• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim

Chloele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
575
Puanlar
38
Korunmadan ilişki yaşadık affedersiniz sadece birkaç defa git gel yaptı ve boşalmadan bir süre önce çıktı. Zevk suyu ile hamile kalma riskim var mı ya da yüksek bir ihtimal midir? Takvime göre doğurgan bir aralıktayım
Ertesi gün hapı veya birkaç gün boyunca doğum kontrol hapı mı almalıyım?

DÜZENLEME : Konuyu açalı bir hafta olmuş regl oldum yani hafif bir kanama oldu yeni.

Son düzenleme:
Korunmadan ilişki yaşadık affedersiniz sadece birkaç defa git gel yaptı ve boşalmadan bir süre önce çıktı. Zevk suyu ile hamile kalma riskim var mı ya da yüksek bir ihtimal midir? Takvime göre doğurgan bir aralıktayım
Evet var.

Tabiki ben geri çekilme ile bu şekilde gebe kaldım dogurgan haftamda bile değildim reglıma 5 gün vardı 😄🥰
Kamu spotu: geri çekilme korunma yöntemi değildir.
ben de arttırıyorum
Bir akrabamız spiral ile hamile kaldı :)
Resmen Rabbim ol derse oluyor demiştik duyduğumuzda😀

Tabiki ben geri çekilme ile bu şekilde gebe kaldım dogurgan haftamda bile değildim reglıma 5 gün vardı 😄🥰
Herkes aynı değil.bazi kadınların doğurganlığı düşük oluyor.o zaman birşey olmuyor.kendini tanımaya bağlı.o da zamanla oluyor zaten.doktorlar kişiye özel yorum yapamayacağı için mecburen kesin ifadeler kullanmak zorunda kalıyorlar.ben ömür boyu bu şekilde hamile kalmam mesela.adım gibi eminim.

Herkes aynı değil.bazi kadınların doğurganlığı düşük oluyor.o zaman birşey olmuyor.kendini tanımaya bağlı.o da zamanla oluyor zaten.doktorlar kişiye özel yorum yapamayacağı için mecburen kesin ifadeler kullanmak zorunda kalıyorlar.ben ömür boyu bu şekilde hamile kalmam mesela.adım gibi eminim.
Herkes aynı demedim zaten… kendi deneyimimi paylaştım 🤣

Stresten karnıma ağrılar girdii. Allah bağışlasın bu arada 💖

Eee ben de bilgi verdim işte.bazıları için korunma yöntemidir diye.
Sizin doğurganlığınız düşük diye geri çekilme korunma yöntemleri arasına girmiyor. Literatüre göre bilime göre geri çekilme yöntemi korunma yöntemleri arasında değildir. Sizin istisnai durumlarınız sizi bağlar 🥰

Dün oldu peki bir seferlik ertesi gün hapı mı birkaç gün boyunca doğum kontrol hapı mı almalıyım
Doğum kontrol hapı öyle ilişkiden sonra kullanılacak bir şey değil.
onu en baştan kullanacaktın madem düzenli bir ilişkin var.
Ertesi gün hapı da hormonları altüst ediyor adet düzenini bozar ama için rahat etmek istiyorsan çok vakit kaybetmeden kullanın.

Doğum kontrol hapı öyle ilişkiden sonra kullanılacak bir şey değil.
onu en baştan kullanacaktın madem düzenli bir ilişkin var.
Ertesi gün hapı da hormonları altüst ediyor adet düzenini bozar ama için rahat etmek istiyorsan çok vakit kaybetmeden kullanın.
Evet eksilerini de biliyorum kullanmak da istemiyorum ama sanırım için rahat etsin diye kullanacağım teşekkürlerr 💖

Sizin doğurganlığınız düşük diye geri çekilme korunma yöntemleri arasına girmiyor. Literatüre göre bilime göre geri çekilme yöntemi korunma yöntemleri arasında değildir. Sizin istisnai durumlarınız sizi bağlar 🥰
Ne kadar gıcık bir cevap.gayet güzel açıklamişim olayı.

Back
X