- 3 Eylül 2024
- 71
- 20
- 3
- Konu Sahibi science_teacher
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasıl hamilesinizHamile miyim ?
Teşekkür ederim amin canımHemde nasıl hamilesiniz5-6 haftalık hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
Çok teşekkür ederimTabikide hayırlı olsun :)
1. Tüp bebek tutmadı sonrasında kendiliğinden oldu teşekkür ediyorumHayırlı olsun tüp bebek mi sizin de
Hayırlıı olsunn canm gebesin gitsen kalp atışını duymana bile az kalmışş maşallah canmm :)1. Tüp bebek tutmadı sonrasında kendiliğinden oldu teşekkür ediyorum
Maşallah çok güzel haber Allah size bağışlasın inşallah1. Tüp bebek tutmadı sonrasında kendiliğinden oldu teşekkür ediyorum
Öyle mutluyum ki bugünleri hiç göremem sanıyordumHayırlıı olsunn canm gebesin gitsen kalp atışını duymana bile az kalmışş maşallah canmm :)
Çok sağ olunhayırlı olsun
![]()
amin Allah razı olsunMaşallah çok güzel haber Allah size bağışlasın inşallah![]()
![]()
Maşallahh canmm sağsalim kucağına almakta nasip olsun inşallahÖyle mutluyum ki bugünleri hiç göremem sanıyordum![]()
Allah razı olsun canım Allah isteyen bekleyen uman herkese nasip etsinMaşallahh canmm sağsalim kucağına almakta nasip olsun inşallah![]()