• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik hormonlarından mı böyle düşünüyorum haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

astala85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
207
127
53
Kızlar merhaba,
34+1 günlük hamileyim.
Eşimle konuştuk az önce daha öncelerden hiç hoşlanmadığım yakın bir arkadaşı var o aramış, bu ayın sonunda kız istemesi olacakmış eşinide alıp gelin çok mutlu olurum falan demiş. Daha önce bizim kız istememizde o arkadaşıda gelmişti. muhtemelen oda onlar çağırdı diye çağırıyor.
ve isteme olacağı yer 1.5-2 saat mesafede,
İsteme tarihinde ben 36-37 haftalık falan olacağım.
Eşimde eğer sen gelemeyecek olursan ben gider gelirim günü birlik falan dedi.
İçimden öfke patlamaları yaşasamda tepki vermek istemedim .
Beni bırakıp gitmesi normal olurmu annemlerle evimizde yakın bu arada en kötü annemlere gider orda kalabilirim.
Ama ya ani birşey olsa yanımda olamayacak.
Sizce çokmu haksızlık ediyorum bencil düşünüyorum :(

Kızlar merhaba,
34+1 günlük hamileyim.
Eşimle konuştuk az önce daha öncelerden hiç hoşlanmadığım yakın bir arkadaşı var o aramış, bu ayın sonunda kız istemesi olacakmış eşinide alıp gelin çok mutlu olurum falan demiş. Daha önce bizim kız istememizde o arkadaşıda gelmişti. muhtemelen oda onlar çağırdı diye çağırıyor.
Beni bırakıp gitmesi normal olurmu annemlerle evimizde yakın bu arada en kötü annemlere gider orda kalabilirim.
Sizce çokmu haksızlık ediyorum bencil düşünüyorum :KK43:
Tabikide beklemediğiniz acil bir durum yaşansa o an yanınızda olamama ihtimali sizi biraz korkutuyor. Ancak özel bir gün o sizin yanınızda olmuş eşinizde arkadaşıda o özel günde yine birlikte olmak istiyorlar. Bence kendinizi iyi hissederseniz böyle özel bir günde birlikte olmanız hoş olur

Bence yanlış düşünüyorsunuz.
İki günlük yola veya tatile gitmiyor sonuçta, 1.5/2 saat çok uzak bir mesafe değil. Arkadaşının böyle bir gününde yanında olmak istemesi çok normal.
Gidebiliyorsanız siz de gidin, değilse anneniz de yakınınızdaymış nasılsa orada takılırsınız
Öfke patlaması yaşayacak bir durum yok

Tabikide beklemediğiniz acil bir durum yaşansa o an yanınızda olamama ihtimali sizi biraz korku :tuyor. Ancak özel bir gün o sizin yanınızda olmuş eşinizde arkadaşıda o özel günde yine birlikte olmak istiyorlar. Bence kendinizi iyi hissederseniz böyle özel bir günde birlikte olmanız hoş olur
evet sanırım öyle kendimi iyi hissedersem gideceğim hiç adamı da darlamayayım en iyisi :)

Sanırım hoşlanmadığınız için dert ettiniz

Uzun yol değil ayrıca siz de eşlik ederseniz güzel olabılır sizin açınızdan
Doğum çocuk derken biraz evde kalacaksınız
Son zamanlarınızın tadını çıkarın eğer bir problem yoksa☺️

Kız isteme kısa sürer zaten, ben olsam bu kadar sorun etmezdim sanırım. Bence biraz hormonlardan biraz da yumurta kapıya dayandığı için her şey olabilir endişesinden böylesiniz. Haklı haksız diyemeyeceğim. İyi hissederseniz siz de gidin. Aksi hâlde eşiniz kısa kalsın.

Yok canım adam kahveye okey oynamaya gitmiyor ya en güzel arkadaşının özel gününde yanında olmaya gidiyor :) Hatta sizinle birlikte gitmek istiyor :)
Evett ya abarttım sanırım :) iyiki telefonda adamcağıza patlamadım :D

Uzak değil gidebilirsiniz siz de..
Ama hoşlanmayınca öyle oluyor çok görmedim bu davranışı ben.. En fazla gidip ben darlarım kocamı orada diye düşünüyor insan 😂

Bu hamilelik hormonları bir bana uğramadı sanırım :D
38 haftalık hamile idim, eşim arkadaşlarıyla 3 günlüğüne kampa gitti. Doktorumla görüştü, doğururmu hocam sizce diye sordu :D henüz bşey yok cevabın alınca çıkıp gtti.

Ki anneniz yakınmış üstelik bir şey olsa çıkıp gelebilecek durumda. Yatıya gitmiyor ya da dünyanın bir ucuna..

Fazla alınganlık :)

O sizinkine gelmiş anladığım kadariýla. Şu an eşinizin gitmesi boyun borcu yani.

Önce evlenenin her merasiminde bulunulur. Sonra evlenenin merasimlerine kimse gelmez. Çünkü herkes ya hamiledir ya da çocuğu vardır. Bu durumu hic anlamiyorum.

Ben yaşadım bunu ailede ve arkadaşlarım içinde en son evlendiğim için. Halen daha öfkeliyim. O sebeple bırakın eşiniz gitsin. Arkadaşını kaybetmesin.

Kızlar merhaba,
34+1 günlük hamileyim.
bence abratmışsımız, darlamayın adamcağınızı. bebek olunca darlarsınızzz

Bence sorun olacak bir durum yok.
Yani kısa mesafeymiş.
Eğer riskli bir durumunuz yoksa aileniz de yakınmış.
Siz arkadaşını sevmediğiniz için bence böyle tepki veriyorsunuz.

Kızlar merhaba,

Ankara içinde anneme bile 1 saatte gidebildiğim için bana şehir içi gibi geliyor böyle mesafeler 😀😀

Kızlar merhaba,

Yani bence abartıyorsunuz sonuçta iyi kötü bir samimiyetiniz var ki istemenize çağırmışsınız genelde aile içinde döner bu olay hem de. Şimdi gitmek gerekir buna da eğer ölüm kalım yoksa. Ayıp yoksa. Siz de hamilesiniz alt tarafı ölüm döşeğinde değilsiniz, adam fa uzaya gitmiyor. Annenizle takılın bi gece ola ki çok kötü bir şey olsa adam atlar gelir hemen zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X