cok tuhaf bi yer burasi sewemedm bi turlu
nerde oturuyodun daha önce
Sorma dun bzmkyle atistik bn vazgecmia gbi yaptm ben istyorum isimw karisma Dedi ya ozeldwm msj nasl atliyooo
nerde oturuyodun daha önce
Anadolu yakaainda maltepede buyudum snra tuzla ya tasnsik sessiz yerler
Anadolu yakaainda maltepede buyudum snra tuzla ya tasnsik sessiz yerler
alışırsın merak etme hele bi bebeğin olsun dünyayı görmez gözün
canım sorun sende veya erkek arkadaşında olabilir hatta sorun hiç olmayabilir de bunu anlamanın tek bi yolu var adetinin 3. günü hormon testi yaptır erkek arkadaşında sperm testi yaptırsın bu sorularda aklından çıkmış olur daha sağlıklı düşünürsün
daha önce hiç test yaptırmamıştık, teşekkürler
alışıcan mecburen bulantılara rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde gerisi önemli değilben son hız çalışmalara devam ediyorum sen ovulasyon testi kullan dın mı hamile kalduığın ay
hayatım neden öyle bişey yapıyosun adamıda strese sokuyosun bak bu günler çok önemli bugün yarın mutlaka ilişkiye gir esinede deme bugünler yumurtlama günlerim kaçırmayalım vs oda strese girer tartışıp boşuna üzülürsünüz hiç eşine söyleme günlerini o günler geldiğinde giyin süslen püslen makyaj yap anlarsın ya iştesen yaklaş eşine sonra eşine işte yumurta günleri hadi sen bana yaklaş diye bekleme git yanaş adama baştan çıkar onuda ben mi öğretim hehe hem bak böyle yaparsan sırf bebek için ilişkiye giriyorum değil de seni sevdiğim için giriyorum sinyalini verir daha stressiz geçirirsiniz önemli günleri tamam mı bu gün mutlaka böyle yap
Tabiki haber veririm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?