• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik var mı testime bakar mısınız

semraklc1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
42
8
6
22c6cf64-3a90-4974-846a-86a6db89ba9d.webp

Yok gibi gözüküyor canım çok çok zayıf bi çizgi var gibi ama bi kaç gün içinde bidaha denemeni öneririm

Merhaba test yapıldığı ilk dakikalarda pozitif olup sonra neden silinir bilginiz var mı acaba

İlk defa duydum böyle birşey
Bende ilk kez karşılaştım böyle bir durumla 😀 dün awox marka test yaptım ilk dakikalarda çizgi belirginlesti inanamadım yanlış mı görüyorum acaba dedim telefonu almaya odaya geçtim fotoğraflamak için döndüğümde çizgi kaybolmaya başlamıştı 😒

Bende ilk kez karşılaştım böyle bir durumla 😀 dün awox marka test yaptım ilk dakikalarda çizgi belirginlesti inanamadım yanlış mı görüyorum acaba dedim telefonu almaya odaya geçtim fotoğraflamak için döndüğümde çizgi kaybolmaya başlamıştı 😒
Yanlis gördün demekki😄 neyse hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kaybolmayan çift çizgi görürsün 😄 Allah gönlüne göre versin ❤️❤️

Yanlis gördün demekki😄 neyse hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kaybolmayan çift çizgi görürsün 😄 Allah gönlüne göre versin ❤️❤️
😀 yanlış gördüğümü düşünmüyorum çünkü fotoğraf cekmek isterken renk soluklaşmaya başlamıştı,😀😀 teşekkür ederim cümlemize inşallah 🌸🥰

Back
X