Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kokoreç hassas noktam benim demekki hamile kalsam bu yönden zorlanıcamOnları duymadım ama çiğ şeyler yemiceksiniz yani çiğ dediğim az pişmiş yediklerinizin iyi pişmiş olması gerek ben 9 ay boyunca kokoreç ciğer vs de yemedim kola içmedim
Maydonoz ve hurmayı çok abartmadıktan sonra ben yedim açıkçası.Merhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim fakat bildiğim kadarıyla maydanoz , hurma vs gibi gıdalar yenilmemeli . Sizinde önerileriniz var mı fikir verir misiniz ?![]()
Şuan o kadar tedirginim ki yediğim bişey dokunur mu ters tepki verir mi diyeOnları duymadım ama çiğ şeyler yemiceksiniz yani çiğ dediğim az pişmiş yediklerinizin iyi pişmiş olması gerek ben 9 ay boyunca kokoreç ciğer vs de yemedim kola içmedim
Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim Vallahi şu süreç insanı tedirgin ediyorMaydonoz ve hurmayı çok abartmadıktan sonra ben yedim açıkçası.
Ama tam pişmemiş yumurta, içinde çiğ et veya çiğ yumurta olan herşey mayonez, çiğ köfte, krem şanti gibi. İşlenmiş gıdalar. İçinde kafein olan şeyler -kola özellikle- tüketilmemesi gerekiyor. Ben canım istediğinde bir yudumda olsa içmiştim kola ama. Çiğ olan şeyler kesinlikle tavsiye edilmiyor çünkü içinde salmonella diye bir bakteri olabiliyor o da ciddi enfeksiyona sebep oluyor diye biliyorum.
Çok takılmayın bence tabi titiz olmak güzel bişey kendimizi yıpratmadanNe güzel yazmışsınız teşekkür ederim Vallahi şu süreç insanı tedirgin ediyor![]()
Benimde öyleydiii doğumdan sonra hemen yedimAyy kokoreç hassas noktam benim demekki hamile kalsam bu yönden zorlanıcam![]()
Allah ın izniyle güzel bir süreçte ilerler de sizin gibi 33 haftalarımıda görürümÇok takılmayın bence tabi titiz olmak güzel bişey kendimizi yıpratmadanBen 33 haftalık hamileyim ilk zamanlar mideme iyi geliyor diye hurma yiyordum, kafein miktarı konusunda da abartmadan çay da kahve de içtim. Kola içmek istemedim ama dediğim gibi çok canım istediğinde nefsimi köreltmek adına bi iki yudum aldım. Günlük almanız gereken vitaminlerinizi aldıktan ve suyunuzu da güzel içtikten sonra bir sıkıntı olmaz bebeğinizde inşallah
![]()
Mantar kokoreç yaparsın oda efsane oluyor benceAyy kokoreç hassas noktam benim demekki hamile kalsam bu yönden zorlanıcam![]()
Amin inşallahAllah ın izniyle güzel bir süreçte ilerler de sizin gibi 33 haftalarımıda görürümsiz de sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşaAllah
Folik asit dışında kullandığınız vitaminler neler peki
Zamanınızı ayırıp böyle güzel cevap verdiğiniz için teşekkür ederim-Ihlamur dışında bitki çayı içmiyorum.
-Yeşillikleri sirkeli suda bekleterek yiyorum. (Maydonoz bir tarla yemeyeceksen sıkıntı yok.)
-Konservelerden bisefanol sebebiyle uzak duruyorum.
-Et, tavuk, balık ve yumurta kesinlikle iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum.
-Kahve az da olsa içiyorum.
-Dip balıkları civa sebebiyle yemiyorum.
-Ciğer, midde, kokoreç gibi ürünler yemiyorum.
Kendine sürecini zehir etme, bebekler çok güçlü göz göre göre riskli şeyler yapmazsan hiçbirşey olmaz. Bu arada yazdıklarımı direkt diyetisyenden aldığım bilgilere göre yazdım internetten veya kendimden değil
Mutlaka hergün yumurta ve yoğurt, haftada 1 gün balık tüketiyorum. Yasak ürünüm yok. Dediğim gibi temiz ve iyi pişmiş olmalı. En riskli bitki çayları.
Midye dolmayı sevmiyorum ya ama kokoreç ahh ahh çiğköfte de sıkıntılıdır ozmnBenimde öyleydiii doğumdan sonra hemen yedimbir de midye dolma yenmiyor oda hassas noktam oldu
![]()
Ayy inanır mısın mantardan Bi kere zehirlendim bidaha ağzıma sürmedimMantar kokoreç yaparsın oda efsane oluyor bencearatmaz sana kokoreci
![]()
AaaAyy inanır mısın mantardan Bi kere zehirlendim bidaha ağzıma sürmedim![]()
Bi hamile kalıyım da kokoreci de Bi süre bırakırız napalımAaaneyse o zaman normal kokorece devam sen
![]()
Tabi canım zaten insan pimpirik oluyor bir süre canın çekmez bile eminimBi hamile kalıyım da kokoreci de Bi süre bırakırız napalım![]()
Doğru bende baya pimpirikli biriyim büyük ihtimal yemem hiç bsyi doğru düzgünTabi canım zaten insan pimpirik oluyor bir süre canın çekmez bile eminim![]()