Kızlar hamilemiyim sizce 15 agustosta adet olcam erken gebelik testim pozitif ama kan negatif adetten 11 gun once yapildi ikiside

dilaraa23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
21
5
1
26
Kızlar erke gebelik testi yaptım ikiside pozitif ama çok silik ama kan verdim negatif geldi adetten 11 gün önce yapıldı ikiside adetim 15 agustosta olcak

Eklentiler

• 20230807_191924.webp
    20230807_191924.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 248
  • 20230807_191859.webp
    20230807_191859.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 250
  • 20230807_191853.webp
    20230807_191853.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 248
Kızlar erke gebelik testi yaptım ikiside pozitif ama çok silik ama kan verdim negatif geldi adetten 11 gün önce yapıldı ikiside adetim 15 agustosta olcak
Dilaraa23 aynı durumdayız. Seninki de artimed sanırım test. Ben de 3 artimed erken gebelik testi bariz pozitif çıktı ama diğer testler negatif. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ama negatif. Ben testlerin yanlış olduğunu düşünüyorum artık. Ama hemen çift çıkınca çok şaşırdım hiç böyle birşey olmamışti. Siz ne durumdasınız

Dilaraa23 aynı durumdayız. Seninki de artimed sanırım test. Ben de 3 artimed erken gebelik testi bariz pozitif çıktı ama diğer testler negatif. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ama negatif. Ben testlerin yanlış olduğunu düşünüyorum artık. Ama hemen çift çıkınca çok şaşırdım hiç böyle birşey olmamışti. Siz ne durumdasınız
Dün tekrar yaptım adetime 2 gün var şuan yine yaptım yine poztif cikti başka birinde denedim negatif geldi bilmiyorum hepside hatalı poztif vermez diye düşünüyorum sizin kaç gün var adetinize

Dün tekrar yaptım adetime 2 gün var şuan yine yaptım yine poztif cikti başka birinde denedim negatif geldi bilmiyorum hepside hatalı poztif vermez diye düşünüyorum sizin kaç gün var adetinize
Benim de 15'i. Regl ağrım var iki gündür. Bakalım. Ben de aynı düşünüyorum ama diğerlerinin hepsi negatif. Bir seri testi yanlış üretmiş olabilirler mi

Öyle oldu galiba☺️Benim beklentim yoktu ama kaç zamandır bekleyen insanlar var ne kadar kötü. Nasıl böyle birşey yapıyorlar vicdansızlar ya. Hakkımızda hayırlısi gerçekten 🌸
Oyle cidden hayal kırıklığı oldu benim için ilk yaptığımda ama diyorum hepside çıkmaz heralde insanların duygusuyla oynamak çok acımasızca kul hakkı bu. Amin hepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim 🌼

Kızlar merhaba. Bende dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekil çıktı bugünde kan testi verdim beta hcg 2.75 çıktı. Kanda 5 altı olanlar negatif oluyor ama dün bu şekilde çıktı idrarda. Adetime daha 5 gün var kan testini sizce erken mi verdim. Sizlerde ki son durum nedir

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    IMG_3576.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar merhaba. Bende dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekil çıktı bugünde kan testi verdim beta hcg 2.75 çıktı. Kanda 5 altı olanlar negatif oluyor ama dün bu şekilde çıktı idrarda. Adetime daha 5 gün var kan testini sizce erken mi verdim. Sizlerde ki son durum nedir
Bence erken vermişsin ben adetten 11 gün önce test verdim negatif geldi adet günü verdim 105 geldi kan testim sen adet gününü bekle canım teste göre var zaten

Bence erken vermişsin ben adetten 11 gün önce test verdim negatif geldi adet günü verdim 105 geldi kan testim sen adet gününü bekle canım teste göre var zaten
Sağol canım içime su serptin bekleyeceğim bakalım bende 😊 sende suan hamişsin sanırım değerin iyi çıkmış.🌸 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼

Back
X