Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim acilden ama negatif çıktı sizce var mıdırHamilesiniz kan verin kesinleştirin![]()
Yaa kan kesin sonuçtur test hatalı demekKan verdim acilden ama negatif çıktı sizce var mıdır
Gününüz geçmiş miydi erkense çıkmamıştır belkiKan verdim acilden ama negatif çıktı sizce var mıdır
Günüme daha var uygulamaya göre 9 Ağustos geçen ay 5 inde oldum ortalama döngüm 35 gün sürüyor bu ay planlı takipli yapmaya çalıştım tek testte çıksaydı test yanlış derdim ama iki testte de aninda çıktı ikinci çizgi yani 1 dakika bile sürmedi çizginin belirmesi kanı acilden verdim diye çok guvenemedim bide merkezden merkeze de değişiyor ya beklicem tabi biraz erken davrandım dayanamadım ama bilmiyorum içim burkulduGününüz geçmiş miydi erkense çıkmamıştır belki
Bende aynı durumu yaşadım iki test pozitif kan negatif umarım sizin bebiş vardır gününüzü bekleyin derim erken olabilir şuanGünüme daha var uygulamaya göre 9 Ağustos geçen ay 5 inde oldum ortalama döngüm 35 gün sürüyor bu ay planlı takipli yapmaya çalıştım tek testte çıksaydı test yanlış derdim ama iki testte de aninda çıktı ikinci çizgi yani 1 dakika bile sürmedi çizginin belirmesi kanı acilden verdim diye çok guvenemedim bide merkezden merkeze de değişiyor ya beklicem tabi biraz erken davrandım dayanamadım ama bilmiyorum içim burkuldu
Sonucunuz kaç çıktıGünüme daha var uygulamaya göre 9 Ağustos geçen ay 5 inde oldum ortalama döngüm 35 gün sürüyor bu ay planlı takipli yapmaya çalıştım tek testte çıksaydı test yanlış derdim ama iki testte de aninda çıktı ikinci çizgi yani 1 dakika bile sürmedi çizginin belirmesi kanı acilden verdim diye çok guvenemedim bide merkezden merkeze de değişiyor ya beklicem tabi biraz erken davrandım dayanamadım ama bilmiyorum içim burkuldu
0.100Sonucunuz kaç çıktı
Teşekkür ederim sizin öyle olunca gebelik oldu mu yaniBende aynı durumu yaşadım iki test pozitif kan negatif umarım sizin bebiş vardır gününüzü bekleyin derim erken olabilir şuan
Farklı Bi durum değilse adet oldum benTeşekkür ederim sizin öyle olunca gebelik oldu mu yani
Testler sanırım Fırat testti evde vardı yaptım yarın eczaneden başka marka almayı düşünüyorum güvenilir bir marka varsa önerebilirsiniz. Yumurtlamadan 9 gün geçti reglime daha varTestlerinizin markası neydi acaba ve yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti
First testTestler sanırım Fırat testti evde vardı yaptım yarın eczaneden başka marka almayı düşünüyorum güvenilir bir marka varsa önerebilirsiniz. Yumurtlamadan 9 gün geçti reglime daha var
Ne diyip verdiniz ki acildenGünüme daha var uygulamaya göre 9 Ağustos geçen ay 5 inde oldum ortalama döngüm 35 gün sürüyor bu ay planlı takipli yapmaya çalıştım tek testte çıksaydı test yanlış derdim ama iki testte de aninda çıktı ikinci çizgi yani 1 dakika bile sürmedi çizginin belirmesi kanı acilden verdim diye çok guvenemedim bide merkezden merkeze de değişiyor ya beklicem tabi biraz erken davrandım dayanamadım ama bilmiyorum içim burkuldu
ŞaboquTestler sanırım Fırat testti evde vardı yaptım yarın eczaneden başka marka almayı düşünüyorum güvenilir bir marka varsa önerebilirsiniz. Yumurtlamadan 9 gün geçti reglime daha var
Laboquick öneririm hassasiyeti oldukça yüksekFirst test
Ne diyip verdiniz ki acilden
Başka bir sağlık sorunum vardı ilaç kullanıyordum testte çift çizgi görünce emin olmak için test yaptırmak istediğmi söyledim ona göre ilaç kullanımını birakacaktımNe diyip verdiniz ki acilden
Anladım geçmiş olsunBaşka bir sağlık sorunum vardı ilaç kullanıyordum testte çift çizgi görünce emin olmak için test yaptırmak istediğmi söyledim ona göre ilaç kullanımını birakacaktım
Laboquick, prodoctor ve comfort güvenilir oluyor diğerlerine güvenmeyin çok yalancı pozitif çıkaran olmuş. Bir de kaset test için erken davranmışsınız adet gününüzü beklemeniz gerekiyor erken testler için bile erken bence. Birkaç gün bekleyin erken gebelik testi yapın adet gününüzde veya bir iki gün geçerken kaset test yapın en iyisi. İnşallah hayırla afiyetle pozitif sonuç alırsınızTestler sanırım Fırat testti evde vardı yaptım yarın eczaneden başka marka almayı düşünüyorum güvenilir bir marka varsa önerebilirsiniz. Yumurtlamadan 9 gün geçti reglime daha var