Kizlar hamile miyim sizce

Merymalblk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
8
3
1
22
ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyim

Yook ben 6+3 TE doktora gittim kalbini duymadık bakmadı doktor haftaya çağırdı 8+0 falan oluyor o zaman duyacağız Allah nasip ederse

Eki Görüntüle 3013150 ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyimtebr

Eki Görüntüle 3013150 ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyim
Tebrik ederim hamilesin benim adetin 3 gunu boyle silik cizgi vardi sonra kan test yaptirdim pozitiv cikmisti bence kan testi yap hemen :))

İkinci çizgi çok net görünüyor, siz yine de güvenemiyorsanız kan testi yaptırın. Özel hastanede 1-2 saat içinde çıkıyor hemen. Devlet hastanesinde yaptırırsanız da en geç ertesi gün çıkar.

İnşallah kesin çıkar hala inanamıyorum durgunum bugün adet olmam gerekiyor du olmadim yarın net haberle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…