Kızlar yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba benimde bugünden itibaren reglime 6 gün var bugün kahverengi lekelenmem olmuş yumurtlama günüde kahverengi leke yaşamıştım sizce yaşadığım leke yerleşme kanaması olabilir mi ben kendimi umutlendirmek istemiyorum çünkü geçen aylarda da 10 gün öncesi lekelenme yaşayıp 2 gün gecikmeyle adet olmuştum ama yumurtlama kanaması ilk defa yaşadım gunleri de değerlendirdik ama yinede bı ihtimal düşünüyorum ve sizce test ne zaman yapmalıyım bir önceki hamileliğimdede reglden 3 gün sonra testte silik çizgi görmüştüm ertesi gün kan verdiğimde beta 39 çıkmıştı o yüzden şuan da zaten adetimi bekleyecegim ama olmazsam ne zaman test yapsam çıkar ben üstüne 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum yapabilirsem yada gidip kan vericem testlerde yalancı çizgi görmüştüm geçen ay çok yipratmisti beni o yüzden bu ay ne yapsam bilemiyorum yardımcı olur musunuz
Zaten siz genel olarak ne yapılması gerektiğini yazmışsınız kafanıza da koymuşsunuz ki bu çoğumuzun beceremediği bişey erkenden yapıyoruz yine gecikme bekleyin 1 hafta sonrası gayet uygun dayaniyorsaniz

reglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
Merhaba benzer bir durum yaşıyorum sonucunuz nedir?

Back