Gebeliğe Hazırlık KİZLAR HAMİLEMİYİM BAKARMİSİNİZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim benim sat 19 subat dun test verdim 823 cikti acaba keseyi ne zaman gorebiliriz su an sata gore 4+2 beta degerim normal mi bana biraz fazla gibi geldi de
Canım benim sat 13 subatti ama geç döllenme oldu bende 4 Mart'ta çatladı. sat göre 5+1 benim 652 cikdi cuma günü. Ama daha 19. Günüm gebelikde senin erken döllenme olmuş olabilir yani aşırı artış yok aslında. Bende kese alt muayeneye göründü şuan seninde öyle görünebilir. 1000 den sonra normal muayenede görünüyor diye duydum ama kimisinin 2000 dede gorunmemis. Bir git doktora bakalım güzel haberlerle gel İnşallah

Kizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
Eğer ikinci çizgi silikse hamilesin gözün aydınçünkü bende de aynı böyle çıkmıştı az kaldı doğuma dua edin bana da sağlıkla doğsunyavrum inş Eğer ikinci çizgi hiç yoksa kesin değilsin. Ama silik dahi olsa kesinlikle gebe çıkıyo yüzde 99 giderek koyulaşacak o çizgi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…