- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 21
- Konu Sahibi Zelal09990
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 tane az olmamış mıEki Görüntüle 3444604 Kızlar bugün tam adet günüm düzensiz oluyorum aslında her ayın 20 sinden 30 una kadar olan sürede oluyorım geçen ay 26 sında olmuştum bu sefer göğsümün ucu acıyınca yaptım bugün böyle çıktı son birliktelik 8 haziran
İnanamadım valla o yüzden yaptım peki bana sancı giriypr arada bi adet sancısı gibi belime de giriyor5 tane az olmamış mıgözünüz aydın evet hamilesiniz kan vererek takip edin sağlıkla ilerlesin
![]()
Kimseye güvenim kalmayınca ben…
Anlıyorum sizi şaka yaptım bende o an 2 tane yapmıştım 5 tane olsa belki beşine de bakardım :) Çok normal daha çok yeni olan bir hamilelik vücut hazırlıyor kendini bu ağrılar biraz daha sürebilir. En kısa zamanda muhakkak kan verin doktor sizi yönlendirirİnanamadım valla o yüzden yaptım peki bana sancı giriypr arada bi adet sancısı gibi belime de giriyor
Evet öyleKimseye güvenim kalmayınca ben…
Sağlıkla büyüsün, hayırlı olsun![]()
Anlıyorum sizi şaka yaptım bende o an 2 tane yapmıştım 5 tane olsa belki beşine de bakardım :) Çok normal daha çok yeni olan bir hamilelik vücut hazırlıyor kendini bu ağrılar biraz daha sürebilir. En kısa zamanda muhakkak kan verin doktor sizi yönlendirir
hepde ağor taşıdım ya koli taşıdım hep ama pozitif çıktıysa bişey olmamıstır deme
Peki kaç haftalık hamile oluyorumOlmamıştır inşallah kötü düşünmeyin dediğim gibi daha çok yeni kese bile yok şuan. Siz yarın doktora görünün
Son adet tarihinden saymaya başlayın 5 hafta 4 gün oluyrPeki kaç haftalık hamile oluyorum