Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Tepkileri nasıl oldu peki
Her tepki bireye özel oluyor kimi ağlıyor kimi kahkahaya boğuluyor kimi normal biseymis gibi karşılıyor vs
Çok şaşırdı çok sevindi ama çok anlamadı iki çizgi varya ikiz mi dedi direk 😂 ikizlere hamileyim 😂 çok masum çok saf çok değişik bı duygusu olmuştu eşimin tup bebekle hamile kaldım ama test tarihime daha vardı erken yapmıştım ben ilki tutmamisti bu da tutmaz heralde falan diyoduk.

Çok şaşırdı çok sevindi ama çok anlamadı iki çizgi varya ikiz mi dedi direk 😂 ikizlere hamileyim 😂 çok masum çok saf çok değişik bı duygusu olmuştu eşimin tup bebekle hamile kaldım ama test tarihime daha vardı erken yapmıştım ben ilki tutmamisti bu da tutmaz heralde falan diyoduk.
Yazık ya çocuk gibi bı zihinleri var aslında demi bazen.

Nasıl hamileyim ben niye bilmiyorum deseydiniz🤣

Ben o gün rahatsızlandım. Eşim sağlık memuru bu arada. Neyse kendi çalıştığı hastaneye götürdü beni kan tahlili vs yapıldı. Kolumda da serum. Eşimin hemşire arkadaşları bana hayırlı uğurlu olsun diyor gidiyor biri gelip diğeri gidiyor ben de bunlar herhalde karıştırdı diyorum içimden. Neyse eşim geldi sarıldı bana 😄 baba oluyorum dedi. hamileymişim de haberim yok 😄 elimi karnıma götürdüm ne yani şimdi bebek mi var diyorum, inanmadım eve gelincede üstüne gebelik testi aldık, yaptım. Çift çizgi çıktı. Yinede inanamıyordum 🤩 ne biçim hamileyim be midem bulanmıyor ki diyordum 🤣🤣 tabi 7. haftada gördüm günümü de o ayrı 🤭

Ben o gün rahatsızlandım. Eşim sağlık memuru bu arada. Neyse kendi çalıştığı hastaneye götürdü beni kan tahlili vs yapıldı. Kolumda da serum. Eşimin hemşire arkadaşları bana hayırlı uğurlu olsun diyor gidiyor biri gelip diğeri gidiyor ben de bunlar herhalde karıştırdı diyorum içimden. Neyse eşim geldi sarıldı bana 😄 baba oluyorum dedi. hamileymişim de haberim yok 😄 elimi karnıma götürdüm ne yani şimdi bebek mi var diyorum, inanmadım eve gelincede üstüne gebelik testi aldık, yaptım. Çift çizgi çıktı. Yinede inanamıyordum 🤩 ne biçim hamileyim be midem bulanmıyor ki diyordum 🤣🤣 tabi 7. haftada gördüm günümü de o ayrı 🤭
Hadi bakalım geliyor bebs♥️

Daha üç buçuk aylık hamileyim teyzesi. İkiz kız bekliyoruz. Daha isim bulamadık belki Nil ve nehir 🥰🤗

okadar duygulandımki allah bağışlasın bende ikiz olmasını okadar çok isterimli Hamilenin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz 😔 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Evet çiçek onun için büyük bir adım kabul ama ben tatil ayarlarken çiçek biraz sönük kalıyor 😂 neyse çok seviyorum onu varlığı yeter ne yapalım😍
Balon + güller filan kimse hayır diyemez 🤣mutlu olmalısın

Allah ağız tadinizi bozmasın 💗

ben sabahın korunde test yaptım ıkıncı cızgının sokuyla esım uykudayken soyledım soka gırdı :) tutamadım kendımı hıc bısey aklıma gelmedı
Biz niye sabırsız iz böyle ya 🤣sanki hergun hamile kalıyoruz tutsana dilini

Ilk hamileligimde adetim gecmesine ragmen esime soylememistim ailevi bi problem vardi sakalasirken belim agridi hastaneye gittik doktor agri kesici vuralim dedi hamilelik var mi dedi bende bilmiyorum dedim test yapti esime adet olunca hamile kalinmaz diye soylemistim afallayarak hamile kalinmaz demistin diyor 😂😂😂
Bende sana soylemedim ama ben adet olmadim dedim orda aldi haberi
Arabada bayagi mutluydu
Oglumda da adetim gecti haberi oldu zaten 😂😂

Direk vatsaptan testin fotosunua atmıştım çok silikti sende görüyor musun dedim o da evet bariz var demişti 😄eşim gececiydi sabaha kadar uyuyamadım heyecandan 😊bi süre hayalin içinden çıkamamıştık rüya gibiydi saf gibi olmuştuk 😋

Back
X