KIZLAR HAMİLE MİYİM !!!!!

Zelal09990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
180
12
18
21
IMG_2165.webp
Kızlar bugün tam adet günüm düzensiz oluyorum aslında her ayın 20 sinden 30 una kadar olan sürede oluyorım geçen ay 26 sında olmuştum bu sefer göğsümün ucu acıyınca yaptım bugün böyle çıktı son birliktelik 8 haziran

Eki Görüntüle 3444604 Kızlar bugün tam adet günüm düzensiz oluyorum aslında her ayın 20 sinden 30 una kadar olan sürede oluyorım geçen ay 26 sında olmuştum bu sefer göğsümün ucu acıyınca yaptım bugün böyle çıktı son birliktelik 8 haziran
5 tane az olmamış mı 😅 gözünüz aydın evet hamilesiniz kan vererek takip edin sağlıkla ilerlesin 🍀

5 tane az olmamış mı 😅 gözünüz aydın evet hamilesiniz kan vererek takip edin sağlıkla ilerlesin 🍀
İnanamadım valla o yüzden yaptım peki bana sancı giriypr arada bi adet sancısı gibi belime de giriyor

İnanamadım valla o yüzden yaptım peki bana sancı giriypr arada bi adet sancısı gibi belime de giriyor
Anlıyorum sizi şaka yaptım bende o an 2 tane yapmıştım 5 tane olsa belki beşine de bakardım :) Çok normal daha çok yeni olan bir hamilelik vücut hazırlıyor kendini bu ağrılar biraz daha sürebilir. En kısa zamanda muhakkak kan verin doktor sizi yönlendirir

Kızlar ben bide bilmiyodum kaç haftadır bakkalda çalışıyorım kola kolileri taşıdım ya

Anlıyorum sizi şaka yaptım bende o an 2 tane yapmıştım 5 tane olsa belki beşine de bakardım :) Çok normal daha çok yeni olan bir hamilelik vücut hazırlıyor kendini bu ağrılar biraz daha sürebilir. En kısa zamanda muhakkak kan verin doktor sizi yönlendirir
😂 hepde ağor taşıdım ya koli taşıdım hep ama pozitif çıktıysa bişey olmamıstır deme

Back
X