Kızlar hamilelik belirtilerim var ve unutup zıpladım bi şey olmaz inşallah

softwind

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
1.081
389
123
Evet malesef unutup zıpladım bu sabah ve şu anda kadıklarım ağrıyo ne olur bi şey olmax deyin

İşyerinin kapısı kilitli kalmış anahtar da müdürdeydi arkadaşlar da camdan girmişler haliyle ben de aynını yaptım masaya bastım ilk ordan da aşağı zıpladım

İşyerinin kapısı kilitli kalmış anahtar da müdürdeydi arkadaşlar da camdan girmişler haliyle ben de aynını yaptım masaya bastım ilk ordan da aşağı zıpladım

Kaç haftalık gebesin? Sanırım daha yeni ki böyle bir şey yaptın...
Bebeğin tutunma aşamalarında böyle hareketlerden sakının kendinizi..
Sanmıyorum bir şey olduğunu ama kendinizi takip edin ağrılarınız geçmezse artarsa ya da ufak bir akıntı kanama olursa bir doktora gidin..

Henüz bilmiyorum gebe miyim günüm gelmedi test falan yapmadım ama kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyet var bi de çok hafif açık renk bi akıntı kanama gibi bir şey oldu 1 hafta var reglime bekliyorum bakalım belki de gebe bile değilimdir ama sabah öyle yapınca korktum işte bekliyoruz çünkü Allah hayırlısını versin çok teşekkür ederim sabah sabah cevap verdiniz

Anladım daha hiçbir şeyden emin değilsiniz...
Gönlünüze göre olsun her şey o zaman...
Öyle bir şüpheniz varsa biraz daha dikkat edin...
Adetinize bir hafta varsa kan testi yaptırın büyük olasılıkla çıkar varsa..
Mutlu günler..

Çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi konuşmak Allah razı olsun adet gününü bekleyelim diyorduk erken gitmeyin diyorlar ya tabi siz tecrübelisiniz anladığım kadarıyla en kısa zamanda gideceğim hastaneye tekrar teşekkürler size de mutlu huzurlu günler diliyorum

Back
X