Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?Adet tarihi gelmeden mi yoksa adet tarihiniz geçtikten sonra mı?Benim adetime 8 gün var daha hiç belirti yok.Hemen ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.Sizce???
batım 1 aralık ve belırtılerım 2 gun önce basladı herkese göre değişir göğüslerim anca bugun hassaslasmaya basladı ve kasıgım 1 haftadır ara ara batıyor kısıye göre değişir stres yapma
batım 1 aralık ve belırtılerım 2 gun önce basladı herkese göre değişir göğüslerim anca bugun hassaslasmaya basladı ve kasıgım 1 haftadır ara ara batıyor kısıye göre değişir stres yapma
Geçen sene 13 aralıkta mı bıraktın?Hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah...Bu arada maşallah diyeyim bebişine...