- 15 Ekim 2025
- 12
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi gizemaydin3444
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım hamilesin bende iki çocuğumda iki gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştimkızlar reglime 1-2 gün var ben dayanamadım test yaptım. Erken mi davrandım?
Hayırlı olsun hamilesin aynı benimde adete 1 gün kala böyle çıkmıştıkızlar reglime 1-2 gün var ben dayanamadım test yaptım. Erken mi davrandım?
Yaaa heveslenmek istemedim birden görünceHayırlısı olsun canım hamilesin bende iki çocuğumda iki gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim
senin gibi çift çizgi Banada nasip olur inşallahYaaa heveslenmek istemedim birden görünceİnternette izlediğim videolardada bu test sizi yanıltabilir diyor
Hangi marka genellikle aritmed markası yanıltır diyorlar ama çok beli iki çizgide kırmızı bu kadarda yaniltmaz çoğu kişi nin silik çıkınca yaniltabiliyorYaaa heveslenmek istemedim birden görünceİnternette izlediğim videolardada bu test sizi yanıltabilir diyor
Kan ver yarınkızlar reglime 1-2 gün var ben dayanamadım test yaptım. Erken mi davrandım?
Prodoctor ve innovita kullandım, hem heyecanlı hem şaşkınım teşekkür ederim bilginiz içinHangi marka genellikle aritmed markası yanıltır diyorlar ama çok beli iki çizgide kırmızı bu kadarda yaniltmaz çoğu kişi nin silik çıkınca yaniltabiliyor
Onu bende kullandım hep doğru sonuç aldım hayırlısı olsun inşallahProdoctor ve innovita kullandım, hem heyecanlı hem şaşkınım teşekkür ederim bilginiz için
Teşekkür ederim çok sağolunOnu bende kullandım hep doğru sonuç aldım hayırlısı olsun inşallah
Amiiinnn, rabbim nasip etsin inşallah görürsünüzsenin gibi çift çizgi Banada nasip olur inşallah![]()
Allah razı olsunAmiiinnn, rabbim nasip etsin inşallah görürsünüz![]()
AminnnnAmiiinnn, rabbim nasip etsin inşallah görürsünüz![]()
Canım benim de bir gün kala böyleydi . Regl günü baya netleşmişti çizgi. Hemen yarın git kan ver bence hamilesin. Hayırlısı olsun inşallahkızlar reglime 1-2 gün var ben dayanamadım test yaptım. Erken mi davrandım?
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah,kaç aydır deniyordunuz belirtileriniz nelerdi? Testiniz cok koyu cıkmış beta da yüksek olabilir ikiz bile olabilir diye düşünüyorumProdoctor ve innovita kullandım, hem heyecanlı hem şaşkınım teşekkür ederim bilginiz için
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah,kaç aydır deniyordunuz belirtileriniz nelerdi? Testiniz cok koyu cıkmış beta da yüksek olabilir ikiz bile olabilir diye düşünüyorum
Daha 1 ay olmuştu deneyeli, o yüzden inanasım gelmediHayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah,kaç aydır deniyordunuz belirtileriniz nelerdi? Testiniz cok koyu cıkmış beta da yüksek olabilir ikiz bile olabilir diye düşünüyorum
Yaaaa bugün gidip vericemm hemennCanım benim de bir gün kala böyleydi . Regl günü baya netleşmişti çizgi. Hemen yarın git kan ver bence hamilesin. Hayırlısı olsun inşallah![]()