- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Valla bilmiyorum ki baya heyecan yaptım ayın 16 sı yumurtladım bugün 9 gün oldu olsaydı çıkardı heralde şimdiye kadar dimiCok erken yapmissin
Erken mi yumurtladınız canım ben çünkü ayın 16 sonda yumurtladım bugün 9 gün oldu olsa çıkardı heraldeBen 7 gün kala öğrendim
Ay canım hayırlısı olsun inşallah benimde vardır çok istiyorum rabbim nasip etsinBen battan onceki gun ogrendim.
Ama o kadar silikti ki bir onceki gun yapsam o bile cikmazdi.
Erken mi yaptım ki acaba aslında en iyisi adet geçince ama merak ediyorumBATa bir gün kala öğrendim ben..
Ay canım hayırlısı olsun inşallah benimde vardır çok istiyorum rabbim nasip etsin
Evet 3 gün önce yani 11.gün yumurtlama olmuş tesadüf Dr kontrolünde öğrendim yumurta olduğunuErken mi yumurtladınız canım ben çünkü ayın 16 sonda yumurtladım bugün 9 gün oldu olsa çıkardı heralde
Tahmini 12. gün belli oluyoYani kızlar tahmini olarak ilişkiden kaç gün sonra öğrenmiş oluyorsunuz
Yani ilişkiden 10 gün sonra öğrenmiş oluyorsun değil mi canım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin o güzel duyguyu inşallahEvet 3 gün önce yani 11.gün yumurtlama olmuş tesadüf Dr kontrolünde öğrendim yumurta olduğunu
Anladım canımTahmini 12. gün belli oluyo
Amin inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. En önemli olan şey stres yapmamak rahat olmakYani ilişkiden 10 gün sonra öğrenmiş oluyorsun değil mi canım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin o güzel duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?