- 9 Şubat 2020
- 92
- 18
- 88
- 28
- Konu Sahibi Suskungirl44
-
10 gün önce çok erken kan vermişsin canım. 3 gün geçtiyse idrar testinde çıkar, yap istersen. Ahhh bu erkenden yağılan testler ne paralar boşu boşuna verdik...Adetim 3 gün gecikti de 3 gündür adet ağrısı çekiyorum ama adet oldugum yok bu arada beyaz akintim var arada da sarı bir akintim var adet olma ihtimalim var mı adetten 10 gün önce kan verdim 0.100 çıktı
Walla çok haklısın yaa10 gün önce çok erken kan vermişsin canım. 3 gün geçtiyse idrar testinde çıkar, yap istersen. Ahhh bu erkenden yağılan testler ne paralar boşu boşuna verdik...
Adetin düzenliyse olabilirisn tanı cnm idrar testinde çıkar yap bı kandada tekrarlarsin yineAdetim 3 gün gecikti de 3 gündür adet ağrısı çekiyorum ama adet oldugum yok bu arada beyaz akintim var arada da sarı bir akintim var adet olma ihtimalim var mı adetten 10 gün önce kan verdim 0.100 çıktı
Hadi inşallah bebiş vardır.Walla çok haklısın yaa
Bilmiyorum diyom yarın test yapayım bir hayırlisiooo 10gün çok eski canım yaaa
bir kan ver inşallah bebiş vardır
Hayırlısı cnm bakalım umudum varHadi inşallah bebiş vardır.
Aynen yarın alıp yapacam bakalım hayırlısıAdetin düzenliyse olabilirisn tanı cnm idrar testinde çıkar yap bı kandada tekrarlarsin yine
Hayırlısı canım inşallah bebişin vardır haber veirrisn burdan bizedeAynen yarın alıp yapacam bakalım hayırlısı
Varmış cnmHayırlısı canım inşallah bebişin vardır haber veirrisn burdan bizede
bebiş varmış cnm
Yaptın muçı test
çok sevndim.ya
inş benimde vardır dua edin kızlarHayırlısı canım inşallah bebişin vardır haber veirrisn burdan bizede
Oyy saol cnm Allah'ım razı olsun inşallah sendenHayırlı olsun canım Allah sagsalim kucağına almayi.nasip etsin ins darısı bana
İnşallah hayırlı haberler le gelirsin sendeinş benimde vardır dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?