- 23 Temmuz 2024
- 2.306
- 1.816
- 53
- 23
Yok canım kısmetse pazartesi olacak sen napıyorsun nasılsınCanım ne yaptın doğum oldumu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kısmetse pazartesi olacak sen napıyorsun nasılsınCanım ne yaptın doğum oldumu![]()
Çok sevindim canım erken olmamış ,maşallah sağlıkla kavuşun inşallahYok canım kısmetse pazartesi olacak sen napıyorsun nasılsın![]()
Teşekkür ederim canım inşallah ikimizde sağlıkla hayırla kavuşalim büyütelim kuzularıÇok sevindim canım erken olmamış ,maşallah sağlıkla kavuşun inşallahbende gün sayıyorum valla ,artık her hafta doktora gidiyorum,nstde sancım çıktı biraz ,bekliyoruz bakalım
![]()
Canım aldın mı bebişini kucağınaTeşekkür ederim canım inşallah ikimizde sağlıkla hayırla kavuşalim büyütelim kuzuları![]()
Canım iyisindir inşallahTeşekkür ederim canım inşallah ikimizde sağlıkla hayırla kavuşalim büyütelim kuzuları![]()
Ayın 16sinda geldi kuzumCanım iyisindir inşallah
Canım benim Allah kolaylık versin sana inşallah sağlıklı olunda , zeytinyağı da iyi geliyormuş canım göğüs uçlarına ,sütünde emdikçe gelir inşallah ,daha çok yeni ,benimde 20 gün kaldı bakalım bekliyorum paşa ne zaman gelirseAyın 16sinda geldi kuzumama sezeryan gerçekten çok ağrılıymış bı turlu iyi olamıyorum iki büklüm zor tuvalete gidebiliyorum bebeği emzirmeye kaldırıp indirmeye yardım almam gerekiyor inşallah çabuk toparlanabilirim bide göğüs ucu yara oldu bebiş arada emmeyi reddediyor sütte az
Çok dertlendim gibi oldu ama inşallah daha iyi olacaz sen nasilsin ne kadar kaldı![]()
Benim de öyleydi göğüs ucu koruyucu almıştım yaklaşık bir ay kadar kullandım yaram iyilesti bebeğimde rahatlıkla emiyordu yaradan iyileştikten sonra bir daha takmadim tavsiye ederim dene istersenAyın 16sinda geldi kuzumama sezeryan gerçekten çok ağrılıymış bı turlu iyi olamıyorum iki büklüm zor tuvalete gidebiliyorum bebeği emzirmeye kaldırıp indirmeye yardım almam gerekiyor inşallah çabuk toparlanabilirim bide göğüs ucu yara oldu bebiş arada emmeyi reddediyor sütte az
Çok dertlendim gibi oldu ama inşallah daha iyi olacaz sen nasilsin ne kadar kaldı![]()
Allah razı olsun canım inşallah süt gelsin yarayı bı şekilde hallederizCanım benim Allah kolaylık versin sana inşallah sağlıklı olunda , zeytinyağı da iyi geliyormuş canım göğüs uçlarına ,sütünde emdikçe gelir inşallah ,daha çok yeni ,benimde 20 gün kaldı bakalım bekliyorum paşa ne zaman gelirse![]()
Yaa , Krem kullanıyorum ama bebiş sürekli emmek istiyor sürekli sil yıka daha da kuruyorBenim de öyleydi göğüs ucu koruyucu almıştım yaklaşık bir ay kadar kullandım yaram iyilesti bebeğimde rahatlıkla emiyordu yaradan iyileştikten sonra bir daha takmadim tavsiye ederim dene istersen
Siteye yeni girdim mesajı şimdi gördüm Silikon başlıkti benim kremler bende işe yaramamistiYaa , Krem kullanıyorum ama bebiş sürekli emmek istiyor sürekli sil yıka daha da kuruyor
Koruyucu gümüş mü silikon mu kullanmıştın yarası göğüs ucu ile memenin birleştiği yerde kesik pişik gibi iyi gelecekse ilerlemeden kullanayım bende iyice yarığa dönüşmesin
Canım ben doğum yaptımTeşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah![]()
var gibi gördüm ama uzak duruyor açıp baksana eşit mi bosluklar ve kaç dakikada çıktı acaba
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahCanım ben doğum yaptım![]()
Amin canım cümlemizinki inşallah,4 temmuzda oldu ,dünyanın en güzel ve en zor şeyiymişGeçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Asıl film şimdi başlıyor uykusuz gecelere gazlı çığlıklara ama bir o kadarda mis kokulara sende hoşgeldin![]()
Aynen öyle oluyor ama kuzulara herşey değiyorAmin canım cümlemizinki inşallah,4 temmuzda oldu ,dünyanın en güzel ve en zor şeyiymiş![]()
Sezaryan oldu canım ,suni sancı verdiler açılmam ilerlemeyince,sezaryena aldılar,iyikide öyle olmuş ya ,çok şükür iyi ilerledi süreç ,baya toparladım ,ağrı oluyor tabi ama ,oda dediğin gibi kuzular için değiyor ,bu arada ayıptır söylemesi büyük tuvalete kaçıncı gün çıktın canım ben hâlâ çıkamadımAynen öyle oluyor ama kuzulara herşey değiyorbenim dikişler iyileşmedi henüz ağrılarımds var ama minnoşuma sarılınca sanki hepsi gecip gidiyor
Doğumun normal mi sezeryan mı oldu canım
Agrilardan ve dikis açılacak korkusundan yapamadım benSezaryan oldu canım ,suni sancı verdiler açılmam ilerlemeyince,sezaryena aldılar,iyikide öyle olmuş ya ,çok şükür iyi ilerledi süreç ,baya toparladım ,ağrı oluyor tabi ama ,oda dediğin gibi kuzular için değiyor ,bu arada ayıptır söylemesi büyük tuvalete kaçıncı gün çıktın canım ben hâlâ çıkamadım![]()
Evet ya gaz çıktı ama insan tuvaletten korkuyor,inan eve geldim hep ayaktayım yatınca daha kötü oluyorum böyle daha hızlı toparladım ,dediğin gibi yarayı açık bırakıyorum canım ,Agrilardan ve dikis açılacak korkusundan yapamadım ben5.gundu galiba çıkmıştım ama gaz ameliyattan bikac saat sonra oldu
Aman benim yaptığım hatayı yapma bol bol yürü ve yaranı pansuman yapıp açık bırak ki çabuk iyileşsin
Sarılık durumu falan nasıldı canımAgrilardan ve dikis açılacak korkusundan yapamadım ben5.gundu galiba çıkmıştım ama gaz ameliyattan bikac saat sonra oldu
Aman benim yaptığım hatayı yapma bol bol yürü ve yaranı pansuman yapıp açık bırak ki çabuk iyileşsin
Sınırda çıkmıştı bol emzirdim kontrolde tekrar kan bakilmadi ama doktor iyi dedi şuanda hala gözlerinde sarılık var ilk zamanlara göre az amaSarılık durumu falan nasıldı canım