Kizlar hamilemiyim sizce

canno56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
2
0
1
28
Kizlar bir normal dogum yaptim yumurtaliklarim guzel calisiyodu doktor korunmalisin dedi hatta dogumdan 1 yada 1 bucuk yil sonra pcos tesisi konuldu ama soyle doktorum cok kucukler papatya gibi ilac vermicem ve takip edilecek kadar buyuk bile degil dedi her ay duzenli adet oluyorum bazen gunum 2-3 gun gecikiyor yada ileri geliyor smdi adet olmadan 1 hafta once 2 gun birer damla kan geldi ic camasirima ama adet olmadim suandada 8 gun gecti bugun aksam test yaptim tek cizgiydi zaten 1 bucuk yildir 2. Cocugu dusundugum icin korunmiyorum acaba hamile olabilirmiyim artik hayal kirikligi yasamak istemiyorum hep bir negatif

Yani bilemeyiz, gecikme varsa idrar testlerine de güvenmiyorsanız direkt kan verip netleştirin durumu bence

Yani bilemeyiz, gecikme varsa idrar testlerine de güvenmiyorsanız direkt kan verip netleştirin durumu bence
Biraz daha beklemelimiyim bir keresinde 15 gun gecikmisti idrar testi silik cikmisti kanda negatifti 16.gun adet olmustum hayal kirikligi yasadim hepppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…