• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hamileliğin ilk aylarında ilişkinin bi sakıncası varmıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ya aklıma takılıor hep hamileliğin ilk aylarında cinsel münasebette bulunmanın bebek açısından bir sakıncası varmıdır??yada dikkat edilmesi gerekenler??:nazar:

canım bu durum kişiden kişiye göre değişr...eğer bi ağrı veya ters bi durum hissetmezsen sorun yok....ama varsa bunlar mutlaka dr.una danışmalısın..bildiğim bir çok kişi hamileliğin ilerleyen zamanlarına kadar bile ilişkiye giriyolar...

sağol canım yoo sorunum yok ama ne bilim bebeğime zararda gelsin istemem hani ..çok sağol

hatta doğumda kolaylık olsun diye yapmak gerekiyormuş. o kısım esnekleşmesi için ve rahatlaması için.

hatta doğumda kolaylık olsun diye yapmak gerekiyormuş. o kısım esnekleşmesi için ve rahatlaması için.

AA hiç duymamıştım ya bu ilk bebeğim gerçekten fazla bilgim yok.sağol arkaadasım bilgin için...

bunun en doğru cevabını dr un verecektir...
mesela ben ilk kontrolüme gittiğimde plesanta öndeydi ve dr um bize yasakladı doğum yapana kadarda dönmedi..
yani anlayacağınız hamileliğim boyunca tık yoktu bizde çok dikkat ettik...
sen ve bebek için bir sakıncası yoksa devam edebilirsiniz diye biliyorum...

kizligin gittikten sonra surekli bir sekilde iliskiye girdigin an zaten rahim genisliyor.bunun dogumla ne alakasi varki? birde dogum yaklasitigi zaman zaten rahimin agizi aciliyor. Yanlismiyim??

eğer hiçbir düşük tehlikesi veya başka bir sorunun yoksa seni ve bebeği zor durumda bırakmayacak pozisyonlarda ilişkiye girebilirsin..
birde dikkat etmen gereken ilişkiden sonra eğer lekelenme falan yaşıyorsan ozaman hemen dr.başvurman lazım..düşük tehlikesine karşılık canım..(allah korusun)
ne olursa olsun dikkat etmen gerek...
hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle...sevgiler a.s.

canim benim sana gelince şutarafagitti doktora kontrole gittiginde soruver.butun kadinlarin durumu farklidir.hic belli olmaz bence tamam mi? bir sorun yoksa girebiliyorsun iliskiye ama oda bebis bir kac ayini doldurduktan sonra girilmiyormus.bu kadarini biliyorum yerimseniben:1rolleyes: mucuk mucukŞeniz

bende bir sorun yoksa devam die biliyorum doktor bana devam dedijeyyar

benim dr.um 7.ayın sonuna kadar(tabi düşük riski yoksa yada herhangi bi komplike durum dışında)izin verdi.sen bu konuyu en iisi dr.unla görüş.

kızlar ya aklıma takılıor hep hamileliğin ilk aylarında cinsel münasebette bulunmanın bebek açısından bir sakıncası varmıdır??yada dikkat edilmesi gerekenler??:nazar:

DÜŞÜK TEHLİKEM OLAMDIGI HALDE HER İKİ FARKLI DOKTORDA BANA KESİNLİKLE CİNSEL YAKINLAŞMANIZ OLMASIN DEDİ İLK ÜÇ AY. 2 AYI GERİDE BIRAKTIM BU ŞEKİLDE. EEE SİZ DE BİRAZ BEKLEYİN BENCE NE OLUR NE OLMAZ. HEM BEBEK İÇİN HER ŞEYE DEĞERR.ZATEN ZOR HAMİLE KALIYORUZ.BİDE BEN ALTI AYDA BERİ DENİYORUM CANIM CIKMIŞTI VALLA. BİRAZ ARA VERMEK BANADA İYİ GELDİİ OHH BEEE.Çyerimseniben:nazar:

banada birşey demedi doktorum.eskiye göre daha azda olsa biz devam ettik..

Bebeği Sikiştiracak şekillere Dikkat Karnini Kasacak Hareketlere Falan Ve Fazla Tepinmek Iyi Değil:)

Canım bi d:uhm:oktoruna soruver istersen, bende ters bi durum yok, onun için doktor bana ilişkiyi yasaklamadı hatta normal seyrediyor, istediğini yapabilirsin dedi, sanırım kişiden kişiye değişiyor.

ya hamilelerde ilişki pozisyonu farklı oluyormuş, bu nasıl anlatılır bilmem kii,,, yani daha dikkatli olmalısın.. internetten araştır belki bulursun...bana doktor bişey demedi ama biz çok dikkat ediyoruz, bakalım bu gidişimde ne diyecek...

canim egerki dusuk problemin ve kanaman yoksa bisey olmaz.doktorlar bir sirun yok diyor.bende yeni hamileyim.doktora gidecem bakalim kac haftalik.korkma

kizlar selam araniza yeni katildim ben konu acmayi beceremedim bana burdan biraz bilgi verirseniz sevinirim..adetim 5 gun gecikti 2 tane test yaptim negatif cikti ama bel agrisi ve gogus agrim cok simdiye kadar hic gogus agrisi cekmedim ilk defa bu ay boyle oldum ve normalde adetimden 3 gun once adet olurdum nolur yardimci olun

canim eger dusuk tehliken yoksa,riskli gebelik degilse bir sakincasi yok.
hamilelik kisiden kisiye degisen biseydir,yani herkeste ayni seyler olacak diye birsey yok.dr unla konus eger bir tehlike yok derse tamamdir...onun disinda iliskinin bir sakincasi yok diye biliyorum d rum oyle soylemisti bana,,

Back
X