- 28 Ağustos 2019
- 76
- 42
- 38
- 32
- Konu Sahibi Gurbetgelinii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah2.çizgi silik çıkmış. Var gibi
Var gözüküyor kaç dakikada çıktıKizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
İlk 10 dakika içinde çıktıysa var canım. Rabbim hayırlı etsin, yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?Kizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
Benimki de böyle olmuştu ve hamileyim şuan. Muhtemelen hamilesin sende :))Kizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
5 dakikada çıktı sabah ilk idrarla yapmistimVar gözüküyor kaç dakikada çıktı
Rabbim sağlıkla kucagina almanı nasip etsin yarın kan verecem hamilelerin duası kabul olurmuşBenimki de böyle olmuştu ve hamileyim şuan. Muhtemelen hamilesin sende :))
O zaman hamilesin büyük ihtimal5 dakikada çıktı sabah ilk idrarla yapmistim
Cook tesekkur ederim insallah kandada çıkar deger yükselmeye oluyormuş ondan korkuyorumO zaman hamilesin büyük ihtimalhayırlısı olsun canım benim ❤
Allah razı olsunVar var 2. Cizgi Allah gonlunuze gore versin inşaallah![]()
Hamilesin hayırlı olsunKizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
Ederim tabikiiiRabbim sağlıkla kucagina almanı nasip etsin yarın kan verecem hamilelerin duası kabul olurmuşdua edin bana inşallah çıkar
![]()
Bence varKizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
Kaç dakika sonra gormusdun canım çizgiyi. Kurumada olsa bende negatifken hiç ikinci silik çizgi cikmiyordu var benceKızlar sonucuma bakarmısınız lütfen kuruma cizgisi mi
Kaç dakika sonra gormusdun canım çizgiyi. Kurumada olsa bende negatifken hiç ikinci silik çizgi cikmiyordu var bence![]()
Ozaman hamilesin canımEki Görüntüle 2805809 Çizgi şuan böyle oldu yani 5,6 dakika sonra gördüm