Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamile olupta hiç belirti yaşamayan var mi lütfen yardımcı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
417
207
103
35
Merhaba hanımlar benim adettim iki gündür geçti ama hiç belirtim yok hamilemiyim dağil miyim bilmiyorum hiç test yapmadım korkuyorum çikmasada üzülürüm lütfen hiç belirtisi olmayıpta hamile kalan var mi 10 aydir adettim düzenli acaba mevsimsel mi bir kaç gün daha bekleyip test yapacam heveslenmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim

Başıma gelmedi ama burda çok okudum 2 ay sonra ogrenenleri de çocuk hareketlenmeye başlayana kadar hamile hissetmiyordum kendimi diyenleri de. Bunyeden bünyeye değişiyor oladabilir olmayadabilir.

Başıma gelmedi ama burda çok okudum 2 ay sonra ogrenenleri de çocuk hareketlenmeye başlayana kadar hamile hissetmiyordum kendimi diyenleri de. Bunyeden bünyeye değişiyor oladabilir olmayadabilir.
bende çok okudum ama kimse de yazmadı artık hayırlısı inşallah hamileyimdir

Çok düşük bi oranda olsa öyle olanlar da okumuştum. Benim çevremde tanıdıklarımda yok ama illa ya ağrı ya uykusuzluk ya duygusallık ya vücudunda bi değişiklik illa bişey yaşıyorlar genelde

Çok düşük bi oranda olsa öyle olanlar da okumuştum. Benim çevremde tanıdıklarımda yok ama illa ya ağrı ya uykusuzluk ya duygusallık ya vücudunda bi değişiklik illa bişey yaşıyorlar genelde
zaten test yaptım ve kocaman bir negatif ben hamile kalamiyorum be yapacam bilmiyorum

Sizin belirti yaşamanız için daha çok erken

Ben 3 kez hamile kaldım hiç belirtim olmadı sadece gecen sene ramazanda hamile kalmışım son 3 gün orucu zor tuttum ve hep uyudum. Rahat ol testini yap korkunun ecele faydası yok varsa var yoksa rabbim büyük

Merhaba kan vermesem asla hamile olduğumu dusunmezdm hala bile inanmis dglm boyle hamilelik mi olur diyorum

Merhaba kan vermesem asla hamile olduğumu dusunmezdm hala bile inanmis dglm boyle hamilelik mi olur diyorum
hayırlı olsun bende test yaptım ilk yarım saat bir şey yoktu daha sonra baktım silik çizgi var ama güvenemem geç çikti

hayırlı olsun bende test yaptım ilk yarım saat bir şey yoktu daha sonra baktım silik çizgi var ama güvenemem geç çikti
Tesekkur ederim canım yanlış yönlendirmeyim ama gebe degilken tuttugum test 2gunde kalsa siliklesmedi ama hamileyken tutugum testler bekledikce koyulasti

Tesekkur ederim canım yanlış yönlendirmeyim ama gebe degilken tuttugum test 2gunde kalsa siliklesmedi ama hamileyken tutugum testler bekledikce koyulasti
Çok teşekkür ederim beninde umudum var bir kaç gün bekleyip adet olmasam tekrar test yapacam inşallah vardır

Ben 3 kez hamile kaldım hiç belirtim olmadı sadece gecen sene ramazanda hamile kalmışım son 3 gün orucu zor tuttum ve hep uyudum. Rahat ol testini yap korkunun ecele faydası yok varsa var yoksa rabbim büyük
ben de hiç hamile kalamiyorum çok istiyorum ama olmuyor bikktim her ay yalanci hamilelik belirtilerini yaşamaya

ben de hiç hamile kalamiyorum çok istiyorum ama olmuyor bikktim her ay yalanci hamilelik belirtilerini yaşamaya
Ben tam 38 yaşındayım 2 kez dış gebelik 1 kez kimyasal geçirdim. 1.dış gebeliğimde kanser iğnesi vurdular iç kananam çoktu hastaneden ölmeden çıktığıma yattım kalktım dua ettim. 2.bebeğimde kimyasal geçirdim2 aydan fazla kanamam sürdü kürtaj yapacaz dediler ne uyuşturdular ne uyuttular 40 dakika kazıdılar en son acıdan bayıldım. Sonra rabbim verdi yine dış gebelik bu kezde ameliyat oldum ameliyatta kalbim durdu ölümden döndüm. Yani rabbim bana diyorki kulum zorlama herşeyin bir vakti var geciktiriyorum güzelleştirip vericem. Bekle kuzum biliyorum sabretmek zor ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır. 4.yılım bu yıl ben elimi açıp hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et diyorum. İllaki verecek biraz sabır

öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasin 30 yaşındayim 2 yillk evliyim benim durumum şu ben hiç hamile kalmadım evlendiğim günden bu yana hiç korunmadım genelde adetlerim düzenlidir bu sefer mevsim geçişlerinden dolayı mi bilmiyorum 3 gün dünür gecikti test yaptım negatif

İnstagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip et ordan ovülasyon testi getirt adetin biter bitmez ovülasyon testiyle kendini takip et ben adetten hemen sonra yumurtluyorum mesela. Bi arkadaşım aldı oda 1 hafta dolmadan yumurtladığını gördü. Bi kendini takip et o testlerle takiplerle kaldık hamile. Denemekte fayda var

Canm ben.o sayfayi takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm değerlendirdim tutmadı sonra hsg cektim rahim ters dedi doktor bu ayda yüz üstü denedik oda olmuyor her yolu denedim tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…