Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi belirgin baya belirtiniz varmıydıAdetim 2 gün geciktiii hamile miyim sizceee ikinci çizgi silik çıktı
Teşekkür ederimmm 10 haftalık bi düşük yaşadım o yüzden aceleci de davranmak istemiyorum :))) dayanamadım test yaptımSilik çizgi gebelik olabilir ihtimalidir. Kan tahlilinde net sonuç alırsınız :)
Evet tebrik ederimAdetim 2 gün geciktiii hamile miyim sizceee ikinci çizgi silik çıktı
Hayırlı olsun tabikiii hemen kan verAdetim 2 gün geciktiii hamile miyim sizceee ikinci çizgi silik çıktı
Aşırı baş ağrısı ve şişkinlikk var şimdilik başka i belirtim yok :)Çizgi belirgin baya belirtiniz varmıydı
Ayyy içime su serptiniiiizHayırlı olsun tabikiii hemen kan ver![]()
Hayırlısı olsuun.. Bu arada tırnak yapınız mük.Teşekkür ederimmm 10 haftalık bi düşük yaşadım o yüzden aceleci de davranmak istemiyorum :))) dayanamadım test yaptım
ne zamandır bekliyordunuz blmiyorum ama sevndım adınıza sağlıkla ilerleyen bir süreç olup sağlıkla gelsin insallahAyyy içime su serptiniiiiz![]()
Teşekkür ederimmhayırlı olsuuunne zamandır deniyordunuz
1 yıllık evliyiz 6 aydır düşünüyorduk canımne zamandır bekliyordunuz blmiyorum ama sevndım adınıza sağlıkla ilerleyen bir süreç olup sağlıkla gelsin insallah
rabbim isteyen bekleyen herkesede nasip etsin tattırsın bu guzel duyguyu![]()
Ayyy teşekkür ederimmHayırlısı olsuun.. Bu arada tırnak yapınız mük.![]()
Hayırlı olsun bence var çizgi baya netAşırı baş ağrısı ve şişkinlikk var şimdilik başka i belirtim yok :)
İnşallahHayırlı olsun bence var çizgi baya net![]()