H Hiffa Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 311 252 23 26 4 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hiffa #1 Merhabalar kozlar 12 haftalık hamileyim hacamat yapılır mı? Yapan var mı? Kimi yaptırın çok iyi diyor kimi de yaptırmayın diyor karar veremedim
Merhabalar kozlar 12 haftalık hamileyim hacamat yapılır mı? Yapan var mı? Kimi yaptırın çok iyi diyor kimi de yaptırmayın diyor karar veremedim
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 30 4 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hiffa #2 nennniii .!.: Merhabalar kozlar 12 haftalık hamileyim hacamat yapılır mı? Yapan var mı? Kimi yaptırın çok iyi diyor kimi de yaptırmayın diyor karar veremedim Genişletmek için tıkla... Şahsi fikrim yaptırmayın derim. Mikrop vs kapabilirsiniz o kesiklerden riske atmamak gerek
nennniii .!.: Merhabalar kozlar 12 haftalık hamileyim hacamat yapılır mı? Yapan var mı? Kimi yaptırın çok iyi diyor kimi de yaptırmayın diyor karar veremedim Genişletmek için tıkla... Şahsi fikrim yaptırmayın derim. Mikrop vs kapabilirsiniz o kesiklerden riske atmamak gerek
H Hiffa Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 311 252 23 26 5 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hiffa #3 temmuzekim .!.: Şahsi fikrim yaptırmayın derim. Mikrop vs kapabilirsiniz o kesiklerden riske atmamak gerek Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ediyorum
temmuzekim .!.: Şahsi fikrim yaptırmayın derim. Mikrop vs kapabilirsiniz o kesiklerden riske atmamak gerek Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ediyorum
S sunsea Guru Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 7.247 8.944 398 İstanbul 5 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Hiffa #4 Hamilelikte hacamat yapılması yasak diye biliyorum ben . Hatta histereskopi ,laparoskopi gbi bir işlem olunduysa bir yıl da bekleniyor .
Hamilelikte hacamat yapılması yasak diye biliyorum ben . Hatta histereskopi ,laparoskopi gbi bir işlem olunduysa bir yıl da bekleniyor .