- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Bugün ultrasonda görülmedi. Doktor çok küçük olabilir dedi. Değeri duyunca da kimyasal gebeliği söyledi
Belki geç döllenme olmuştur, eğer düzenli artış yoksa sorun oluyormuş, 2 günde bir yenilemen gerek testi, değerlerin 2000i geçmeden de ultrasonda görülmez çok zor, benim 5000de bile görememişlerdi.
Belki geç döllenme olmuştur, eğer düzenli artış yoksa sorun oluyormuş, 2 günde bir yenilemen gerek testi, değerlerin 2000i geçmeden de ultrasonda görülmez çok zor, benim 5000de bile görememişlerdi.
Yaklaşık iki katı kadar artıyor 2 günde, bence bir sıkıntı çıkmayacak ama ilk öğrenildiği zamanlar hep böyle stresli geçiyor bir şekilde. Sen içini ferah tutmaya çalış :) Olmadıysa da sağlıklı bir gebelik değilmiş, vücut kabul etmemiş diye düşün, inşallah sonrasında güzel haberi alırsın. Ama bence artacak :)Hadi ya. Yarın kontrolüm var değerlerime baktırıcam. İnşallah artış vardır
Oluyor sanırım, çünkü o şekilde çok arkadaş var burada. Bir de yumurtlama günlerini adet günün belirliyor, çok normal bir durum. Düzenli adet görenlerde bile yumurtlama günleri değişken olabilirken düzensizlikte çok normal. Bence sen içini ferah tut. Doktorlar kalp atışı duyana kadar heveslendirmek istemiyorlar haklı olarak. Ben gittiğimde olumsuz konuşma duymasam da kalp sesini duyana kadar doktorumdan hayırlı olsun lafını duymamıştım :)Geç döllenmede adet düzensizliği etkili oluyor mu? Biliyor musunuz?
Oluyor sanırım, çünkü o şekilde çok arkadaş var burada. Bir de yumurtlama günlerini adet günün belirliyor, çok normal bir durum. Düzenli adet görenlerde bile yumurtlama günleri değişken olabilirken düzensizlikte çok normal. Bence sen içini ferah tut. Doktorlar kalp atışı duyana kadar heveslendirmek istemiyorlar haklı olarak. Ben gittiğimde olumsuz konuşma duymasam da kalp sesini duyana kadar doktorumdan hayırlı olsun lafını duymamıştım :)
2 gun sabredip tekrar kan tahlili yaptirin 2 katina cikarsa hamilesinizdirkızlar merhabalar buraya ikinci konu açışım. Bugün adetim 2 gün gecikti. Kan testi yaptırdım 34.76 çıktı. Bu ne demek? Hamile miyim? Lütfen yardım edinçok bebiş istiyorum
Doktorlar tıbbi açıdan yaklaşıp kişiyi erkenden hevese sokup hüsrana boğmak istemiyor aslında :) Temkinli yaklaşıyorlar çünkü adet gününden önce öğrenilen gebeliklerde kimyasal olma riski çok yüksekmiş, hatta çoğu kadın anlamadan kimyasal gebelik geçirirmiş hayatında bir şekilde. Biz erkenden öğreniyoruz dayanamayıp işte :) İnşallah iyi haberlerini alırız, gerçi değer yükselince de aman kalbi atacak mı diye stresler başlayacakKötü doktorlarhiç bizim açımızdan bakamıyorlar ama bir yerde de onlarda haklı. Geçen ay normal günümden bir hafta önce regl oldum. 15 gün öncesinde adet söktürücü kullanmıştım. Önceki zamanlarıma göre aslında şuanda 4 gün var reglime. Ama geçen aya göre de günüm geçti. Heyecanlıyım bu yüzden. Biraz da korkuyorum. Çok çok teşekkür ederim. Allahın izniyle ben de hamile olduğumu söylerim inşallah
çok teşekkür ederim inşallah geç döllenmedir2 gun sabredip tekrar kan tahlili yaptirin 2 katina cikarsa hamilesinizdir
Adetin 2 gun gecmis bir kadin icin deger dusuk ama gec dollenme olmasi ihtimali var
Üç aydır deli gibiyim aman hamile miyim diyeDoktorlar tıbbi açıdan yaklaşıp kişiyi erkenden hevese sokup hüsrana boğmak istemiyor aslında :) Temkinli yaklaşıyorlar çünkü adet gününden önce öğrenilen gebeliklerde kimyasal olma riski çok yüksekmiş, hatta çoğu kadın anlamadan kimyasal gebelik geçirirmiş hayatında bir şekilde. Biz erkenden öğreniyoruz dayanamayıp işte :) İnşallah iyi haberlerini alırız, gerçi değer yükselince de aman kalbi atacak mı diye stresler başlayacak
Insallah gonlunuze gore olurÇ
çok teşekkür ederim inşallah geç döllenmedir
Az önce idrar testi yaptım ve pozitifInsallah gonlunuze gore olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?