- 1 Aralık 2016
- 29
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi fatmanur8654
-
Baktimda beta hcg hamileligimin 6.ayinda gorulmedi vs yazmislar kanda ilk belli olmaz mi gebelik diye dusundum sagol canim .tabii ki.
Peki bu konuda devlet hastanesine guvenebilir miyim ?Hcg nin tavan yapmış olması lazım
benim battan 9 gün sonra 75 idi :) Gec döllenme oluyor öyle, yanlıs değildir ayrıca 0 cıkmadıgı sürece dikkat edilmeli beta hcg ye, helede bat gecmisse.Valla ben bata 2 gün kala yaptırdım 1.17 çıktı negatif olduğunu düşünüp majazik falan içtim hatta aile hekimliğinde yaptırmıştım tahlili aradan bir hafta geçince evdeki yaptığım testte gördüm çift çizgiyi sonrada hiç kanda baktırmadım. Normalde mutlaka çıkması lazım ama sonuç verilerini sisteme giren kişi mi yanlız yazdı yoksa gerçekten o gün o kadar düşükmüydü hala merak ediyorum.
Evet adet tarihim gecikince 12 gun sonra ve 6 hafta sonra yaptirdim 0.12 ydi . Sonra tarlusal ictim adet oldum bakalim bu ay kendiliginden olacak miLaboratuvar güvenmen gereken sonucta. Beta hcg testide cok sıradan ve basit bir testtir. Yanlıs cıkabileceğini sanmıyorum. Sende 0 mi cıktı ?
son zamanlarda gördüğüm en güzel foto keşke bizimde aynısından olsaGeç döllenme değil canım tam sat ile aynı gün olarak çıkıyor usg ölçümlerinde idrarda böyle çıktı
Sağol canım benim inşallah bizde senin testlerini görürüz aynı şekildeson zamanlarda gördüğüm en güzel foto keşke bizimde aynısından olsa
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla al bebeğini koynuna inşallah
10. Haftq değerin kaç çıktı canımBen hiç kan testi yaptırmadım. Hamilelik için yani. Sadece 10. Haftada değerlerime bakıldı o kadar
0.1210. Haftq değerin kaç çıktı canım
Gebeliğe bakılmadı canım. Değeri hiç bilmiyorum yani. Sadece norml değerlere bakıldı. 6 tüp kan alındı hormonlar falan filan artık nelere baktılarsa. Şmdi baktım hatta bakılmış mı diye ama yok bulamadım10. Haftq değerin kaç çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?