kızlar hamile miyim..

Doktora git danış bakalım testi nerede yaptın sana demediler mi var yada yok
Hastaneye gittim doktor kan aldı kan sonucuna göre mr a giriceksin dedi baktı var veya yok demedi heralde şüphelendi gibi geldi bana. Mr a girdikten sonra tedavine devam edicez dedi görmeden hiç bi ilaç yazamam dedi adetime 9-10 gün kala yumurtlamadan 2 gün önce gitmiştim yumurtalıkların çok güzel oluşmaya başlamış dedi değerlendirin dedi işte herşey mr sonucuna bağlı canım 😒

Hastaneye gittim doktor kan aldı kan sonucuna göre mr a giriceksin dedi baktı var veya yok demedi heralde şüphelendi gibi geldi bana. Mr a girdikten sonra tedavine devam edicez dedi görmeden hiç bi ilaç yazamam dedi adetime 9-10 gün kala yumurtlamadan 2 gün önce gitmiştim yumurtalıkların çok güzel oluşmaya başlamış dedi değerlendirin dedi işte herşey mr sonucuna bağlı canım 😒
Bak doktor değerlendirin demiş 🤩çalışın canım stres yapmaa bak ben nelerle uğraşıyor um bilsen bekle bakalim

ben aslında midem için kullandım çünkü midemde hem reflü hem de var ve iyi geldiğini duydum zaten kuranı kerimde geçen ve efendimiz hz. Muhammed s.A.v min önerdiği ve yedi derde şifa dediği bir bitki benim rahminde sorun vardı belliki çünkü sağ kasığım hep ağrırdı yağı içtikten sonra ağrım kesildi hatta geçen ay adet olduğum da hiç ağrı çekmedim ve o ay hamile kaldım udi hindi yağıyla bir sürü kişi hamile kalmış
Kullanımı nasıl gebe kalmak için

Back
X