- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi siyahh inci
kızlar biraz önce yaptım testi ilk üç dakika içinde çıktı bu çizgi adetim iki gündür geçiyor sizce hamile miyim yardım edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de evet ben daha silik bir çizgi ile öğrendim sağlıkla gelsin bebiş inşallahsizce hamile miyim
EVET evet evet. Hayırlı olsunsizce hamile miyim
çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canımHamilesiniz tebrikler
AMİN inşallah canım Allah razı olsun inşallah hala şoktayım elim titriyorTabiki de evet ben daha silik bir çizgi ile öğrendim sağlıkla gelsin bebiş inşallahgözünüz aydın
![]()
AMİN inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahEVET evet evet. Hayırlı olsun
Gözünüz aydın. Allah hayırlı evlatlar versinAMİN inşallah canım Allah razı olsun inşallah hala şoktayım elim titriyor![]()
Sakin ol canımAMİN inşallah canım Allah razı olsun inşallah hala şoktayım elim titriyor![]()
AMİN inşallah canım çok saol ALLAH razı olsun olsun rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahGözünüz aydın. Allah hayırlı evlatlar versin![]()
AMİN amin inşallah canım benim saol ALLAH razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zaman da ben bir yıldır bu anı bekliyorumMaşaALLAH. hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun.. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese de nasip etsin![]()
evet canım ilk bebek bir yıldır bu anı bekliyorum şükürler olsun rabbimeSakin ol canımçok iyi anlıyorum seni hele birde ilk bebekse
![]()
çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallahsilik değil bariz belli Hayırlı olsun![]()
Cok sevindim canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahevet canım ilk bebek bir yıldır bu anı bekliyorum şükürler olsun rabbime![]()
AMİN canım benim inşallah Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyuCok sevindim canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah![]()