- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
Kizlar hayırlı sahurlar
Hamile olduğunuzda esinize nasıl söylediniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlayarak kekeliyerek söylemiştim oda korkmuştu bana bişey oldu diyeKizlar hayırlı sahurlar
İnanılmaz güldüm yaAğlayarak kekeliyerek söylemiştim oda korkmuştu bana bişey oldu diye![]()
Neden öyle hissettinAğlayarak kekeliyerek söylemiştim oda korkmuştu bana bişey oldu diye![]()
Çünkü hiç beklemiyordum olucağını çok bekledim çift çizgiyi görünce beyin yandı bendeNeden öyle hissettin ☺
ÜzülmeÇünkü hiç beklemiyordum olucağını çok bekledim çift çizgiyi görünce beyin yandı bendeama zaten nasip olmadı sonra
![]()
Yok canım hamdolsun atlattım şimdi bekliyorum yerinin dolmasını herşey allahtanÜzülme![]()
Doktor olmaz demisti çocuğun hormon tedavisine başlamıştı mayista asilamaya baslancakti. Kasik agrisi vardı bayilmisim işyeri haber vermiş apar topar geldi. Doktora durumu ne dedi ve baba oluyosun dedi. Panikle afalladi bisi yok dimi diye bebeginiz haricinde bisi yok dedi şoka girmistiKizlar hayırlı sahurlar
Ne güzel bı haber olmuş size . Siz sürpriz yapamamissiniz ama bunun kadar sürprizi de olamazdı heralde.ikinize birdenDoktor olmaz demisti çocuğun hormon tedavisine başlamıştı mayista asilamaya baslancakti. Kasik agrisi vardı bayilmisim işyeri haber vermiş apar topar geldi. Doktora durumu ne dedi ve baba oluyosun dedi. Panikle afalladi bisi yok dimi diye bebeginiz haricinde bisi yok dedi şoka girmisti
..
Kapinin karsisnda dresuar var orasini isiklandirdim testimi bikac bebek esyasini koydum. Işten gelince kapiyi acinca kendi gördu :)
Aslında gerçek mi şaka mı tereddute düşmüştür sanki sonra bıKonu çok güzel görünce heemmen attım kendimi
Benim adetten 1hafta geçti. İçime doğduydu hamile olduğum nedensesabah erkenden yaptım testi ve dedim bu sefer filmlerdeki gibi yapcam damlattıktan sonra 5 dakka içinde hiç bakmıycam teste. Aldım testi bakmadan geldim yatağa yattım. 5 dk sonra çift çizgiyi gördüm çıldırdımm resmeenn
kocama yavaşca seslendim uyuyormusun diye o da gözleri kapalı evet dedi
bende tebrikler baba oluyorsun diye fısıldadım kulağına
bi gözü açık biri kapalı yanağım burnum kulağım nere denk geldiyse öpmeye başladı
Bide 1 nisandı yaa keşke şaka yapsaydım ama insan o an düşünemiyor ki hemen söylemek istiyorsun ❤
Rabbim şu mübarek günlerde tüm isteyen kadınlara nasip etsin bu şahane duyguyu çok amin![]()
Yok canım test yanımdaydı hemen gösterdim. İlkinde hafif silikti bekledik 10dakkaya daha belli oldu çizgi sonra daha çok inandı sabahın 7sinde kalkıp yatağında oturup doktora gitme planları yaptıAslında gerçek mi şaka mı tereddute düşmüştür sanki sonra bıherkesin hikayesi ayrı güzelmiş
![]()
Bebekcik 3 aylık olmuş cinsiyeti ogrenebildinzmiYok canım test yanımdaydı hemen gösterdim. İlkinde hafif silikti bekledik 10dakkaya daha belli oldu çizgi sonra daha çok inandı sabahın 7sinde kalkıp yatağında oturup doktora gitme planları yaptı![]()
Yarın inşallahBebekcik 3 aylık olmuş cinsiyeti ogrenebildinzmi
Şimdi bide onun sevinci olacakYarın inşallah![]()
İlk bebişim olduğu için cinsiyet önemli değil canım. Yarın için heyecanım bebişimin büyüdüğünü görmekŞimdi bide onun sevinci olacak![]()
İlk bebişim olduğu için cinsiyet önemli değil canım. Yarın için heyecanım bebişimin büyüdüğünü görmeken son bir ay önce gittim nokta kadardı şimdi kolunu bacağını kıpırdatıyor oluşunun hayali bile heyecanlandırıyor beni
![]()