- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gurbetgelinii
-
Umarım vardırVar bence
Yani inanamıyorum test bozuk dur diye bazı testler pozitif çıkarıyor diyorlar bu yüzden eşime de söylemiyorumOzaman hamilesin canımHayırlı olsun
AminnnnHayırlısıyla inşallah
Bende geçen hafta öğrendim böyleYani inanamıyorum test bozuk dur diye bazı testler pozitif çıkarıyor diyorlar bu yüzden eşime de söylemiyorum
Pzst tekrar test yapıcam cift görürsem kan vericem hemenBende geçen hafta öğrendim böylebende inanamamisdim kan verdim dunde keseyi gördük çoksukur İnsan inanamiyor başta
İnsallah canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almamızı nasıp etsinPzst tekrar test yapıcam cift görürsem kan vericem hemen
Umarım hayal kırıklığı olmaz sende sağlıklı büyüt inşallah
Hiç bozuk teste denk gelmedimYani inanamıyorum test bozuk dur diye bazı testler pozitif çıkarıyor diyorlar bu yüzden eşime de söylemiyorum
AminPzst tekrar test yapıcam cift görürsem kan vericem hemen
Umarım hayal kırıklığı olmaz sende sağlıklı büyüt inşallah
Bende de önceki aylar pozitif çıkmıştı bu marka sen farklı marka ile yap onda da çıkarsa vardırYani inanamıyorum test bozuk dur diye bazı testler pozitif çıkarıyor diyorlar bu yüzden eşime de söylemiyorum
Merhaba canim benim sat 19 subat dun test verdim 823 cikti acaba keseyi ne zaman gorebiliriz su an sata gore 4+2 beta degerim normal mi bana biraz fazla gibi geldi deİnsallah canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almamızı nasıp etsin
Canım benim sat 13 subatti ama geç döllenme oldu bende 4 Mart'ta çatladı. sat göre 5+1 benim 652 cikdi cuma günü. Ama daha 19. Günüm gebelikde senin erken döllenme olmuş olabilir yani aşırı artış yok aslında. Bende kese alt muayeneye göründü şuan seninde öyle görünebilir. 1000 den sonra normal muayenede görünüyor diye duydum ama kimisinin 2000 dede gorunmemis. Bir git doktora bakalım güzel haberlerle gel İnşallahMerhaba canim benim sat 19 subat dun test verdim 823 cikti acaba keseyi ne zaman gorebiliriz su an sata gore 4+2 beta degerim normal mi bana biraz fazla gibi geldi de
Yarın yapıcam canımBende de önceki aylar pozitif çıkmıştı bu marka sen farklı marka ile yap onda da çıkarsa vardır
Eğer ikinci çizgi silikse hamilesin gözün aydınKizlar birkaç gündür karın agrimda olunca regl olmaya çok hazırlamıştım kendimi aşırı stres yaptım nolur varmı bakıp söyleyin.
İnş dusların kabul olsun hayırlısı ileRabbim sağlıkla kucagina almanı nasip etsin yarın kan verecem hamilelerin duası kabul olurmuşdua edin bana inşallah çıkar
Tabikiiİnş dusların kabul olsun hayırlısı ilesen de bana dua eder misin doğuma az kaldı sağlıkla doğsun bebeğim inş
Bence gebelik war bu miratech gebelik testi güvenilir ama tabin adetinize kac gun kala yaptniz onada bagli benimde boyle cikmistiKızlar sonucuma bakarmısınız lütfen kuruma cizgisi mi
Testi tekrarladini mi durum nedir yada kan verdiniz kiKızlar sonucuma bakarmısınız lütfen kuruma cizgisi mi
Hamileyim canım ben 4 haftalıkTesti tekrarladini mi durum nedir yada kan verdiniz ki
Cok güzel gözüm aydinHamileyim canım ben 4 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?