Ben daha silik bi çizgiyle öğrendim baya beli çizgisi kan ver inşallah güzel haberler alırsınEki Görüntüle 3583612 kızlar hamilemiyim reglime 1 gün var test markası mimea
İnşallah çok bekledik inşallah vardır ağlıyorum şuan bide pcos hastasıyımBence var direk kan verinhayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Var gibiiEki Görüntüle 3583612 kızlar hamilemiyim reglime 1 gün var test markası mimea
alt kasık ağrım var bel sızlamam var bide mide yanmam var onun dışında bulantı vs yok korkuyorum yalancı pozitif olabilir mi diye bu markayı biliyormusunuz regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorumVar gibiibelirtiniz var mıydıı
Bilmiyorum canım bir an önce kan ver bence kesinleştirmek içinalt kasık ağrım var bel sızlamam var bide mide yanmam var onun dışında bulantı vs yok korkuyorum yalancı pozitif olabilir mi diye bu markayı biliyormusunuz regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum
Reglime 1 gün var sabretmeye çalışıyorum yarın regl olmazsam sabah gidip kan vereceğim inşallah vardır dua edin lütfenBilmiyorum canım bir an önce kan ver bence kesinleştirmek için
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende pcosluyum 4 yıl sonra pozitifi görünce elim ayağıma dolaşmıştı. İnşallah vardır bundan sonra bütün gözyaşlarınız mutluluktan olurİnşallah çok bekledik inşallah vardır ağlıyorum şuan bide pcos hastasıyım
Amiiiin inşallah canımmSeni çok iyi anlıyorum canım. Bende pcosluyum 4 yıl sonra pozitifi görünce elim ayağıma dolaşmıştı. İnşallah vardır bundan sonra bütün gözyaşlarınız mutluluktan olur
Canım öğrenebildin miAmiiiin inşallah canımm
Malesef yine olmadı regl oldumCanım öğrenebildin mi
Bazen böyle hatalı olabiliyor maalesef benimde başıma gelmişti aynı marka.Malesef yine olmadı regl oldum
Malesef yine olmadı regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?