• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik istiyorum Ankara'da devlet hastanesinde doktor arıyorum

birantalya07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
23
2
1
21
Kızları adet düzensizliğim var kanlarim temiz hatta adetin düzenini bozan prokalan kanımı ne var o bile temiz yumurtalıklarımda sıkıntım yok 1.5 yıldır çocuk istiyoruz henüz olmadı Allah nasip etmedi yaşım küçük ama artık anne olmak istiyorum kendimden çok eşimin baba olmasını istiyorum doktora gidiyorum doktor hap yazıp yolluyor adet olabilmem için bana çok iyi doktor bulmamda yardımcı olacak var mı devlet hastanesi olursa sevinirim hatta kan sonuçlarımi da ekliyim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• 1000074960.webp
    1000074960.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000074959.webp
    1000074959.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 29
Kimlik bilgileriniz görünüyor görsellerde isterseniz kaldırın. Hormon sonuçları göremedim insülin direnci ile fsh, lh, e2, dhea, total testesteron ve amh değerleri bakılmalı. Bunlar normalse yumurta takibi yaptırıp gerekli ilaç ve iğnelerle gebelik elde edebilirsiniz eşiniz spermiyogram verdi mi?

Şehir hastanesi daha iyi diye biliyorum. Özellikle bilkent sehir hastanesi. Araştırma hastanesinde ilaç verip gönderirler.

Kimlik bilgileriniz görünüyor görsellerde isterseniz kaldırın. Hormon sonuçları göremedim insülin direnci ile fsh, lh, e2, dhea, total testesteron ve amh değerleri bakılmalı. Bunlar normalse yumurta takibi yaptırıp gerekli ilaç ve iğnelerle gebelik elde edebilirsiniz eşiniz spermiyogram verdi mi?
Onlar bir önceki kanda bakıldı onlarida yükleyebilirim

Back
X