Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan doktor dayım saten 5 haftalığım bize belki dış gebelik te ola bilir dediği için korktuk bir de kan testi yaptı tekrardan bekliyoruz şuan sadece biraz endişelendikteNormal. Vajinal ultrasonla 1500 hcg, karından ultrasonla 5000 hcg'de gözükür. 1 hafta sonra git bence bir daha.
Şuan doktor dayım saten 5 haftalığım bize belki dış gebelik te ola bilir dediği için korktuk bir de kan testi yaptı tekrardan bekliyoruz şuan sadece biraz endişelendikte
Şuan doktor dayım saten 5 haftalığım bize belki dış gebelik te ola bilir dediği için korktuk bir de kan testi yaptı tekrardan bekliyoruz şuan sadece biraz endişelendikte
Ayy saolun ya morel oldu gerçektendoktor dayın keşke emin olmadan dış gebelik korkusu salmasaymış içine.
merak etme kese daha çok küçük şu an.değerine göre görünmemesi normal.
Çok saol yaa çok teşekkür ederim inanın bna çok iyi geldi söylediklerinizz şuan morelim İyiYa şu doktorlar hep mi aynı olur? Bana da ilk hamileliğimde "dış gebelik" teşhisi koymuşlardı 4. haftada.. Başka hastaneye gittim doktor şak diye gördü. Sen canını sıkma. HCG sonucunu yaz buraya, bugün kese görülmezse 1 hafta sonra başka hastaneye git.
Aynı stresi ben de yaşadığım için anlıyorum seni canım :)Çok saol yaa çok teşekkür ederim inanın bna çok iyi geldi söylediklerinizz şuan morelim İyi
HCG sonuçu 16707 çıktı ve kese gözüktü fakat bebek kendini göstermedi doktor haftaya bir daha çağırdı kalp atışını duymak için 6 haftalık dediYa şu doktorlar hep mi aynı olur? Bana da ilk hamileliğimde "dış gebelik" teşhisi koymuşlardı 4. haftada.. Başka hastaneye gittim doktor şak diye gördü. Sen canını sıkma. HCG sonucunu yaz buraya, bugün kese görülmezse 1 hafta sonra başka hastaneye git.
Doktoru dayisimi sandindoktor dayın keşke emin olmadan dış gebelik korkusu salmasaymış içine.
merak etme kese daha çok küçük şu an.değerine göre görünmemesi normal.
HCG sonuçu 16707 çıktı ve kese gözüktü fakat bebek kendini göstermedi doktor haftaya bir daha çağırdı kalp atışını duymak için 6 haftalık dedi
İnş yaa inş bebek gözükmemesi normal dimi kese gözüktü çünkü :)Maşallah HCG baya bir artmış, ilk gördüğümde içimden "Acaba ikiz mi?" diye geçti :) ama bazen tekil gebeliklerde olabiliyor böyle artış, aklını bir de ben karıştırmıyım şimdi :) Hayırlı, rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.
Normal canim, zaten bebek diye gordugun sey noktaciktan ibaret olucak. Kalp atisini duycaksin insallah..İnş yaa inş bebek gözükmemesi normal dimi kese gözüktü çünkü :)