• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim bilginize ihtiyacım var :(

gizemaydin3444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
12
1
1
28
kızlar reglime 1-2 gün var ben dayanamadım test yaptım. Erken mi davrandım?

Eklentiler

• 376D7347-5615-4A20-AEDD-F9CDD63BD00E.webp
    376D7347-5615-4A20-AEDD-F9CDD63BD00E.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ben bir şey sorucam ben üç aylık korunma iğnesi oldum süresi ağustosta bitti ve iğne bir sene adet yapmaz mis beli olmuyor tabi ama ben adet olmuyorum iki aydır korunmasız ilişkiler oldu adet olmuyorum diye hormonlar tepe taklak hamile kalma şansı oluyor mu ya

Prodoctor ve innovita kullandım, hem heyecanlı hem şaşkınım teşekkür ederim bilginiz için
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah,kaç aydır deniyordunuz belirtileriniz nelerdi? Testiniz cok koyu cıkmış beta da yüksek olabilir ikiz bile olabilir diye düşünüyorum

Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah,kaç aydır deniyordunuz belirtileriniz nelerdi? Testiniz cok koyu cıkmış beta da yüksek olabilir ikiz bile olabilir diye düşünüyorum
Daha 1 ay olmuştu deneyeli, o yüzden inanasım gelmedi

Back
X