Kızlar hamile miyim acil lütfen

Esra0765

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
18
1
1
25
Kızlar test yaptım anında silik çıktı başka bir test yaptım o da anında silik çıktı yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG-20250803-WA0010.webp
    IMG-20250803-WA0010.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 81
Gününüz geçmiş miydi erkense çıkmamıştır belki
Günüme daha var uygulamaya göre 9 Ağustos geçen ay 5 inde oldum ortalama döngüm 35 gün sürüyor bu ay planlı takipli yapmaya çalıştım tek testte çıksaydı test yanlış derdim ama iki testte de aninda çıktı ikinci çizgi yani 1 dakika bile sürmedi çizginin belirmesi kanı acilden verdim diye çok guvenemedim bide merkezden merkeze de değişiyor ya beklicem tabi biraz erken davrandım dayanamadım ama bilmiyorum içim burkuldu

Günüme daha var uygulamaya göre 9 Ağustos geçen ay 5 inde oldum ortalama döngüm 35 gün sürüyor bu ay planlı takipli yapmaya çalıştım tek testte çıksaydı test yanlış derdim ama iki testte de aninda çıktı ikinci çizgi yani 1 dakika bile sürmedi çizginin belirmesi kanı acilden verdim diye çok guvenemedim bide merkezden merkeze de değişiyor ya beklicem tabi biraz erken davrandım dayanamadım ama bilmiyorum içim burkuldu
Bende aynı durumu yaşadım iki test pozitif kan negatif umarım sizin bebiş vardır gününüzü bekleyin derim erken olabilir şuan

Sonucunuz kaç çıktı

Testlerinizin markası neydi acaba ve yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti

Testlerinizin markası neydi acaba ve yumurtlamanızın üstünden kaç gün geçti
Testler sanırım Fırat testti evde vardı yaptım yarın eczaneden başka marka almayı düşünüyorum güvenilir bir marka varsa önerebilirsiniz. Yumurtlamadan 9 gün geçti reglime daha var

Ne diyip verdiniz ki acilden

Testler sanırım Fırat testti evde vardı yaptım yarın eczaneden başka marka almayı düşünüyorum güvenilir bir marka varsa önerebilirsiniz. Yumurtlamadan 9 gün geçti reglime daha var
Laboquick, prodoctor ve comfort güvenilir oluyor diğerlerine güvenmeyin çok yalancı pozitif çıkaran olmuş. Bir de kaset test için erken davranmışsınız adet gününüzü beklemeniz gerekiyor erken testler için bile erken bence. Birkaç gün bekleyin erken gebelik testi yapın adet gününüzde veya bir iki gün geçerken kaset test yapın en iyisi. İnşallah hayırla afiyetle pozitif sonuç alırsınız 🌺

Back
X