Kızlar hamile miyim sizce yardım edebilir misiniz?❤️

gamzeli bulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
15
3
1
23
4 aylık evliyim eşimle çocuk çok istiyoruz 2 tane program kullanıyorum regl takibim için adetim gelmedi kasıklarımda ara ara batma oluyor ve beyaz akıntım olduğunu gördüm sizce hamilemiyim az önce normal test yaptım negatif çıktı bu arada

Takvim uygulamaları yanıltır. 2 günde 1 ilişkiyle devam edin. Iliskiden hemen sonra test yapilmaz. Gecikme olduktan sonra test yapilir.

Normalde 1 gün erken yada 1 gün geç olurdum düzenli sayılan adet döngüm var. Uygulamanın birine göre 2 gün gecikti diğerine göre bugün olmam lazım
Uygulamalar cok şaşıyor canim ya ama ovulasyon takibi yaparsan regli de doğru hesaplarsin

4 aylık evliyim eşimle çocuk çok istiyoruz 2 tane program kullanıyorum regl takibim için adetim gelmedi kasıklarımda ara ara batma oluyor ve beyaz akıntım olduğunu gördüm sizce hamilemiyim az önce normal test yaptım negatif çıktı bu arada
Onu bu şekil de öğrenmen çok zor 😣 hamilelik belirtisi olanlar bile hamile olmamış oluyor. Bunu seni üzmek için söylemiyorum. Umarım hamilesindir bi kaç gün daha bekle regli olmazsan erken gebelik testi yap ya da imkanın varsa kan tahlili ver. Ovülasyon testine gelince en sağlıklısı bence internete satılıyor alabilirsin kullanımı da basit. Sadece gebelik testi gibi sabah ilk idrarınla değil de gün içinde ya da akşamın belli saatlerinde yapıyorsun. Gebelikten başka farkı test yapmadan bi kaç saat öncesinde sıvı alımını kesmen lazım bu arada ovülasyon testi gebelik planlayanlar için yumurtlama günü ve çatlama gününü takip için kullanılır

Onu bu şekil de öğrenmen çok zor 😣 hamilelik belirtisi olanlar bile hamile olmamış oluyor. Bunu seni üzmek için söylemiyorum. Umarım hamilesindir bi kaç gün daha bekle regli olmazsan erken gebelik testi yap ya da imkanın varsa kan tahlili ver. Ovü testine gelince en sağlıklısı bence internete satılıyor alabilirsin kullanımı da basit. Sadece gebelik testi gibi sabah ilk idrarınla değil de gün içinde ya da akşamın belli saatlerinde yapıyorsun. Gebelikten başka farkı test yapmadan bi kaç saat öncesinde sıvı alımını kesmen lazım
Ya acaba çok heves ettim diye kendimde belirti mi arıyorum diyorum kendime ama anlamadım 1 haftadır kasıgımda ara ara batma oluyodu bugünde adet olmam lazımdı ama beyaz alıntı geldi heveslendim baya 😅 eşimde normal test yaptırdı 1 saat önce negatifi görünce hayal kırıklığı yaşadım ama adetim daha gelmedi😂😂

Ya acaba çok heves ettim diye kendimde belirti mi arıyorum diyorum kendime ama anlamadım 1 haftadır kasıgımda ara ara batma oluyodu bugünde adet olmam lazımdı ama beyaz alıntı geldi heveslendim baya 😅 eşimde normal test yaptırdı 1 saat önce negatifi görünce hayal kırıklığı yaşadım ama adetim daha gelmedi
Ee çok normal belirti araman çünkü istiyorsun gönlüne göre olur inşallah 🤲🏻

Uygulamanın birine göre dün diğerine göre bugün olmam gerekiyordu ama olmadım o yüzden merak edip burda sordum
Takvim 14-15. Günde yumurtlama gosterir. Ama her zaman tutmaz. Burada adete 1 hafta kalip ovulasyonda yumurtlama gören var. Ovulasyon strese sokan bir sey biraz. En iyisi 2 gunde 1 iliski.

Yumurtlamadan eminsen yani ovulasyon testi falan kullanarak evet ben şu gün yumurtladim diyebiliyosan yumurtlama üzerine 10 gün say canm. Yani yumurtlamadan en az 10 gün sonra testte de cikiyo diye biliyorum.

Back
X