- 1 Nisan 2025
- 5
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi isimsiz8390
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi çizgi. Kan testi yaptırın benceMerhaba,
Test yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz yorumlarınız neler? Sizce hamile miyim?
Ne kadar sürede çıktı bende adete 1 gün kala yapmıştım test böyleydi akşamı kan verdim 10.8 di değerim daha yeniymiş direk kan ver benceMerhaba,
Test yaptım ama ikinci çizgi belli belirsiz yorumlarınız neler? Sizce hamile miyim?
Merhaba ben birşey sormak istiyorum 2 li tarama testi yaptırdınız miVar gibi çizgi. Kan testi yaptırın bence
EvetMerhaba ben birşey sormak istiyorum 2 li tarama testi yaptırdınız mi
Bende haftaya salı yaptıracağım da çok korkuyorum down sendorumj ve 2 farklı kromozom bozukluğu kontrol ediliyormuş ailede olunca mı risk yüksek oluyor kafama çok taktım
ailede var ise muhakkak bu da etkileyecektir. Var mı ailenizde? İkili test aslında istatistiksel verilerle ihtimali söylüyor. Durumunuz varsa fetal dna yaptırın daha net oranla konuşuyorlar. Ben de epey stresliydim tarama testinde ve fetal dna da çok şükür temiz geldi.Bende haftaya s
Bende haftaya salı yaptıracağım da çok korkuyorum down sendorumj ve 2 farklı kromozom bozukluğu kontrol ediliyormuş ailede olunca mı risk yüksek oluyor kafama çok taktım
Şükür iki tarafın ailesinde de yok herhangi bi kromozom hastalık. Fetal DNA devlette yapiliyormu yoksa özelde mi eğer özelde yapılıyorsa ücreti nedirailede var ise muhakkak bu da etkileyecektir. Var mı ailenizde? İkili test aslında istatistiksel verilerle ihtimali söylüyor. Durumunuz varsa fetal dna yaptırın daha net oranla konuşuyorlar. Ben de epey stresliydim tarama testinde ve fetal dna da çok şükür temiz geldi.
Eskişehirde devlette yapılıyormuş sanırım ama detaylı bilgim yok. Onun haricinde özel hastanelerde de yapılmıyor. Fetal dna testini yapan merkezler var. Ben 21bine yaptırdım. Daha uyguna da var fakat benim yaptırdığım yer farklı bir analiz biçimi kullanıyordu bu yüzden burda yaptırmak istedim doktorum da zaten bu merkezi önermişti. Hangi şehirdesin?Şükür iki tarafın ailesinde de yok herhangi bi kromozom hastalık. Fetal DNA devlette yapiliyormu yoksa özelde mi eğer özelde yapılıyorsa ücreti nedir
İzmir deyim benEskişehirde devlette yapılıyormuş sanırım ama detaylı bilgim yok. Onun haricinde özel hastanelerde de yapılmıyor. Fetal dna testini yapan merkezler var. Ben 21bine yaptırdım. Daha uyguna da var fakat benim yaptırdığım yer farklı bir analiz biçimi kullanıyordu bu yüzden burda yaptırmak istedim doktorum da zaten bu merkezi önermişti. Hangi şehirdesin?
Benim yaptırdığım yerin ismi Natera panorama. İzmirde merkezleri var mı bilmiyorum. Araştırarak şehrinizde olanları bulabilirsiniz internette. Fetal dna yaptırırsanız zaten ikili teste de gerek kalmıyor.İzmir deyim ben
Analdim çok teşekkür ederim inşallah bende güzel sonuçlar alırımBenim yaptırdığım yerin ismi Natera panorama. İzmirde merkezleri var mı bilmiyorum. Araştırarak şehrinizde olanları bulabilirsiniz internette. Fetal dna yaptırırsanız zaten ikili teste de gerek kalmıyor.