- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
- Konu Sahibi HafizHafsa
-
Bence sabah hemen kanda baktir bekletmeSelam aleyküm herkese daha önce 1 tane başlık açtım sağolsun birisi kendi derdini yazdı ben tam cevap alamadım lütfen kimse bu sefer böyle bir şey yapmasın. Hanımlar cuma günü regli gunumdu olmadım çocuk düşünüyoruz sık sık idrar göğüs hassasiyeti kasık ağrıları bel ağrısı 2 haftadır yaşadığım şeyler bunlar dahası da var bugün 2 saat felan önce pembe bir akıntı geldi sizce bu regli mıdır yoksa yerleşme kanaması mi 2 test yaptım reglik geçtiği gün ve 2 gün önce negatifti bilgilerinizi sunarsaniz çok mutlu olurum
Kanamanın devamı gelmediyse testi 3 4 gün sonra tekrarla derim canım ya da direk kan verSelam aleyküm herkese daha önce 1 tane başlık açtım sağolsun birisi kendi derdini yazdı ben tam cevap alamadım lütfen kimse bu sefer böyle bir şey yapmasın. Hanımlar cuma günü regli gunumdu olmadım çocuk düşünüyoruz sık sık idrar göğüs hassasiyeti kasık ağrıları bel ağrısı 2 haftadır yaşadığım şeyler bunlar dahası da var bugün 2 saat felan önce pembe bir akıntı geldi sizce bu regli mıdır yoksa yerleşme kanaması mi 2 test yaptım reglik geçtiği gün ve 2 gün önce negatifti bilgilerinizi sunarsaniz çok mutlu olurum
Benim 2 gün gecikmem vardı kan verdim çıktı bence verin varsa kesinlikle çıkar.Selam aleyküm herkese daha önce 1 tane başlık açtım sağolsun birisi kendi derdini yazdı ben tam cevap alamadım lütfen kimse bu sefer böyle bir şey yapmasın. Hanımlar cuma günü regli gunumdu olmadım çocuk düşünüyoruz sık sık idrar göğüs hassasiyeti kasık ağrıları bel ağrısı 2 haftadır yaşadığım şeyler bunlar dahası da var bugün 2 saat felan önce pembe bir akıntı geldi sizce bu regli mıdır yoksa yerleşme kanaması mi 2 test yaptım reglik geçtiği gün ve 2 gün önce negatifti bilgilerinizi sunarsaniz çok mutlu olurum
Kan tahlili yaptırın bi de oradan bakın belki daha yeni gebeliktirSelam aleyküm herkese daha önce 1 tane başlık açtım sağolsun birisi kendi derdini yazdı ben tam cevap alamadım lütfen kimse bu sefer böyle bir şey yapmasın. Hanımlar cuma günü regli gunumdu olmadım çocuk düşünüyoruz sık sık idrar göğüs hassasiyeti kasık ağrıları bel ağrısı 2 haftadır yaşadığım şeyler bunlar dahası da var bugün 2 saat felan önce pembe bir akıntı geldi sizce bu regli mıdır yoksa yerleşme kanaması mi 2 test yaptım reglik geçtiği gün ve 2 gün önce negatifti bilgilerinizi sunarsaniz çok mutlu olurum
Ya biz köyde gorevliyiz ilçeye 35 km ve her gün kan alınıp şehre gitmiyor aile.hekimi 1 hafta geçsin öyle gel dedi sence yarın bir test daha yapayım miBence sabah hemen kanda baktir bekletme
Ayy deme yaadetin gelecek gibi geldi bana
Bende öyle düşündüm aile hekimi 1 hafta dolsun gel dedi acaba regli olurum diye mi şey etti anlamadımKan tahlili yaptırın bi de oradan bakın belki daha yeni gebeliktir
Benim arkadaşım 1 haftalık gebeymis çıkmamış diyorum belki geç döllenmedir olmuyor çok üzülüyorumBenim 2 gün gecikmem vardı kan verdim çıktı bence verin varsa kesinlikle çıkar.
Bende dedim sabah bı bakayim testte 3 4 gün diyince şimdi bilemedim yok daha gelmedi bir kez.oldu ama benim normalde reglimde karnım çok sancir bayılacak gibi olurum hiç yok öyle bir seyKanamanın devamı gelmediyse testi 3 4 gün sonra tekrarla derim canım ya da direk kan ver
Ben unuttum ilk idrarda yapmayı şimdi yapsa. Çıkmaz demi?Testiniz varsa sabah ilk idrar ile bakın varsa kesin çıkar gecikmede olmuş baya
Sıvı alımını bırakıp biraz idrarinizi tutun yapın bence çıkadabilir mesela dayabilirseniz 2 saat sonra yapın silik de olsa çıkar çünkü kaset testler hassas 8 değerinde ki hcgyi bile olctugunu gördük burdaBen unuttum ilk idrarda yapmayı şimdi yapsa. Çıkmaz demi?
Aa bunu geç gördüm sıvı alımını durdurmadim bilmiyordum gittim teste yaptım kaset test evdeki son testti zaten yine negatif değilim heralde demek bu ayda olmadı Rabbim bilir ben düzenli adet olurum asla gecikmezdi bu beni çok umutlandırdı ama nasipSıvı alımını bırakıp biraz idrarinizi tutun yapın bence çıkadabilir mesela dayabilirseniz 2 saat sonra yapın silik de olsa çıkar çünkü kaset testler hassas 8 değerinde ki hcgyi bile olctugunu gördük burda
Geç döllenme olur belki bence gelmez ise tekrarlayinAa bunu geç gördüm sıvı alımını durdurmadim bilmiyordum gittim teste yaptım kaset test evdeki son testti zaten yine negatif değilim heralde demek bu ayda olmadı Rabbim bilir ben düzenli adet olurum asla gecikmezdi bu beni çok umutlandırdı ama nasip
Ayy insaAllah ne olur hayırlısı ile olsun diye dua eder misin çok teşekkür ederim ilgin içinGeç döllenme olur belki bence gelmez ise tekrarlayin
Ne demek rica ederim iyi düşünün iyi olsun inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsinAyy insaAllah ne olur hayırlısı ile olsun diye dua eder misin çok teşekkür ederim ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?