- 24 Ekim 2024
- 32
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi kubraasafak
-
Görsellerde aşırı belli olmuyor ama gerçekte çok belliKızlar merhaba, adetime bir hafta var ve bugün akşamüstü testi yaptım silik çizgi çıktı 2 dk içinde. En son ilişkimiz ayın 12 sinde gece olmuştu 13 üne bağlayan gece iki kez korunmasız bir şekilde. Yumurtlama dönemim de ayın 16 sında başlıyordu. Dün de akşamüstü test yaptım ama direkt negatif çıkmıştı bu kez silik çizgi çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 3621232
Henüz bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün sol kasığım çok ağrımıştıevet olabilir yani silik duruyor:))))
belirtileriniz neler benimde 8 9 gün var adetime
sadece cildimde sivilcelenme var
isterseniz 4 e düşün birde öyle yapin tekrar test daha net olur bu arada belirtide gozlemlersinizHenüz bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün sol kasığım çok ağrımıştı
Evet silik çizgi var kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi başka bir belirti var mıKızlar merhaba, adetime bir hafta var ve bugün akşamüstü testi yaptım silik çizgi çıktı 2 dk içinde. En son ilişkimiz ayın 12 sinde gece olmuştu 13 üne bağlayan gece iki kez korunmasız bir şekilde. Yumurtlama dönemim de ayın 16 sında başlıyordu. Dün de akşamüstü test yaptım ama direkt negatif çıkmıştı bu kez silik çizgi çıktı. Sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 3621232
Evet silik çizgi var kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi başka bir belirti var mı
Evet silik çizgi var kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi başka bir belirti var mı
1-2 dk da çıktı. Tek bir test yaptım ama başka test kalmamıştı. Bu markaya da ne kadar güvenilir hiç bilmiyorumEvet silik çizgi var kaç dk sonra çıktı ikinci çizgi başka bir belirti var mı
Prodoctor galiba test ben çok yaptım hiç yalancı pozitife rastlamadım inslalh vardır kan verirsen de çıkabilir yada istersen bir hafta daha bekle ondan sonra öğrenirsin net1-2 dk da çıktı. Tek bir test yaptım ama başka test kalmamıştı. Bu markaya da ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum
Nimo marka benim kullandığım test. İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin bana da herkese deProdoctor galiba test ben çok yaptım hiç yalancı pozitife rastlamadım inslalh vardır kan verirsen de çıkabilir yada istersen bir hafta daha bekle ondan sonra öğrenirsin net
Valla ben de o kadar kıpkırmızı çizgi çıkardı mi Nimo kan verdim 0.2 çıktıNimo marka benim kullandığım test. İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin bana da herkese de
Ne oldu sız yaptınız mı testevet olabilir yani silik duruyor:))))
belirtileriniz neler benimde 8 9 gün var adetime
sadece cildimde sivilcelenme var
dün eczaneden nimo markalı bir gebelik testi aldım almaz olaydım hayatında böyle rezil kepaze bir test görmedimNe oldu sız yaptınız mı test
Onda ne çıktıdün eczaneden nimo markalı bir gebelik testi aldım almaz olaydım hayatında böyle rezil kepaze bir test görmedim
testi daha numuneden çıkarmadan t çizgisi c'den önce çıktı ve bildiğiniz kopkoyu pozitifti Ama tabii ki sonuç negatif bugün tekrardan erken gelip testi ile yaptım
Onda ne çıktı
Insallah bır an önce bebegıne kavuşursun canımO da negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?