bende çok okudum ama kimse de yazmadı artık hayırlısı inşallah hamileyimdirBaşıma gelmedi ama burda çok okudum 2 ay sonra ogrenenleri de çocuk hareketlenmeye başlayana kadar hamile hissetmiyordum kendimi diyenleri de. Bunyeden bünyeye değişiyor oladabilir olmayadabilir.
Çok düşük bi oranda olsa öyle olanlar da okumuştum. Benim çevremde tanıdıklarımda yok ama illa ya ağrı ya uykusuzluk ya duygusallık ya vücudunda bi değişiklik illa bişey yaşıyorlar geneldeMerhaba hanımlar benim adettim iki gündür geçti ama hiç belirtim yok hamilemiyim dağil miyim bilmiyorum hiç test yapmadım korkuyorum çikmasada üzülürüm lütfen hiç belirtisi olmayıpta hamile kalan var mi 10 aydir adettim düzenli acaba mevsimsel mi bir kaç gün daha bekleyip test yapacam heveslenmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim
zaten test yaptım ve kocaman bir negatif ben hamile kalamiyorum be yapacam bilmiyorumÇok düşük bi oranda olsa öyle olanlar da okumuştum. Benim çevremde tanıdıklarımda yok ama illa ya ağrı ya uykusuzluk ya duygusallık ya vücudunda bi değişiklik illa bişey yaşıyorlar genelde
Hamile değilim zaten teste göreSizin belirti yaşamanız için daha çok erken
Ben 3 kez hamile kaldım hiç belirtim olmadı sadece gecen sene ramazanda hamile kalmışım son 3 gün orucu zor tuttum ve hep uyudum.Merhaba hanımlar benim adettim iki gündür geçti ama hiç belirtim yok hamilemiyim dağil miyim bilmiyorum hiç test yapmadım korkuyorum çikmasada üzülürüm lütfen hiç belirtisi olmayıpta hamile kalan var mi 10 aydir adettim düzenli acaba mevsimsel mi bir kaç gün daha bekleyip test yapacam heveslenmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim
Merhaba kan vermesem asla hamile olduğumu dusunmezdm hala bile inanmis dglm boyle hamilelik mi olur diyorumMerhaba hanımlar benim adettim iki gündür geçti ama hiç belirtim yok hamilemiyim dağil miyim bilmiyorum hiç test yapmadım korkuyorum çikmasada üzülürüm lütfen hiç belirtisi olmayıpta hamile kalan var mi 10 aydir adettim düzenli acaba mevsimsel mi bir kaç gün daha bekleyip test yapacam heveslenmek istemiyorum şimdiden teşekkür ederim
hayırlı olsun bende test yaptım ilk yarım saat bir şey yoktu daha sonra baktım silik çizgi var ama güvenemem geç çiktiMerhaba kan vermesem asla hamile olduğumu dusunmezdm hala bile inanmis dglm boyle hamilelik mi olur diyorum
Tesekkur ederim canım yanlış yönlendirmeyim ama gebe degilken tuttugum test 2gunde kalsa siliklesmedi ama hamileyken tutugum testler bekledikce koyulastihayırlı olsun bende test yaptım ilk yarım saat bir şey yoktu daha sonra baktım silik çizgi var ama güvenemem geç çikti
Çok teşekkür ederim beninde umudum var bir kaç gün bekleyip adet olmasam tekrar test yapacam inşallah vardırTesekkur ederim canım yanlış yönlendirmeyim ama gebe degilken tuttugum test 2gunde kalsa siliklesmedi ama hamileyken tutugum testler bekledikce koyulasti
Çok teşekkür ederim beninde umudum var bir kaç gün bekleyip adet olmasam tekrar test yapacam inşallah vardır
peki sen kaç haftaliksin Canm ne zaman öğrendinaynn bikaç gün sonra testini tekrarla canim
ben de hiç hamile kalamiyorum çok istiyorum ama olmuyor bikktim her ay yalanci hamilelik belirtilerini yaşamayaBen 3 kez hamile kaldım hiç belirtim olmadı sadece gecen sene ramazanda hamile kalmışım son 3 gün orucu zor tuttum ve hep uyudum.Rahat ol testini yap korkunun ecele faydası yok varsa var yoksa rabbim büyük
Ben tam 38 yaşındayım 2 kez dış gebelik 1 kez kimyasal geçirdim. 1.dış gebeliğimde kanser iğnesi vurdular iç kananam çoktu hastaneden ölmeden çıktığıma yattım kalktım dua ettim. 2.bebeğimde kimyasal geçirdim2 aydan fazla kanamam sürdü kürtaj yapacaz dediler ne uyuşturdular ne uyuttular 40 dakika kazıdılar en son acıdan bayıldım. Sonra rabbim verdi yine dış gebelik bu kezde ameliyat oldum ameliyatta kalbim durdu ölümden döndüm. Yani rabbim bana diyorki kulum zorlama herşeyin bir vakti var geciktiriyorum güzelleştirip vericem. Bekle kuzum biliyorum sabretmek zor ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır. 4.yılım bu yıl ben elimi açıp hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et diyorum. İllaki verecek biraz sabırben de hiç hamile kalamiyorum çok istiyorum ama olmuyor bikktim her ay yalanci hamilelik belirtilerini yaşamaya
öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasin 30 yaşındayim 2 yillk evliyim benim durumum şu ben hiç hamile kalmadım evlendiğim günden bu yana hiç korunmadım genelde adetlerim düzenlidir bu sefer mevsim geçişlerinden dolayı mi bilmiyorum 3 gün dünür gecikti test yaptım negatifBen tam 38 yaşındayım 2 kez dış gebelik 1 kez kimyasal geçirdim. 1.dış gebeliğimde kanser iğnesi vurdular iç kananam çoktu hastaneden ölmeden çıktığıma yattım kalktım dua ettim. 2.bebeğimde kimyasal geçirdim2 aydan fazla kanamam sürdü kürtaj yapacaz dediler ne uyuşturdular ne uyuttular 40 dakika kazıdılar en son acıdan bayıldım. Sonra rabbim verdi yine dış gebelik bu kezde ameliyat oldum ameliyatta kalbim durdu ölümden döndüm. Yani rabbim bana diyorki kulum zorlama herşeyin bir vakti var geciktiriyorum güzelleştirip vericem. Bekle kuzum biliyorum sabretmek zor ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır. 4.yılım bu yıl ben elimi açıp hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et diyorum. İllaki verecek biraz sabır
İnstagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip et ordan ovülasyon testi getirt adetin biter bitmez ovülasyon testiyle kendini takip et ben adetten hemen sonra yumurtluyorum mesela. Bi arkadaşım aldı oda 1 hafta dolmadan yumurtladığını gördü. Bi kendini takip et o testlerle takiplerle kaldık hamile. Denemekte fayda varöncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasin 30 yaşındayim 2 yillk evliyim benim durumum şu ben hiç hamile kalmadım evlendiğim günden bu yana hiç korunmadım genelde adetlerim düzenlidir bu sefer mevsim geçişlerinden dolayı mi bilmiyorum 3 gün dünür gecikti test yaptım negatif
Canm ben.o sayfayi takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm değerlendirdim tutmadı sonra hsg cektim rahim ters dedi doktor bu ayda yüz üstü denedik oda olmuyor her yolu denedim tutmadıİnstagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip et ordan ovülasyon testi getirt adetin biter bitmez ovülasyon testiyle kendini takip et ben adetten hemen sonra yumurtluyorum mesela. Bi arkadaşım aldı oda 1 hafta dolmadan yumurtladığını gördü. Bi kendini takip et o testlerle takiplerle kaldık hamile. Denemekte fayda var
Eşin sperm verdimiCanm ben.o sayfayi takip ediyorum 4 ay yumurtlama gördüm değerlendirdim tutmadı sonra hsg cektim rahim ters dedi doktor bu ayda yüz üstü denedik oda olmuyor her yolu denedim tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?