Kizlar hamileligi kanda gorunmeyen oldu mu ?

Beta Hcg zaten ilk 6-7 hafta icinde saglıkli bir gebelik mi diye bakılıyor. Ilk zamanlarda her 2 günde bir 2ye katlaması lazım. Beta Hcgnin ilerleyen aylarda bir anlamı yok cunkü plesenta olustugundan beta hcg hormonu salgılanmıyor bile.

Laboratuvar güvenmen gereken sonucta. Beta hcg testide cok sıradan ve basit bir testtir. Yanlıs cıkabileceğini sanmıyorum. Sende 0 mi cıktı ?

Valla ben bata 2 gün kala yaptırdım 1.17 çıktı negatif olduğunu düşünüp majazik falan içtim hatta aile hekimliğinde yaptırmıştım tahlili aradan bir hafta geçince evdeki yaptığım testte gördüm çift çizgiyi sonrada hiç kanda baktırmadım. Normalde mutlaka çıkması lazım ama sonuç verilerini sisteme giren kişi mi yanlız yazdı yoksa gerçekten o gün o kadar düşükmüydü hala merak ediyorum.

benim battan 9 gün sonra 75 idi :) Gec döllenme oluyor öyle, yanlıs değildir ayrıca 0 cıkmadıgı sürece dikkat edilmeli beta hcg ye, helede bat gecmisse.

Geç döllenme değil canım tam sat ile aynı gün olarak çıkıyor usg ölçümlerinde idrarda böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 76
Allah korusun düşük yapsanız bile kanda gözüyor idrarda çıkmıyor kan testi bende devlette yaptırmıştım

Laboratuvar güvenmen gereken sonucta. Beta hcg testide cok sıradan ve basit bir testtir. Yanlıs cıkabileceğini sanmıyorum. Sende 0 mi cıktı ?
Evet adet tarihim gecikince 12 gun sonra ve 6 hafta sonra yaptirdim 0.12 ydi . Sonra tarlusal ictim adet oldum bakalim bu ay kendiliginden olacak mi

Geç döllenme değil canım tam sat ile aynı gün olarak çıkıyor usg ölçümlerinde idrarda böyle çıktı
son zamanlarda gördüğüm en güzel foto keşke bizimde aynısından olsa
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla al bebeğini koynuna inşallah

Ben hiç kan testi yaptırmadım. Hamilelik için yani. Sadece 10. Haftada değerlerime bakıldı o kadar

Adetten 3 gün olceki kan tahlilim 0.0 li bisilerdi ama hamileymisim :) ve testi oyle saglik ocaginda da degil meshur özel bir hastanede yaptirmistim.adet gunu idrar testinde silik cikti 5 gün sonra gittim doktora emin olamadigimdan

10. Haftq değerin kaç çıktı canım
Gebeliğe bakılmadı canım. Değeri hiç bilmiyorum yani. Sadece norml değerlere bakıldı. 6 tüp kan alındı hormonlar falan filan artık nelere baktılarsa. Şmdi baktım hatta bakılmış mı diye ama yok bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…