• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik hormonlarından mı böyle düşünüyorum haksız mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk çocuğunda hamileyken 37 haftada eşimi arkadaşlarıyla pikniğe göndermiştim çevre olarak sadece birlikte pikniği gittiği arkadaşın eşi kalmıştı yanımda gittiği yerde telefon çekmiyordu geri geldiğinde bulamazsan hastaneye gel demiştim bence abartıp can sıkacak bişey yok iyi hissederseniz sizde gidin ☺️

Gitsin annenlerde kalırsın anı bısey oldu hemen donulecek yol zaten hıc esınle aranı huzurunu bozma sen sevmeyebilirsin ama esın arkadasını sevıyor onemsıyor.

2 saatlik mesafeden ne olacak ki? Düşük riskiniz vs bişiy yoksa bence gidip,eşinize eşlik edin. Değişiklik olur hem... Eşiniz de günübirlik gider,gelirim demiş,bişiy yok bunda.. Hele hele öfke patlaması yaşanacak hiçbir şey yok. Zira ben düşük tehlikesiyle hastanede yatarken eşim, yanıma görümcemi bırakıp,arkadaşlarıyla halı saha maç yapmaya gitmişti. :işsiz: Beterin beteri var bacım.

Çok uzak bir mesafe olsa haklısınız ama yakınmış hem aileniz de yakınmış size. Sorun çıkarmayın gitsin, boşuna kendinizi de onu da germeyin.

iade-i ziyaret..
İnsan,deger verdigi kisileri yaninda gormek istiyor dogal olarak.
Gidip gelsin,ustelik aileniz de yaninizdaymis..
Dusunce olarak evet,abartiyorsunuz ama bunu isteyerek yapmiyorsunuz.. Hormanlar>Mantik.. :)

Sizin asamanizdayken ne olurum bilmem de ben hala yola gitmekten pek cekinmiyorum. Ben olsam belki giderdim, gidemiyorsam da o da birakip gitmemeli. Haklısınız bence. O kadar da onemli degil kiz istemesine katilmak, ne alaka yani

İstanbul’da biz o saate bir yakadan diğerine geçiyoruz. Akşam döner endişe etmeyin ama ailenizle kalın ne olur ne olmaz.

Kızlar merhaba,

Eşimle konuştuk az önce daha öncelerden hiç hoşlanmadığım yakın bir arkadaşı var o aramış, bu ayın sonunda kız istemesi olacakmış eşinide alıp gelin çok mutlu olurum falan demiş. Daha önce bizim kız istememizde o arkadaşıda gelmişti. muhtemelen oda onlar çağırdı diye çağırıyor.
ve isteme olacağı yer 1.5-2 saat mesafede,
Eşimde eğer sen gelemeyecek olursan ben gider gelirim günü birlik falan dedi.
İçimden öfke patlamaları yaşasamda tepki vermek istemedim .
Beni bırakıp gitmesi normal olurmu annemlerle evimizde yakın bu arada en kötü annemlere gider orda kalabilirim.
Ama ya ani birşey olsa yanımda olamayacak.
Sizce çokmu haksızlık ediyorum bencil düşünüyorum :KK43:
cok dusunuyorsun, seviyorsan ya da esinin yaninda boy gostermek istiyorsan, ya da esine destek olmak istiyorsan git. rahatsiz olacaksan, surat asacaksan gitme. herseyi beraber yapmak zorunda degilsiniz

Özel değilse arkadaşından hoşlanmama sebebiniz nedir?

Kızlar merhaba,

Eşimle konuştuk az önce daha öncelerden hiç hoşlanmadığım yakın bir arkadaşı var o aramış, bu ayın sonunda kız istemesi olacakmış eşinide alıp gelin çok mutlu olurum falan demiş. Daha önce bizim kız istememizde o arkadaşıda gelmişti. muhtemelen oda onlar çağırdı diye çağırıyor.
ve isteme olacağı yer 1.5-2 saat mesafede,
Eşimde eğer sen gelemeyecek olursan ben gider gelirim günü birlik falan dedi.
İçimden öfke patlamaları yaşasamda tepki vermek istemedim .
Beni bırakıp gitmesi normal olurmu annemlerle evimizde yakın bu arada en kötü annemlere gider orda kalabilirim.
Ama ya ani birşey olsa yanımda olamayacak.
Sizce çokmu haksızlık ediyorum bencil düşünüyorum :KK43:
Düğün değil Nisan değil istemeye de gitmeyiversin son haftalarınızı
bisey olsa ömür boyu affedemezsiniz.
Benim doğumuna 2 hafta kala 2 günlüğüne denize gitmişti buyukbas anasıyla. 14 yıl oldu hala başına kakarım

İlk bebeginiz ya da yasiniz cok genc.. 1,5-2 saat uzak bir mesafe degil. Ben olsam esimle giderdim. Gidemeyecegim bir durum varsa da gitmesini desteklerdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X