ne hissettiğimi şaşırdım kızım 19 aylık off üzülmek istemiyorum ama tam rahatlıyorum derken tekrar başa sarmak
silik çizgi var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi anlıyorum bebeğiniz daha küçük ama off demeyin o silik çizgiye hasretiz..ne hissettiğimi şaşırdım kızım 19 aylık off üzülmek istemiyorum ama tam rahatlıyorum derken tekrar başa sarmaksilik çizgi var
Çok teşekkür ederim. Planım çocuğum biraz büyüyünce kaçıp çalışıp ayaklarımın üstünde durmaktır ama eğer bu bebeği doğurursam beni Bi 5 yıl geriye atacak ben dayanırım dayanmasınada o sürede başıma gelecekleri ileri gidip çocuklarıma zarar verme ihtimalleri gozumun onunden gitmiyor normalde ne yaşarsam yaşıtım ağlayarak bile çocuğumla oynarım ilgilenirim şimdi okadar kafam dalgın ki az önce ağlıyor ilgilenmiyorum diye ben okadar dalmışım ki bir kaç dakika sonra ağladığını farkettim. Duadan Baska yapacak bileyim yok gibi gözüküyor şimdilik. Akşam geldiğinde test yaptığımı kan vermem gerektiğini söylieceğim rabbim büyük hayırlısını dileyin olurmuher erkek bizim eşlerimiz kadar anlayışlı değil malesef. evliliğinde tecavüze maruz kalan milyonlarca kadın var ülkemizde. siz bu arkadaşın eşine karşı geldiğinde neler yaşayacağını tahmin ediyor musunuz ? çocuğunuzla tehdit etse mesela ya da sizi öldürmekle, boğazınıza yapışsa nasıl kaçabileceksiniz ? ahhhh keşke hayat bu kadar toz pembe olsa size de eleştirinizde çok haklısınız diyebilsem ama malesef ülke gerçeklerimiz bu şekilde.
Dua edeceğim umarım senin için en hayırlı yol neresiyse o yol seni bulur allah seni ve çocuklarını o caniden korusunÇok teşekkür ederim. Planım çocuğum biraz büyüyünce kaçıp çalışıp ayaklarımın üstünde durmaktır ama eğer bu bebeği doğurursam beni Bi 5 yıl geriye atacak ben dayanırım dayanmasınada o sürede başıma gelecekleri ileri gidip çocuklarıma zarar verme ihtimalleri gozumun onunden gitmiyor normalde ne yaşarsam yaşıtım ağlayarak bile çocuğumla oynarım ilgilenirim şimdi okadar kafam dalgın ki az önce ağlıyor ilgilenmiyorum diye ben okadar dalmışım ki bir kaç dakika sonra ağladığını farkettim. Duadan Baska yapacak bileyim yok gibi gözüküyor şimdilik. Akşam geldiğinde test yaptığımı kan vermem gerektiğini söylieceğim rabbim büyük hayırlısını dileyin olurmu
Kesinlikle. Rabbim isyan gibi olmasın ama keşke her ay bedenimiz hamilelik için hazır olmasa hamile kalmak istediğimizde buna biz karar versek herhangi bir şiddet altında bile kimse bizi doğurmaya zorlayamasa düşünsenize istenmeyen tek bir çocuk bile olmaz. Zaten Bi çocuğu annesi isteyerek doğuruyorsa babaya çokta gerek yok bu kararın bize bırakılmamış olmasına tek cevabım da rabbim in böyle uygun görmüş olması diyebiliyoruzUlkeye cocuk yapma ehliyeti getirilsin.
Allah yardimcin olsun.Tum zorluklara ragmen karninda bi can var.Onun icin, cocugun icin guclu kalmaya calis.Kesinlikle. Rabbim isyan gibi olmasın ama keşke her ay bedenimiz hamilelik için hazır olmasa hamile kalmak istediğimizde buna biz karar versek herhangi bir şiddet altında bile kimse bizi doğurmaya zorlayamasa düşünsenize istenmeyen tek bir çocuk bile olmaz. Zaten Bi çocuğu annesi isteyerek doğuruyorsa babaya çokta gerek yok bu kararın bize bırakılmamış olmasına tek cevabım da rabbim in böyle uygun görmüş olması diyebiliyoruz
Bence kan verin umarım sorunlarınızdan kurtulursunuz yaşadıklarınız normal değil bence kadın sığınma evine gidebilirsiniz orada çocuklu annelerde var gayet iyi bakılıyor bunları yaşamaktansa orada kalmak sizcede daha iyi değil mi ben fikrimi söylüyorum yaşadıklarımızı yaşamasan bilemem İnşaallah herşey düzenlik çocuklarınızla mutlu olursunuzAnnem ve babam destek çıkmıyor herkesin kocasında sorun var diyor burnum kırıldı Bi önceki hamileliğimde boğazım sıkıldı vs. henüz onların evinden yeni geldim 1 ay oluyor bu süredede çocuğumun ihtiyaçlarını destek kredisi çekerek karşıladım korunma durumum yok çünkü dışarı salınmıyorum ve kaçmayayım diye cebime para da verilmiyor çok kez teşebbüs ettiğim için gidebileceğim tek yer kadın sığınma evi onada kkÜçük
bebekle cesaret edemedim herşey mantığımıza uyduğu gibi kolay olmuyor ama haklısınız ben olsam bende sizin gibi söylerdim :)
ben sizi anlıyorum çaresizlik yaşadığınız durum. Küçük bebeğiniz olmasa kendi başınızın çaresine bi şekilde bakarsınız ama bebekle çalışmak aileden destek görememek çok zor. Ama size tavsiyem şiddet konusunda en azından şikayette bulunabileceğinizi bilsin eşiniz gerçi ülked eşikayette bulunsak bile serbest kalıyor erkekler o zmnda dahada şiddetlenir Allah yardımcınız olsun dualarım sizinleEevet gitmiyorum :) çalışmayan da kredi veriyorlar herhangi bir kötü borç siciliniz yoksa 10 bin TL ye kadar belki lazım olur sizde diye bilginiz olsun. Çocuğumun hayatını hayatı mahfolmuş değil iyi şartlarda bakılıyor sadece ben mutlu değilim ve psikolojik fiziksel şiddet görüyorum ve dışarı çıkıp ayakta kalabilcek gücüm yok çocuğumun belli Bi yaşa gelmesini bekliyordum çalışabilmek için ama son evden gidişimde baya kararlıyım sığınma evine gidecek kadar oda korunurdu ama sanırımbu sefer bilerek yaptı ikinci Bi çocukta gitmeye cesaret edemiyim diye Allah büyük dediğim gibi
evet bence hamilesiniz testi tekrarlayın koyulaşıyorsa çizgi kan verin hayırlı olsunEki Görüntüle 3133255 acaba hanmilee miyim bende bugün öğlen yaptım adete 4 gün var